Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2019
Tο πρώτο και κορυφαίο, ίσως, συγκρότημα όλων των εποχών στην κατηγορία της φωνητικής «ποπ όπερας» θα βρεθούν για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Δημοτικό Κηποθέατρο στη Λεμεσό την Τετάρτη και Πέμπτη 17 και 18 Ιουλίου. Πρόκειται για μία απίστευτη μουσική εμπειρία που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι της κλασσικής μουσικής και όχι μόνο σε όλη τη Κύπρο.
Οι IL DIVO που καταφθάνουν για πρώτη φορά στη Κύπρο έχουν συμπεριλάβει τις δύο και μόνο παραστάσεις τους στη Κύπρο, στη διεθνή περιοδεία τους με την επωνυμία TIMELESS. Οι μουσικοί πρωτοπόροι, που μαγνητίζουν ανά το παγκόσμιο το κοινό με τις μελωδικές τους φωνές θεωρούνται οι πατέρες της κατηγορίας «ποπ όπερα» και αποτελούν την απίστευτα επιτυχημένη ιστορία τεσσάρων ανθρώπων από διαφορετικές εθνικότητες και κοινωνικοοικονομικής υπόστασης με κοινό όραμα να αποδείξουν στο κόσμο ότι η μουσική μπορεί να υπερβεί κάθε σύνορο και περιορισμό.

Έφτασαν στην Κύπρο
Ο Urs Bühler και ο Sébastien Izambard ήταν τα πρώτα δύο μέλη-από τα τέσσερα-που έφτασαν πρώτα στην Κύπρο όπου τους υποδέχτηκε η διοργανώτρια των συναυλιών Helen Κατσάμπα της Moonlight Productions Ltd.
Τα δύο μέλη των IL DIVO δήλωσαν κατενθουσιασμένοι που βρίσκονται στην Κύπρο χαρακτηρίζοντας τους εαυτούς τους ως συγκρότημα εναλλακτικής pop, παρά ως οπερετικούς. Άλλωστε η περιοδεία τους Timeless Tour έχει στόχο να αναδείξει μεγάλες επιτυχίες από το 1930 έως και σήμερα, όπως το Regresa a mi (Unbreak My Heart)’, ‘The Time Of Our Lives’, ‘Si voy a perderte (Don’t Wanna Lose You)’ and ‘I Believe In You (Je crois en toi).
Οι IL Divo θα εμφανιστούν στο Δημοτικό Κηποθέατρο στη Λεμεσό την Τετάρτη και την Πέμπτη 17 και 18 Ιουλίου αντίστοιχα με χορηγούς επικοινωνίας τη CITY και το Check In Cyprus.
SPONSOR: ROYAL CROWN INSURANCE
POWERED BY SUPER FM
Tickets Sale Spots: TicketHour.com.cy / ACS Courier
Contact Info: 77 77 70 40

Μάθε περισσότερα για τους IL DIVO
Οι Urs Buhler (Ελβετός – Τενόρος), Sebastien Izambard (Γάλλος – Τενόρος), Carlos Marin (Ισπανός - Βαρύτονος) και David Miller (Αμερικανός – Τενόρος), μαζί με τον μουσικό παραγωγό Simon Cowell, οραματιστή του σχήματος, ιδρύθηκαν το 2003 και από τότε χαρίζουν τη μουσική τους μαγεία συγκεντρώνοντας εκατομμύρια θαυμαστές ανά την υφήλιο.
Από το ξεκίνημα της καριέρας του το 2004 το συγκρότημα έχει πέραν των 30 εκατομμυρίων άλμπουμ σε πωλήσεις συγκεντρώνοντας 160 χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις σε πάνω από 33 χώρες. Τεράστιες επιτυχίες τους αποτελούν οι αποδόσεις σε κλασσική εκτέλεση των τραγουδιών Regresa a mi (Unbreak My Heart)’, ‘The Time Of Our Lives’, ‘Si voy a perderte (Don’t Wanna Lose You)’ and ‘I Believe In You (Je crois en toi). Απόδειξη της τεράστιας επιτυχίας και αποδοχής του συγκροτήματος αποτελεί η συμπερίληψη του στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες το 2006 ως η πιο ευρέως και εμπορικά επιτυχημένη κλασσική μπάντα στον κόσμο.
Οι IL DIVO έχουν δώσει παραστάσεις για μερικές από τις ισχυρότερες προσωπικότητες στο πλανήτη συμπεριλαμβανομένου του Μπάρακ Ομπάμα και της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ ενώ έχουν τραγουδήσει μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής σκηνής όπως την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και Σελίν Ντιόν.
Σχετικά
Βίσση, Ρέμος, Οικονομόπουλος, Φέρρης αλλάζουν το σκηνικό της νυχτερινής Αθήνας την επόμενη σεζόν
Μετά την αποχώρηση της Άννας Βίσση από το Hotel Ermou, σχεδιάζεται ξανά από την αρχή ο χάρτης της νυχτερινής Αθήνας.
Ο μεγάλος συνθέτης Denis Stelmakh έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Ο νεαρός πιανίστας και συνθέτης Denis Stelmakh μας προσφέρει δυο ώρες νεοκλασικής μουσικής. Ένα ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων και της μουσικής
Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή στις Notes Live
Το δίδυμο που ετοιμάζεται να κάνει Reunion στη Λεμεσό
Η Ελληνίδα τραγουδίστρια φιγουράρει στην Times Square της Νέας Υόρκης
Αφορμή το νέο της τραγούδι
Το φεστιβάλ Φέγγαρος πάτησε "pause": Θα ακουστεί φέτος το soundtrack του καλοκαιριού;
Οι διοργανωτές ανακοινώνουν παύση προετοιμασιών, περιμένοντας επίσημη ενημέρωση από το Υφυπουργείο Πολιτισμού για τα μέτρα στήριξης του 2026
"Καλησπέρα και καλή βραδιά": Το Αmmos μετατρέπεται σε μπουζούκια των 80s
Το δημοφιλές μαγαζί φοράει βάτες, ανεβάζει τα φώτα και γυρίζει τον χρόνο πίσω… στα πιο καψουροτράγουδα 80’s που αγαπήσαμε!
Οι αγαπημένοι Xατζηφραγκέτα έρχονται Λευκωσία
Το χιουμοριστικό ύφος τους μας βάζει στην παρέα για μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης
Οι Γιαγκίνηδες ανοίγουν «Τα Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών» στο Παλλάς
H μια πρωτοποριακή μουσική παράσταση στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία, συνεχίζεται
Eurovision 2026: Άνοδος στα στοιχήματα για την Κύπρο - Μία «ανάσα» πριν την κορυφή ο Akylas
Το τραγούδι που θεωρείται φαβορί για τη νίκη του φετινού διαγωνισμού
Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στο DownTown Live
Η γνώριμη φωνή του έρχεται να ταξιδέψει το πλήθος για ακόμη μια φορά