Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2019
Πέρσι για πρώτη χρονιά το χωριό Διερώνα της επαρχίας Λεμεσού μας προσκάλεσε να απολαύσουμε τα φημισμένα μανταρίνια της περιοχής, και όχι μόνο, καθώς και να διασκεδάσουμε στο 1ο Φεστιβάλ Μανταρινιού.
Φέτος τον Μάρτιο αναμένουμε από το Κοινοτικό Συμβούλιο Διερώνας και τον Περιφερειακό Σύλλογο Γυναικών να ετοιμάσουν το ίδιο πλούσιο πρόγραμμα, με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, αγορά με παραδοσιακά εδέσματα, καθώς και δωρεάν ζιβανία μανταρινιού.
Κι αυτό μιας και το Κοινοτικό Συμβούλιο Διερώνας μαζί με τον Περιφερειακό Σύλλογο Γυναικών και Νέων Ημιορεινής Λεμεσού διοργανώνουν το 2ον Φεστιβάλ Μανταρινιού, και μας ανακοίνωσαν και την ημερομηνία: την Κυριακή 17 Μαρτίου, 2019 στη Διερώνα, της επαρχίας Λεμεσού, από τις 10.30-17.30.
*Αν και αρχικά η ημερομηνία που είχε οριστεί ήταν η 24η Φεβρουαρίου, μέρα κατά την οποία προγραμματίζεται το Φεστιβάλ της Ανθισμένης Αμυγδαλιάς στο Λιμνάτη, η ημερομηνία άλλαξε!
-
Διερώνα
17 Μαρτίου 2019
Σχετικά
Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα
Ελάτε να γιορτάσουμε τη λάμψη της μαγείας των Χριστουγέννων στη Μαρίνα Λεμεσού, στις 21 Νοεμβρίου 2026!
Το Mall of Cyprus στήνει χριστουγεννιάτικη αγορά για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου
Από τις 21 Νοεμβρίου, το Christmas Market φέρνει δώρα, γιορτινές λιχουδιές και δραστηριότητες για παιδιά στον χώρο στάθμευσης του 1ου ορόφου.
Week Agenda: 11 πολύ καλές προτάσεις για να βγεις αυτή την εβδομάδα
Θέατρο, φλαμένκο, μουσικές βραδιές, λογοτεχνικές συναντήσεις και πίτσα με την παρέα γεμίζουν τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου.
Οι Κυβίδες ετοιμάζουν και φέτος Χριστουγεννιάτικο χωριό
Ανακοίνωσαν ημερομηνίες και μία μεγάλη συναυλία
Weekend Agenda: 40 μοναδικές προτάσεις για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο βόλτες, θέατρο και Halloween
Από τις γιορτές παλουζέ και κρασιού στα χωριά μέχρι τις συναυλίες, τις παραστάσεις και τα Halloween parties, όσα ξεχωρίσαμε για τις 30 Οκτωβρίου–1 Νοεμβρίου.
Χριστουγεννιάτικη Αγορά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στη Σωτήρα
Στόχος των διοργανωτών να προωθήσουν το πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
30 Χρόνια Pokémon: Το POW! The Shop διοργανώνει δύο μοναδικά events.
Τα Pokémon γιορτάζουν 30 χρόνια με δύο μεγάλες εκδηλώσεις για συλλέκτες στην Κύπρο.
Το πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανακοίνωσε το πρόγραμμά του
Ο Καλοπαναγιώτης φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα
Μία υπέροχη Λεωφόρος Χριστουγέννων, θα στηθεί και φέτος στο χωριό
Η «Λεωφόρος Χριστουγέννων» στην Ορμήδεια ετοιμάζεται και πάλι για να ανοίξει τις πύλες της για τους μικρούς και μεγάλους της φίλους
Let’s Do It! Cyprus 2026: Η μεγάλη γιορτή του εθελοντισμού ολοκληρώνεται στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας!
Την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου, το Together Cyprus προσκαλεί όλους τους πολίτες στην Τελετή Λήξης της Παγκύπριας Εκστρατείας Καθαρισμού
Το The One MOM Show... πάει Λεμεσό
Μετά τη μεγάλη επιτυχία στη Λευκωσία, η Κρίσταλ δίνει ραντεβού με το κοινό της Λεμεσού
«Αναγνώστες από Κούνια»: Ραντεβού με τα βιβλία για τους μικρότερους αναγνώστες
Το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου επιστρέφει στις 31 Οκτωβρίου για βρέφη από 4 μηνών έως 2,5 ετών και τους συνοδούς τους.