Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2018
Η Lisbeth Salander και ο Mikael Blomkvist επιστρέφουν!
Αυτή είναι το κορίτσι με το τατουάζ - μια εκκεντρική ιδιοφυΐα στους υπολογιστές. Αυτός είναι ένας δημοσιογράφος που συχνά καταδιώκεται λόγω της εμμονής του με την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.Ένα βράδυ ο Blomkvist δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια πηγή που ισχυρίζεται ότι έχει πολύτιμες πληροφορίες και έχει ζητήσει τη βοήθεια μιας νεαρής χάκερ, η οποία μοιάζει με κάποια δική του γνώριμη. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ο Blomkvist, θέλοντας απεγνωσμένος να ενισχύσει το Μιλένιουμ, αναζητά τη Salander , αλλά ως συνήθως εκείνη έχει τα δικά της σχέδια.
Το μυστικό που κυνηγούν κι οι δύο βρίσκεται στην καρδιά ενός πολύπλοκου ιστού στον οποίο εμπλέκονται κατάσκοποι, εγκληματίες του κυβερνοχώρου και κυβερνήσεις από τον κόσμο∙ και κάποιος είναι διατεθειμένος να σκοτώσει προκειμένου να μην αποκαλυφθεί… Το δίδυμο που γοήτευσε εκατομμύρια αναγνώστες και θεατές, με τα 'The Girl with the Dragon Tattoo', 'The Girl Who Played with Fire', and 'The Girl Who Kicked the Hornets' Nest', επιστρέφει με ένα θρίλερ που εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη.
H Claire Foy, η οποία 'σάρωσε' τα βραβεία ερμηνείας με το ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ στην επιτυχημένη σειρά 'The Crown', ενσαρκώνει το ρόλο της Lisbeth Salander, της cult φιγούρας και ομώνυμου χαρακτήρα της σειράς βιβλίων 'Millenium' του Stieg Larsson ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2004, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία 'The Girl in the Spider's Web'. Η ταινία, αποτελεί και την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του τρομερά επιτυχημένου βιβλίου του David Lagercrantz.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
22 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου 2018
Σχετικά

Πέθανε η σπουδαία Αμερικανίδα ηθοποιός Ντάιαν Κίτον
Η Κίτον έγινε γνωστή τη δεκαετία του '70 μέσα από τον ρόλο της στη σειρά ταινιών «Ο Νονός» και τις συνεργασίες της με τον Γούντι Άλεν

Αυτή είναι η απάντηση της Disney στον Χάρι Πότερ
Νέες ταινίες για σειρά βιβλίων υπέγραψε η Disney

«Ocean’s 14» με Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Τζούλια Ρόμπερτς, Ματ Ντέιμον – Η απολαυστική συμμορία επιστρέφει
Τα γυρίσματα πιθανότατα θα ξεκινήσουν το 2026. Η πρώτη ταινία , το «Ocean's Eleven», ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 450 εκατ. δολάρια.

Τέσσερις κινηματογραφικές πρεμιέρες με δράση, σασπένς και χιούμορ στις κυπριακές αίθουσες
Νέες ταινίες για όλα τα γούστα!

Βασίλης Μιχαηλίδης– Κρυφοί Ανέμοι: Προβάλλεται το ντοκιμαντέρ για τον εθνικό ποιητή της Κύπρου
Το ντοκιμαντέρ φωτίζει τη ζωή και το έργο του σημαντικότερου ποιητή της Κύπρου

Οι 4 ταινίες που θα δούμε (δωρεάν) στο Φεστιβάλ Κυπριακών Ταινιών
Οι Τετάρτες στη Λάρνακα θα έχουν κυπριακό άρωμα

Παράλληλες Δράσεις και Ειδικές Προβολές στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου
Με το παράλληλο και ειδικό του πρόγραμμα, το φεστιβάλ δίνει φωνή σε νέους δημιουργούς

Ο Νίκολας Κέιτζ θα υποδυθεί τον Ιωσήφ σε ταινία... τρόμου
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μια σκοτεινή εκδοχή της παιδικής ηλικίας του Ιησού

Τζέιμς Μποντ: Ποιoς είναι το νέο φαβορί για τον ρόλο του 007
Ένας Αυστραλός για τον ρόλο του πιο διάσημου Βρετανού πράκτορα

Θερινό σινεμά με μία κλασική ταινία, σε ένα από τα αγαπημένα μας beach bars
Για μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, εικόνες και νοσταλγία.

4 νέες ταινίες στις κυπριακές αίθουσες: από τον Δράκουλα μέχρι τον κόσμο του MMA
Οκτώβριος με δυνατές πρεμιέρες, ρομαντικός τρόμος, εκρηκτική δράση, animation-φαινόμενο και μια βιογραφία που συγκλονίζει

To "Avatar: The Way of Water" ξανά στους κινηματογράφους
H επική ταινία του James Cameron επανακυκλοφορεί στα Rio Cinemas σε 3D αποκλειστικά για μια εβδομάδα