Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2019
Μέσα από καθημερινές πρωτοβουλίες αγάπης και φιλίας, τα Starbucks συνδυάζουν το Πάθος τους για τον Καφέ με το Πάθος τους για τους Ανθρώπους. Μια από τις πρωτοβουλίες στην Κύπρο που ξεχωρίζει, είναι η συνεργασία με το «Σοφία για τα Παιδιά» που επικεντρώνει τις δράσεις του στο δικαίωμα κάθε παιδιού να ονειρεύεται τη ζωή με αξιοπρέπεια, όχι μόνο ως δυνατότητα επιβίωσης σήμερα, αλλά με προοπτική και ελπίδα για το μέλλον. Ο μοναδικός αυτός δεσμός που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους, δυναμώνει και διευρύνεται καθημερινά καθώς με κάθε δυνατή ευκαιρία τα Starbucks συμβάλλουν στην ενίσχυση του έργου του Οργανισμού, με προσωπική εθελοντική συμμετοχή των μελών τους σε πρωτοβουλίες στήριξης καθώς και με οικονομική συνεισφορά με την αμέριστη συμμετοχή των πελατών τους.
Μέσα από την ετήσια πρωτοβουλία για το 2018 της διάθεσης 5 λεπτών από κάθε χρήση της κάρτας My Starbucks Rewards για αγορά προϊόντων συλλέχθηκε και προσφέρθηκε στον Οργανισμό το ποσό ύψους €9.324, για τη στήριξη του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω». Το πρόγραμμα αυτό δραστηριοποιείται σε ολοήμερα Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, εξοπλίζοντάς τα με κουζίνες στις οποίες μαγειρεύουν εθελοντικά άνεργες μητέρες παιδιών που φοιτούν σε αυτά. Η συγκέντρωση της οικονομικής ενίσχυσης ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο του 2017 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2018, ενώ αποφασίστηκε όπως συνεχιστεί και κατά το 2019.
Διάβασε ακόμα: Πήγαμε για φαγητό ξανά στο θρυλικό "Αιγαίο" και ήταν συγκινητικό
Ο Γιάννης Μαρινόπουλος, εκπροσωπώντας τα Starbucks ανέφερε: «Όταν μοιράζεσαι και ανταποδίδεις την αγάπη που σου προσφέρεται, τότε μόνο αισθάνεσαι το μεγαλείο της. Για εμάς στα Starbucks, αποτελεί μια από τις κατευθυντήριες γραμμές μας να ανταποδίδουμε την αγάπη των φίλων μας και να προσφέρουμε απλόχερα τη δική μας σε όσους το έχουν ανάγκη στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε. Εδώ και τέσσερα χρόνια, έχουμε αναπτύξει μια μοναδική σχέση αγάπης με το Σοφία για τα Παιδιά, στηρίζοντας το έργο τους μέσα από πολλές και διαφορετικές πρωτοβουλίες όλα αυτά τα χρόνια. Είναι χαρά μας που, με τη βοήθεια των φίλων των Starbucks, συλλέχθηκαν και προσφέρουμε στον οργανισμό το ποσό των €9.324. 186.480 ευχαριστώ σε όσους αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία και μας βοήθησαν να στηρίξουμε το πρόγραμμα “Μαγειρεύω και Προσφέρω” του 0ργανισμού. Από πλευράς μας, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του οργανισμού και να στηρίζουμε το πολυσήμαντο έργο του».
Από πλευράς της η Μαρίνα Σιακόλα, Πρόεδρος του οργανισμού «Σοφία για τα Παιδιά» δήλωσε: "Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την απόλυτα εποικοδομητική συνεργασία μας με τα Starbucks αλλά και είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθεια και τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Επιπρόσθετα θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Μαρινόπουλο όσο και το καταπληκτικό προσωπικό τους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη καθώς και για την τόσο ουσιαστική προσφορά τους. Το ποσό σχεδόν των €10,000 θα δώσει οξυγόνο στις προσπάθειές μας για να συνεχίσουμε να στηρίζουμε ακάθεκτοι τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη".
Σχετικά
Ο Φίλιος και ο Σεμπάστιαν έφτιαξαν Το Πιτσόμπαρο και σε περιμένουν για πίτσα στο χωριό!
Δύο φίλοι από τη Λόφου στήνουν τα πιο cool pizza pop-ups και φέρνουν το live pizza cooking όπου κι αν βρίσκεσαι
Η νέα γευστική άφιξη φέρνει smash burgers, southern fried chicken και κοκτέιλ, στο κέντρο της πόλης
Το νέο Afterbite στη Λάρνακα φέρνει smash burgers, southern fried chicken και ένα από τα πιο εντυπωσιακά interiors της πόλης
Τραπέζωμα στο κυπριακό γουάιν μπαρ (λίγο έξω από την πόλη)
Ένα τραπέζι και μια κουβέντα για την αποκέντρωση
Πρώτες εικόνες από τη νέα άφιξη που έρχεται να ταράξει τα νερά της Λεμεσού
Το νέο beach restaurant της Λεμεσού, με boho αισθητική, βελτιώνει την εμπειρία της ξαπλώστρας, της μουσικής και της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας στο νησί
Η νέα άφιξη -πάνω στη θάλασσα- είναι άκρως εντυπωσιακή
Ένα από τα -πιο πάνω στο κύμα- εστιατόρια του νησιού, ανανεώθηκε κι έγινε κούκλα
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AMARA: Ένα εμβληματικό διήμερο με τον Chef Nobu Matsuhisa
Ο σεφ πίσω από τη μαγειρική «μαγεία» του Matsuhisa θα βρίσκεται ο ίδιος στην Κύπρο
Ανοίγει ξανά το πιο καλοκαιρινό μεζεδοπωλείο της Λευκωσίας δίπλα στην πισίνα
Mια ξεχωριστή εμπειρία δείπνου δίπλα στην πισίνα, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.
Καμπαναρκό: Εκεί που τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν γεύση και οι αναμνήσεις γεννιούνται γύρω από ένα τραπέζι
Η γεύση της Κύπρου, η ψυχή του καλοκαιριού.
Η επιστροφή του 7Skies Roof bar στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν
To απόλυτο rooftop destination του Πρωταρά, άνοιξε πρόσφατα ξανά τις πόρτες του
Η Ice Cream Week του Colors Café επιστρέφει με άρωμα Κύπρου
To Ice Cream Week του Colors Café σάς προσκαλεί να γευτείτε την Κύπρο αλλιώς, μέσα από δημιουργίες που συνδυάζουν παράδοση, φαντασία και καλοκαιρινή διάθεση!
Τρεις οθόνες, παγωμένες μπύρες και ειδικό menu: Εδώ θα δεις το Μουντιάλ στη Λεμεσό
Εσύ έκλεισες τραπέζι; Το Maison Anemi μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ
Οι 15 pubs που θα «παίζουν» μπαλίτσα όλο το καλοκαίρι
Μεγάλες οθόνες, δυνατός ήχος, απολαυστικό φαγητό, παγωμένες μπίρες και τη σωστή παρέα. Όλα όσα χρειάζεσαι για ένα καλοκαίρι γεμάτο Μουντιάλ βρίσκονται σε αυτά τα 15 pubs