Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2019
Tο πρώτο και κορυφαίο, ίσως, συγκρότημα όλων των εποχών στην κατηγορία της φωνητικής «ποπ όπερας» θα βρεθούν για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Δημοτικό Κηποθέατρο στη Λεμεσό την Τετάρτη και Πέμπτη 17 και 18 Ιουλίου. Πρόκειται για μία απίστευτη μουσική εμπειρία που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι της κλασσικής μουσικής και όχι μόνο σε όλη τη Κύπρο.
Οι IL DIVO που καταφθάνουν για πρώτη φορά στη Κύπρο έχουν συμπεριλάβει τις δύο και μόνο παραστάσεις τους στη Κύπρο, στη διεθνή περιοδεία τους με την επωνυμία TIMELESS. Οι μουσικοί πρωτοπόροι, που μαγνητίζουν ανά το παγκόσμιο το κοινό με τις μελωδικές τους φωνές θεωρούνται οι πατέρες της κατηγορίας «ποπ όπερα» και αποτελούν την απίστευτα επιτυχημένη ιστορία τεσσάρων ανθρώπων από διαφορετικές εθνικότητες και κοινωνικοοικονομικής υπόστασης με κοινό όραμα να αποδείξουν στο κόσμο ότι η μουσική μπορεί να υπερβεί κάθε σύνορο και περιορισμό.
Έφτασαν στην Κύπρο
Ο Urs Bühler και ο Sébastien Izambard ήταν τα πρώτα δύο μέλη-από τα τέσσερα-που έφτασαν πρώτα στην Κύπρο όπου τους υποδέχτηκε η διοργανώτρια των συναυλιών Helen Κατσάμπα της Moonlight Productions Ltd.
Τα δύο μέλη των IL DIVO δήλωσαν κατενθουσιασμένοι που βρίσκονται στην Κύπρο χαρακτηρίζοντας τους εαυτούς τους ως συγκρότημα εναλλακτικής pop, παρά ως οπερετικούς. Άλλωστε η περιοδεία τους Timeless Tour έχει στόχο να αναδείξει μεγάλες επιτυχίες από το 1930 έως και σήμερα, όπως το Regresa a mi (Unbreak My Heart)’, ‘The Time Of Our Lives’, ‘Si voy a perderte (Don’t Wanna Lose You)’ and ‘I Believe In You (Je crois en toi).
Οι IL Divo θα εμφανιστούν στο Δημοτικό Κηποθέατρο στη Λεμεσό την Τετάρτη και την Πέμπτη 17 και 18 Ιουλίου αντίστοιχα με χορηγούς επικοινωνίας τη CITY και το Check In Cyprus.
SPONSOR: ROYAL CROWN INSURANCE
POWERED BY SUPER FM
Tickets Sale Spots: TicketHour.com.cy / ACS Courier
Contact Info: 77 77 70 40
Μάθε περισσότερα για τους IL DIVO
Οι Urs Buhler (Ελβετός – Τενόρος), Sebastien Izambard (Γάλλος – Τενόρος), Carlos Marin (Ισπανός - Βαρύτονος) και David Miller (Αμερικανός – Τενόρος), μαζί με τον μουσικό παραγωγό Simon Cowell, οραματιστή του σχήματος, ιδρύθηκαν το 2003 και από τότε χαρίζουν τη μουσική τους μαγεία συγκεντρώνοντας εκατομμύρια θαυμαστές ανά την υφήλιο.
Από το ξεκίνημα της καριέρας του το 2004 το συγκρότημα έχει πέραν των 30 εκατομμυρίων άλμπουμ σε πωλήσεις συγκεντρώνοντας 160 χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις σε πάνω από 33 χώρες. Τεράστιες επιτυχίες τους αποτελούν οι αποδόσεις σε κλασσική εκτέλεση των τραγουδιών Regresa a mi (Unbreak My Heart)’, ‘The Time Of Our Lives’, ‘Si voy a perderte (Don’t Wanna Lose You)’ and ‘I Believe In You (Je crois en toi). Απόδειξη της τεράστιας επιτυχίας και αποδοχής του συγκροτήματος αποτελεί η συμπερίληψη του στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες το 2006 ως η πιο ευρέως και εμπορικά επιτυχημένη κλασσική μπάντα στον κόσμο.
Οι IL DIVO έχουν δώσει παραστάσεις για μερικές από τις ισχυρότερες προσωπικότητες στο πλανήτη συμπεριλαμβανομένου του Μπάρακ Ομπάμα και της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ ενώ έχουν τραγουδήσει μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής σκηνής όπως την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και Σελίν Ντιόν.
Σχετικά

Οι Bon Jovi ανακοίνωσαν περιοδεία μετά από τρία χρόνια απουσίας
Ο Jon Bon Jovi επιστρέφει στις περιοδείες, έπειτα από τρία χρόνια πολύ περιορισμένων εμφανίσεων λόγω επέμβασης στις φωνητικές του χορδές

Eurovision 2026: Το ΡΙΚ απαντά στις φήμες και ξεκινά τη διαδικασία επιλογής της κυπριακής συμμετοχής
Η Κύπρος μπαίνει δυναμικά στον 70ό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision — η επίσημη ανακοίνωση έρχεται σύντομα!

Ο καινοτόμος πιανίστας Julian Chan για πρώτη φορά στην Κύπρο
Ένα σπάνιο πρόγραμμα έντονης λυρικότητας και τεχνικής δεξιοτεχνίας, με έργα των Σοπέν, Μπάρτοκ, Λιστ, Σούμπερτ και Έρλ Γουάιλντ

«Το Κοντσέρτο»: Μια μαγευτική φθινοπωρινή συναυλίαμε ήχους Μεσογείου και Λατινικής Αμερικής
Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σάββα Χριστοδούλου

«Μια φορά θυμάμαι»: Αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό με τον Σταύρο Κωνσταντίνου
Μια μουσική βραδιά γεμάτη συγκίνηση και διαχρονικά τραγούδια

"Πάμε μια Βόλτα" σε γνωστούς λαϊκούς, έντεχνους και ρεμπέτικους δρόμους στη Μικρή Άρκτο
Με τους Ειρήνη Πελαγία, Γιώργο Πασμά, Κυριάκο Χατζηανδρέου

Ο Τεύκρος, η Μαριλένα και η ομάδα τους γιορτάζουν τα ‘80s & ‘90s με τα πιο διαχρονικά τραγούδια
Επιστροφή στις δεκαετίες που σημάδεψαν τη μουσική

Αντίο στον Διονύση Σαββόπουλο: Ο “Νιόνιος” που έγινε φωνή μιας ολόκληρης χώρας
Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος τραγουδοποιός που ένωσε τη ροκ με τη λαϊκή ψυχή και χάραξε τη δική του πορεία στην ελληνική μουσική

Διονύσης Σαββόπουλος: Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο του μοναδικού τραγουδοποιού
Ο αγαπημένος «Νιόνιος» από το 2021 έδινε και μάχη με τον καρκίνο

Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος σε ηλικία 81 ετών
Ο σπουδαίος τραγουδοποιός βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο

Πέθανε ο Γιώργος Ψωμόπουλος των Magic De Spell
Ως μάνατζερ και ως καλλιτέχνης, μέσα από δημιουργίες όπως η μελοποίηση του ποιήματος της Κατερίνας Γώγου «Εμένα οι φίλοι μου», ο Γιώργος Ψωμόπουλος αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην ελληνική ροκ

«Κυπριακή Μουσική αλλιώς... πώς»: Μία βραδιά μουσικής με εξαιρετικά σύνολα και φωνές
Στο πλαίσιο των Μουσικών Συναντήσεων Κλασικής και Σύγχρονης Έμπνευσης