Δημοσιεύτηκε στις 22 Απριλίου 2019
Πασχαλινές χειροτεχνίες γεμάτες δημιουργικότητα και φαντασία έφτιαξαν μαθητές από το Γ’ Δημοτικό Σχολείο Λακατάμιας και το Α’ Δημοτικό Σχολείο Έγκωμης, στο πλαίσιο εργαστηρίου με θέμα τις πασχαλινές χειροτεχνίες στο The Mall of Engomi. Το γνωστό εμπορικό κέντρο της Έγκωμης υποδέχθηκε τους μαθητές στην Παρασκευή 19 Απριλίου στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες φτιάχνοντας πασχαλινές κατασκευές.
Το πρωινό των μικρών παιδιών έγινε πιο ενδιαφέρον και παραγωγικό, τα οποία με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, χρησιμοποίησαν διάφορα υλικά για να πλάσουν χαριτωμένες πασχαλινές κατασκευές. Μεταξύ άλλων, έφτιαξαν πολύχρωμα και ευφάνταστα κοτοπουλάκια, λαγουδάκια και αυγά ενώ διακόσμησαν το δικό τους στεφάνι. Με το Πάσχα να πλησιάζει, το The Mall of Engomi έδωσε χαρά και ικανοποίηση στα παιδιά και τα βοήθησε να εξωτερικεύσουν την ευρηματικότητα και το ταλέντο τους.
«Είναι μεγάλη η σημασία της συμμετοχής των μικρών παιδιών σε δημιουργικά εργαστήρια σαν αυτό, όπου μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και ταυτόχρονα να ανακαλύψουν τις κλίσεις τους. Παράλληλα, η χαρά που παίρνουν, δίνει και σε εμάς δύναμη για να συνεχίσουμε να οργανώνουμε παρόμοια εργαστήρια και γενικότερα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε.», είπε σε σχετική δήλωσή του ο Γενικός Διευθυντής του The Mall of Engomi, κ. Κύπρος Χατζηστυλλής.
Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών και γενικότερα ανθρώπων όλων των ηλικιών, εξακολουθεί να είναι προτεραιότητα για το The Mall of Engomi, το οποίο μέσα από σειρά σεμιναρίων και εργαστηρίων που διοργανώνει, ενημερώνει το κοινό για σημαντικά επίκαιρα θέματα.
Σχετικά
Ένα τριήμερο γεμάτο παιχνίδι και δράση για τα παιδιά στον Πεδουλά τον Δεκαπενταύγουστο
Φουσκωτά, τραμπολίνο, αναρρίχηση, παιχνίδια με νερό και πολλές ακόμη δραστηριότητες με ένα εισιτήριο €10
Το πιο δροσερό παιδικό event του καλοκαιριού θα στηθεί στο Χάνι
Ετοιμάστε μαγιό, πετσέτες και ατελείωτη διάθεση για παιχνίδι!
«Τα 7 Κατσικάκια και ο Λύκος» έρχονται για παραστάσεις σε όλη την Κύπρο από το Θέατρο Βεστιάριο
Το αγαπημένο παραμύθι ζωντανεύει στη σκηνή μέσα από μια παιδική παραγωγή γεμάτη χιούμορ, αγωνία και σημαντικά μηνύματα
Πάμε να αλλάξουμε τον κόσμο: Ένα πρωτότυπο παιδικό μιούζικαλ του Γιώργου Τσιάκκα, σε σκηνοθεσία Χριστίνας Παυλίδου
Μια φαντασμαγορική παραγωγή με 12 ταλαντούχους ηθοποιούς και χορευτές, εντυπωσιακές χορογραφίες, πρωτότυπα τραγούδια, υπέροχα κοστούμια, μαγευτικά σκηνικά και μοναδικά οπτικά εφέ
Ο Δον Κιχώτης ταξιδεύει σε τέσσερα χωριά μέσα από μουσική και τραγούδια
Η μουσικοθεατρική παράσταση της ομάδας Compass ζωντανεύει το αριστούργημα του Θερβάντες, με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους.
Δωρεάν αφήγηση παραμυθιών για παιδιά στο Θέατρο Ένα
Από τον Οκτώβριο, δύο Κυριακές κάθε μήνα, γνωστές προσωπικότητες θα ζωντανεύουν αγαπημένες ιστορίες για παιδιά ηλικίας 4-10 ετών
Η Οικογένεια Κουάξ έρχεται να ενθουσιάσει τα παιδιά
Μια ιστορία που θα κάνει μικρούς και μεγάλους να γελάσουν, να συγκινηθούν και να θυμηθούν πως... όλα γίνονται
Τα παιδιά βλέπουν ταινίες κάτω από τ' αστέρια, σε ένα υπέροχο βοτανικό πάρκο
Οι δε γονείς μπαίνουν δωρεάν!
Το Διεθνές Φεστιβάλ Mitsikouri και το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας ενώνουν τις δυνάμεις τους
Οι διεθνούς φήμης Claire et Antho παρουσιάζουν την ποιητική παράσταση «Σουβενίρ» στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Το πιο μαγικό διήμερο του καλοκαιριού επιστρέφει… και είναι μοναδικό στην Ευρώπη!
Μια μοναδική εμπειρία για όλη την οικογένεια
19ο Παιδικό Φεστιβάλ «Ανδρέας Νεάρχου»: Ένα διήμερο γεμάτο χαμόγελα, δημιουργία και προσφορά
Το Κέντρο Νεότητας Κυπερούντας διοργανώνει το 19ο Παιδικό Φεστιβάλ «Ανδρέας Νεάρχου», έναν από τους σημαντικότερους παιδικούς θεσμούς της Κύπρου, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Αυγούστου στην Κυπερούντα.
Βλέπουμε (δωρεάν) παιδικό θέατρο στο Πάρκο Χρωμάτων
Με χιούμορ, φαντασία, χειροποίητες κούκλες και ζωντανά μηνύματα, ο πιο ξεχωριστός δράκος μάς περιμένει για μια βραδιά γεμάτη χαρά και οικολογική συνείδηση