Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουλίου 2019
Το τρίο του γνωστού ντράμερ Ιωάννη Βαφέα θα παρουσιάσει στο Rialto World Music Festival πρωτότυπες συνθέσεις του Γλαύκου Κοντεμενιώτη και άλλων Κύπριων συνθετών, καθώς επίσης και επιλογές από το διεθνές ρεπερτόριο της τζαζ. Μαζί με τον Ιωάννη Βαφέα στα νέα μουσικά μονοπάτια, ο πιανίστας Χρίστος Γερολατσίτης και ο μπασίστας Μιχάλης Μέσσιος.

Οι τρεις σημαντικοί μουσικοί της Κυπριακής Τζαζ σκηνής, ένωσαν τις δυνάμεις τους σχηματίζοντας το Ioannis Vafeas Trio φιλοδοξώντας να προσθέσουν ο καθένας τη δική του καλλιτεχνική άποψη, την προσωπικότητα και το ταλέντο του, για να αναδείξουν τον ήχο της αυθεντικής τζαζ μουσικής.
Ο Ιωάννης Βαφέας και ο Μιχάλης Μέσσιος έχουν μια μακρόχρονη κοινή και δημιουργική μουσική διαδρομή. Η αλληλοκατανόηση και σύνδεση τους τόσο πάνω στην σκηνή, αλλά και εκτός σκηνής, τους επιτρέπει να αλληλεπιδρούν εύκολα και να φέρνουν τον ενθουσιασμό στο ακροατήριό τους. Ο νεαρός και ταλαντούχος πιανίστας Χρίστος Γερολατσίτης ολοκληρώνει το τρίο με το ταλέντο και την ενέργειά του. Οι τρεις καλλιτέχνες έχουν εμφανιστεί σε σημαντικά φεστιβάλ και αίθουσες συναυλιών στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο.
Πλατεία Ηρώων, Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019, ώρα 21:00, Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες: 77 77 77 45 www.cyprusrialtoworldmusic.com, www.rialto.com.cy
-
Θέατρο Ριάλτο
18 Ιουλίου 2019
Σχετικά
Γιάννης Πλούταρχος & Κατερίνα Κακοσαίου στην Κύπρο τον Ιούλιο
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα
Μόλις ανακοινώθηκε η μεγάλη, δωρεάν συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Κύπρο
Ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζει 30 χρόνια στη μουσική με μια μεγάλη συναυλία στη Λευκωσία
Το Minthis Music Festival 2026 ανακοινώνει την Porsche Cyprus ως Μεγάλο Χορηγό μέσα από μια στρατηγική συνεργασία με lifestyle χαρακτήρα
Μια συνεργασία που ενώνει δύο brands ταυτισμένα με την αριστεία, τον σχεδιασμό, την απόδοση και τις ξεχωριστές εμπειρίες.
Μία βραδιά. Δύο ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες. Μία ανεβαστική μπάντα
Μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, όπου η γαστρονομία συναντά τη μουσική και τη διασκέδαση.
12 καλοκαιρινές βραδιές, σε ένα θεατράκι μέσα στο δάσος
Το Φεστιβάλ Μουσικής 2026, μια διοργάνωση που παντρεύει τη μουσική με τη μοναδική ατμόσφαιρα του δάσους του Τροόδους.
Summer Music Festival 2026 στο Aphrodite Hills Resort
A celebration of all senses – εκεί όπου το καλοκαίρι αποκτά ρυθμό
Ξέρουμε ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν το φετινό καλοκαίρι στο Nava
Μάθαμε τις ημερομηνίες για τα επόμενα 6 πιο ανεβαστικά live που θα γίνουν στο πιο hot καλοκαιρινό μαγαζί
Ο Στέλιος Διονυσίου τραγουδά στο 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού, στο χωριό
Ο Στέλιος Διονυσίου έρχεται στα Αγρίδια για το 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού «ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΗ»
Το Χουζούρι (τον Αύγουστο) παίρνει τα βουνά... και ανηφορίζει για Λουβαρά!
Το line up του διημέρου
Μια τζαζ διαδρομή προς την «Ιθάκη» στην Αξιοθέα
Ο Δημήτρης Αγγελάκης παρουσιάζει το «Long Way Home», ένα μουσικό ταξίδι εμπνευσμένο από τον Καβάφη και τις προσωπικές διαδρομές της ζωής
Το μεγαλύτερο ρετρό πάρτι του καλοκαιριού θα στηθεί στον Κάτω Δρυ
Και ετοιμάζεται για πάρτι με Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ONE