Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Τα καλύτερα θέρετρα της Ελ. επ. Αμμοχώστου

Αν επιλέξεις την ελεύθερη Αμμόχωστο για τις διακοπές σου, γνώρισε τα καλυτερα ξενοδοχεία της περιοχής.

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2013

Adams Beach Κόλπος Nissi, Αγία Νάπα

Απόδραση στην πολυτέλεια

Μπορεί να βρίσκεται κοντά στους έντονους ρυθμούς διασκέδασης της κοσμοπολίτικης Αγίας Νάπας, αλλά κρατά μακριά το θόρυβο της πόλης. Είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό resort, πάνω σε μια δική του χερσόνησο και δίπλα σε μιαν από τις πιο προνομιούχες τοποθεσίες της Αγίας Νάπας. Οι καταπράσινοι, εξωτικοί κήποι του, η ακανόνιστη τεράστια πισίνα του και το μικρό φιλικό waterpark -που κατασκευάστηκε ειδικά για παιδιά, αλλά και για μεγάλους-, σου εξασφαλίζουν μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία. Γύρω του προεκτείνονται τα φιλόξενα bungalows και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με όμορφη διακόσμηση και ευάερα και ευήλια δωμάτια. Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς το υπέροχα διακοσμημένο 'Glasshouse', με την εκλεπτυσμένη fusion κουζίνα του και την πανοραμική θέα των κόλπων Nissi Bay και Μακρόνησου. Ωστόσο, μη μείνεις ως εδώ... Τα υπόλοιπα εστιατόρια και τα bars του ξενοδοχείου θα σε ενθουσιάσουν το ίδιο, τόσο με τις γεύσεις τους όσο και με το σέρβις τους, αλλά και με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που διαθέτουν. Όσο για τη διαμονή σου, επίλεξε ένα από τα 153 standard δωμάτια, 88 superior δωμάτια, 16 οικογενειακά δωμάτια και 7 οικογενειακές σουίτες, ή μία από τις 30 διάφορες άλλες σουίτες και τις 80 καινούργιες deluxe σουίτες, για να απολαύσεις μια αξέχαστη διαμονή και να εκμεταλλευτείς τις εντυπωσιακές ανέσεις και υπηρεσίες του.

Τι άλλο να κάνεις

Επισκέψου το εκκλησάκι της Αγίας Θέκλας και τις σπηλιές, ή κάνε ηλιοθεραπεία στη μικρή χερσόνησο στο βάθος της παραλίας του.

Πληροφορίες/κρατήσεις

τηλ.: 23840000

φαξ: 23721274

website: www.adams.com.cy

e-mail: adams@adams.com.cy

 

So Nice Boutique Suites Αγία Νάπα

So special!

Μέσα σε ένα τοπίο ιδιαίτερα μαγευτικό και απόλυτα μεσογειακό, σίγουρα θα ζήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο! Οι σουίτες του, διακοσμημένες σε μοντέρνο ύφος αλλά με ένα νησιώτικο twist, διαθέτουν ένα φανταστικό συνδυασμό χρωμάτων, στις αποχρώσεις του μεσογειακού ήλιου και της θάλασσας. Για τη διαμονή σου εδώ, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 6 beach σουίτες με ιδιωτικές πισίνες, jacuzzi και roof garden βεράντες, 54 studios και σουίτες ενός υπνοδωματίου με θέα τους τροπικούς κήπους, την πισίνα και τη θάλασσα. Η lagoon πισίνα του είναι ιδιαίτερα θελκτική και ελκύει τους ενοίκους του προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία δροσιάς, ενώ οι καταπράσινοι κήποι του δημιουργούν ένα μοναδικό εξωτικό τοπίο. Όσον αφορά στη γαστρονομία του, μάθε ότι το βραβευμένο 'Nozomi' άνοιξε με νέα, ανανεωμένη διάθεση και σε νέα τοποθεσία -πιο κοντά στο κύμα-, για να αποτελέσει τον πιο in προορισμό για fine dining, ενώ το νέο lounge bar και εστιατόριο "The Beach Club", θα λειτουργεί και μέρα και νύχτα κάτω από την επίβλεψη της φημισμένης ομάδας Magenda Black, που ήδη έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με παγκοσμίου φήμης clubs σε Λονδίνο, Παρίσι και Ντουμπάι.

Τι άλλο να κάνεις

Ανακάλυψε τη γραφικότητα της πλατείας και άφησε έναν από τους καλλιτέχνες να σκιτσάρουν το πορτρέτο σου!

Πληροφορίες/κρατήσεις

τηλ.: 23723010

φαξ: 23721233

website: www.sonice.com.cy

e-mail: info@sonice.com.cy.

 

So White Boutique Suites Αγία Νάπα

Elegant vacations

Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο μπουτίκ ξενοδοχείο, με μοναδικό σχεδιασμό και μοντέρνες design λεπτομέρειες που φέρουν την υπογραφή της Ελένης Πολυδώρου, η οποία συγκαταλέγεται στους 50 κορυφαίους σχεδιαστές του κόσμου! Η εκλεπτυσμένη αισθητική του δένει απόλυτα με το γύρω περιβάλλον, παραπέμποντας σε λευκό νησιώτικο τοπίο. Ενώ η κατάλευκη, εξαίρετη σε σχεδιασμό πισίνα του, με έγχρωμο ατμοσφαιρικό φωτισμό, σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει. Η ανωτερότητα των γαστρονομικών του γεύσεων καθώς και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει, θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Η κατάλευκη αισθητική του σε συνδυασμό με το μεσογειακό γαλάζιο, αλλά και το πράσινο, σίγουρα θα σε κάνουν να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα μοναδικό επίγειο παράδεισο και οι 45 σουίτες τύπου bungalows που διαθέτει -και οι οποίες προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια μοναδική, VIP διαμονή-, θα σε ενθουσιάσουν! Στο So White θα νιώσεις ότι ζεις μια αξέχαστη εμπειρία, αφού πρόκειται για ένα καταφύγιο απόδρασης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ζευγάρια και εργένηδες. Εδώ μπορείς να αφεθείς και να χαλαρώσεις, να ερωτευτείς και να οργανώσεις το πώς θα πρέπει να είναι η ζωή σου από τώρα και στο εξής!

Τι άλλο να κάνεις

Απόλαυσε τη χρυσή, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, παραλία, που 'αγγίζει' το ξενοδοχείο και αγνάντεψε τον κόλπο της Μακρόνησου.

Πληροφορίες/κρατήσεις

τηλ.: 23723010

φαξ: 23721233

website: www.sowhitehotel.com

e-mail: info@sowhitehotel.com

 

Capo Bay Πρωταράς

Paradise experience!

Έχει ως προνόμιο την ίδια την τοποθεσία του, αφού βρίσκεται πάνω στην πιο όμορφη και γραφική παραλία του Πρωταρά και επιμένει να κρατά ψηλά τα επίπεδα φιλοξενίας, υπηρεσιών και μοναδικής γαστρονομίας. Θέλοντας, τώρα, να επενδύσει και στο χώρο της τέχνης, το ξενοδοχείο φιλοδοξεί να φιλοξενεί διάφορα έργα με στόχο να προσφέρει στον επισκέπτη μια μοναδική εικαστική εμπειρία. Το ταξίδι ξεκινά με τη φιλοξενία τριών επώνυμων καλλιτεχνών, δύο Κυπρίων, της Λίας Λαπίθη και του Νίκου Κουρούσιη και ενός Γάλλου γλύπτη, του Joseph Caspari. Και δεν μένει εδώ... Το υπαίθριο μασάζ και οι κούρες ομορφιάς στο διακοσμημένο με γκρίζες και μαύρες γαλήνιες αποχρώσεις 'Oneiro Spa', μια δημιουργία του αρχιτέκτονα και γλύπτη Joseph Caspari, παραμένει μια μοναδική εμπειρία για κάθε του επισκέπτη, ενώ οι υπέροχοι εσωτερικοί και εξωτερικοί του χώροι σε προσκαλούν να ζήσεις την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια. Με 3 εστιατόρια, 3 bars, spa, γυμναστήριο, 1 γήπεδο και 2 εξωτερικές πισίνες, beach τένις, badminton, volley, επιτραπέζια αντισφαίριση, μαθήματα υποβρύχιας κατάδυσης, θαλάσσια σπορ και kids club, είναι σίγουρο ότι εδώ θα ζήσεις προνομιακές και αξέχαστες διακοπές, μόνος ή με την οικογένειά σου.

Τι άλλο να κάνεις

Μια ρομαντική βόλτα στο γραμμικό, παραθαλάσσιο πεζόδρομο που αποτελεί μια αναζωογονητική αλλά και χαλαρωτική εμπειρία.

Πληροφορίες/κρατήσεις

τηλ.: 23831101

φαξ: 23831110

website: www.capobay.com

e-mail: capobay@capobay.com.cy

 

Sunrise Beach Hotel Πρωταράς

Love that place!

Άνεση, εξυπηρέτηση, πολυτέλεια, μοντέρνες εγκαταστάσεις και εξαιρετικές υπηρεσίες θα βρεις στο γνώριμο και αγαπημένο θέρετρο με τα 235 δωμάτια. Η χρυσή αμμουδιά του που εκτείνεται σε όλο το μήκος της παραλίας, δεν θα σου επιτρέψει να απομακρυνθείς. Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που το ξενοδοχείο είναι σήμα κατατεθέν της περιοχής. Ανακάλυψε τη δροσιά της εντυπωσιακής του πισίνας, σε σχήμα λίμνης, με υδρομασάζ και μπαρ. Κι αν αναζητάς ευεξία και ηρεμία, τότε επίλεξε το spa του για μια κούρα ομορφιάς. Η εσωτερική του πισίνα, το γυμναστήριο, η σάουνα, τα 2 γήπεδα τένις και το γήπεδο σκουός σε περιμένουν επίσης, όπως και η ειδική πισίνα για τους μικρούς ενοίκους μαζί με ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Απόλαυσε και τις απίθανες γεύσεις, που ο γνωστός σεφ Αντώνης Αττούνης επιμελείται στα μενού των εστιατορίων. Στο 'Levanda' -μια ανάσα από τη θάλασσα- θα φας το πρωινό σου, το μεσημέρι θα δοκιμάσεις ελαφριά σνακ, ενώ το 'Panorama' προσφέρει πιάτα από όλο τον κόσμο. Όσο για το 'Reef Βar & Grill', όπου μπορείς να δοκιμάσεις ένα ζουμερό φρεσκότατο και πεντανόστιμο burger, μάθε ότι θα σου προσφέρει αξέχαστες στιγμές με την παρέα σου, καθώς και εξαιρετικά παγωμένα ποτά και ροφήματα.

Τι άλλο να κάνεις

Μα φυσικά να απολαύσεις τα νόστιμα ελληνικά πιάτα τού "Μεζεδοπωλείου Κύκλος".

Πληροφορίες/κρατήσεις

τηλ.: 23831501

φαξ: 23831308

website: www.sunrise.com.cy

e-mail: sunrise@sunrise.com.cy

reservations@sunrise.com.cy

 

Sunrise Pearl Hotel & Spa Πρωταράς

Sunrise chic!

Άνοιξε μόλις πέρσι και αποτελεί ένα πραγματικό... μαργαριτάρι στη γύρω περιοχή. Με 146 δωμάτια, εκ των οποίων το 30% είναι σουίτες, η διαμονή σου δεν είναι μόνο προνομιακή αλλά και ιδιαίτερα ξεχωριστή. Με γνώμονα πάντα τη δική σου απόλαυση το 'Sunrise Pearl' προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες πεντάστερου ξενοδοχείου. Διαθέτει spa με 6 δωμάτια θεραπειών, σάουνα, snow chamber, 3 θερμαινόμενες πισίνες με αλάτι κ.ά. Και δεν μένει εδώ... Η γαστρονομία των εστιατορίων του είναι επίσης υψηλού επιπέδου και εδώ σίγουρα μπορείς να απολαύσεις γεύσεις μοναδικές! Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχεις πολλές επιλογές, όπως να καθίσεις στο "Waterfall", όπου θα απολαύσεις αμερικάνικο πρωινό και μεγάλη ποικιλία αλλά και βραδινό με διεθνή κουζίνα. Το 'Mistral' βρίσκεται στην πισίνα και διαθέτει μεσογειακή κουζίνα και ελαφριά γεύματα, ενώ το "Fishbone seafood" είναι παραλιακό και ιδιαιτέρως απολαυστικό και προσφέρει θαλασσινές γεύσεις. Η προνομιακή του τοποθεσία σε οδηγεί στην απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς αμμουδιά του, όπου δύσκολα ξεκολλάς. Το γαλάζιο της θάλασσας με το μπλε του ουρανού και τις χρυσές αχτίδες του ήλιου, συνθέτουν το πιο μαγευτικό σκηνικό που μπορείς να ζήσεις απόλυτα και αχόρταγα στο Sunrise Pearl.

Τι άλλο να κάνεις

Ο πεζόδρομος με τα μαγαζάκια είναι μια μοναδική εμπειρία χρωμάτων, ήχων και εικόνων. Ζήσε τον!

Πληροφορίες/κρατήσεις

τηλ.: 23831501

φαξ: 23831308

website: www.sunrisepearl.com

e-mail: sunrise@sunrise.com.cy

reservations@sunrise.com.cy

 

Limanaki Αγία Νάπα

Μαγεμένη απόδραση

Έχει το πλεονέκτημα να βρίσκεται στην καρδιά της Αγίας Νάπας σε ένα προνομιακό σημείο, απ' όπου μπορείς απρόσκοπτα να απολαμβάνεις ολόκληρο τον κόλπο της περιοχής, το γραφικό λιμανάκι και το μεγαλοπρεπές Κάβο Γκρέκο στο βάθος. Η μοντέρνα του διακόσμηση δένει με τη μοντέρνα φιλοσοφία του και το φιλόξενο ταμπεραμέντο του. Όλα βρίσκονται στις υπηρεσίες σου, ολόχρονα, ασταμάτητα, απλόχερα! Τα δωμάτιά του είναι ευάερα και ευήλια με καλόγουστη αισθητική και ολοκληρωμένες παροχές. Κάθε μπαλκόνι ανοίγει προς το απέραντο γαλάζιο και η μοναδική θέα που προσφέρει στους ενοίκους του, κερδίζει τις εντυπώσεις και την υπόσχεση ότι θα ξαναγυρίσουν κοντά του. Το μενού των εστιατορίων του είναι πλούσιο και ικανοποιεί κάθε γούστο. Προσεγμένη κουζίνα, ποικιλία γεύσεων και ένα όμορφο 'πάντρεμα' κυπριακής και διεθνούς κουζίνας σε περιμένουν! Όσο για τις ανέσεις των κοινόχρηστών του χώρων, το σίγουρο είναι ότι σου προσφέρουν τη χαλάρωση και την ατμόσφαιρα που αναζητάς, ώστε να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης και ψυχαγωγίας, απολαμβάνοντας το ποτό σου, μόνος ή με παρέα, σε ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερα αγαπημένο θέρετρο.

Τι άλλο να κάνεις

Μια επίσκεψη στο ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Νάπας στην πλατεία, αλλά και στο Μουσείο Θάλασσα, επιβάλλεται.

Πληροφορίες/κρατήσεις

τηλ.: 23721600

φαξ: 23722345

website: www.limanakibeach.com

email: limanaki.beach@cytanet.com.cy

 

Louis Althea Kalamies Luxury Villas Πρωταράς

Summer of excellence!

Οι πανέμορφες υπερπολυτελείς βίλες 'Louis Althea Kalamies' σε περιμένουν για να απολαύσεις διακοπές με ίσως την πιο προνομιακή θέα και με όλες τις παροχές που αναζητάς, ώστε να ζήσεις μοναδικές στιγμές άνεσης και χαλάρωσης. Ο γνωστός interior designer Περικλής Λιάτσος υπογράφει τη διακόσμησή τους, που κινείται σε φωτεινά χρώματα, γήινες λεπτομέρειες και νησιώτικα στοιχεία, συνδυασμένα με μοντέρνα αισθητική και φιλοσοφία. Όλες οι επαύλεις είναι τριών ή τεσσάρων υπνοδωματίων και διαθέτουν τη δική τους ιδιωτική πισίνα. Το συγκρότημα διαθέτει συνολικά 18 επαύλεις και στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το πρωινό, το οποίο μπορείς να απολαύσεις αν πεταχτείς δίπλα στο 'Althea Beach'. Αν πάλι το επιθυμείς, μπορείς να φτιάξεις, στην άνεση της κουζίνας του, το πρωινό για σένα, την οικογένεια ή τους φίλους σου. Τέλος, σημείωσε πως η βεράντα της κάθε βίλας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης και ίσως τα περισσότερα πρωινά αλλά και βράδια σου θα τα περάσεις στην ξαπλώστρα της πισίνας του, που σου δίνει το δικαίωμα να αγναντεύεις το απέραντο γαλάζιο της πιο όμορφης θάλασσας της Κύπρου.

Τι άλλο να κάνεις

Δίπλα βρίσκεται το αγαπημένο εστιατόριο 'Kαλαμιές', με απίστευτη θέα και εξαιρετικό φαγητό.

Πληροφορίες/κρατήσεις

τηλ.: 23814141

φαξ: 23814131

website: www.altheakalamies.com

e-mail: althea@louishotels.com

 

Napa Plaza Αγία Νάπα

Διαμονή με προνόμια!

Άκρως μεσογειακό και στιλάτο, είναι ένα ξενοδοχείο που με τη μοναδική του εξυπηρέτηση, σου δίνει το δικαίωμα να απολαύσεις μια ιδιαίτερα ξεχωριστή διαμονή. Η ίδια η φιλοσοφία του 'χτίζει' μιαν απίστευτη και ονειρεμένη ατμόσφαιρα, που τη συναντάς τόσο στους κοινόχρηστούς του χώρους όσο και σε κάθε δωμάτιό του ξεχωριστά. Και στα 221 δωμάτιά του, περιτριγυρισμένα από το αίθριο με φοίνικες και με μια πισίνα τύπου lagoon, η φροντίδα του προσωπικού και η κομψή αισθητική της διακόσμησής του, σου παρέχουν έναν αέρα πολυτέλειας και ηρεμίας. Επίλεξε για τη διαμονή σου ένα δωμάτιο superior ή ένα pool view deluxe δωμάτιο και θα σου μείνει η διαμονή αξέχαστη. Το ξενοδοχείο διαθέτει το 'CafŽ Central' που είναι cafe, bar εστιατόριο και συνάμα lobby, το αγαπημένο 'Pepper', ένα μπαρ που θα σε συνεπάρει με τις μουσικές του, το 'Wasabi sushi bar' με εξωτική ιαπωνική κουζίνα και το 'Peppermill fusion grill' με κουζίνα που σερβίρει από κλασικά steaks μέχρι και μοναδικά Black Angus. Μαζί με το πλεονέκτημα ότι βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης, που πραγματικά σε συνεπαίρνει με το έντονο vibe της, να είσαι έτοιμος να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία!

Τι άλλο να κάνεις

Μάθε τις δραστηριότητες που διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Νάπας και δώσε το 'παρών' σου στα διασκεδαστικά πάρτι που ετοιμάζει, για ντόπιους και ξένους.

Πληροφορίες/κρατήσεις

τηλ.: 23816555

φαξ: 23816656

website: www.napaplaza.com

e-mail: pr@napaplaza.com

 

Alion Beach Αγία Νάπα

Αξέχαστες διακοπές!

Η φύση που το περιτριγυρίζει και η απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα και την ξανθή αμμουδιά της περιοχής, σου δίνουν το προνόμιο να αφεθείς και να απολαύσεις μια ξεχωριστή διαμονή. Με ένα ειδικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα και την πλούσια εξωτική του βλάστηση, δεν είναι καθόλου τυχαίο που θεωρείται, από το μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό της Ευρώπης και τη γερμανική εταιρεία TUI, ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο! Αν και διαθέτει μόνο 100 δωμάτια, αυτά είναι αρκετά για να σε πείσουν πως η ποιότητα μπορεί να κρύβεται και σε ένα μικρό συγκρότημα υψηλών προδιαγραφών. Τα 8 πανοραμικά γωνιακά δωμάτια του κτιρίου με την εξαιρετική θέα, σε κάνουν να νιώθεις πως αιωρείσαι στον ίδιο το χώρο τους, επιτρέποντάς σου να απολαμβάνεις απρόσκοπτα τη θέα του Κάβο Γκρέκο και του λιμανιού. Η γαστρονομία του, δε, είναι το ίδιο προσεγμένη όπως και οι υπόλοιπες υπηρεσίες του. Από το μοντέρνο εστιατόριο 'Symposion', που διαθέτει μια πλούσια κάβα, μέχρι το νέο terrace εστιατόριο 'Deck', που σε ταξιδεύει με τη χαλαρή ατμόσφαιρά του, σίγουρα θα σε κερδίσει με τη μεσογειακή και τη fusion γαστρονομία του.

Τι άλλο να κάνεις

Δοκίμασε την εμπειρία της υποβρύχιας κατάδυσης, κάνοντας μαθήματα μαζί με έμπειρους δύτες.

Πληροφορίες/κρατήσεις

τηλ.: 23722900

φαξ: 23722901

website: www.alion.com

e-mail: alion@alion-beach.com.cy

 

Grecian Park Πρωταράς

Majestic view!

Βρίσκεται ίσως στην πιο προνομιακή τοποθεσία της περιοχής, με υπέροχη θέα προς τον κολπίσκο του Κόννου. Με επιβλητική διακόσμηση και άνετους κοινόχρηστους χώρους και με κύριο πρωταγωνιστή τον υπαίθριο χώρο της πισίνας που φτάνει μέχρι την άκρη του γκρεμού, εδώ σίγουρα θα ζήσεις μια πρωτόγνωρη καλοκαιρινή εμπειρία. Η γαστρονομία του είναι υψηλού επιπέδου και αυτό το επιβεβαιώνει το εξαιρετικό 'Umi', το ιαπωνικό εστιατόριο που βρίσκεται στο roof garden του. Όμως, και το ιδιαίτερο και πολύ ατμοσφαιρικό 'Cliff' bar, που πραγματικά έχει δώσει στα καλοκαιρινά βράδια μας άλλη διάσταση, είναι μία all time classic επιλογή. Τα 245 δωμάτιά του -είτε βρίσκονται μπροστά είτε στην πίσω πλευρά του ξενοδοχείου- έχουν απρόσκοπτη θέα είτε στη θάλασσα είτε στην πισίνα και όλα είναι κομψά, λειτουργικά και διαθέτουν όλα όσα χρειάζεσαι. Μια επίσκεψη στο 'Olympus Health club' ή στο Spa & Wellness Center επίσης επιβάλλεται! Και μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι πάνω από το γραφικό κολπίσκο του Κόννου, τον οποίο μπορείς να επισκεφτείς, κι αν δεν θες να κολυμπήσεις, μπορείς να καθίσεις κάτω από την πευκόφυτη δροσιά του για ένα ποτό ή ένα παγωμένο φραπέ.

Τι άλλο να κάνεις

Ποδαρόδρομο στη γύρω άγρια φύση και ανάβαση στο ψηλότερο σημείο του Κάβο Γκρέκο.

Πληροφορίες/κρατήσεις

τηλ.: 23844000

website: www.grecianpark.com

e-mail: info@grecianpark.com

 

Nissi Beach Αγία Νάπα

Αγαπημένη απόδραση

Είναι, ίσως, το μοναδικό ξενοδοχειακό συγκρότημα του νησιού που κτίστηκε πάνω σ' ένα φυσικό κόλπο με βραχονησίδα. Η διαμονή σου εδώ, έχει όλα τα προνόμια και βεβαίως μπορείς να βρεις το καταλληλότερο κατάλυμα για να απολαύσεις τις διακοπές σου μέσα από τα 222 δωμάτια, τα 18 beach bungalows και τις 30 beach bungalows σουίτες που διαθέτει. Όλα με όμορφη διακόσμηση και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να σου διασφαλίσουν μια ευχάριστη κι αξέχαστη διαμονή. Αλλά και οι κήποι του και όλοι οι υπαίθριοι χώροι του αποτελούν ένα παραδεισένιο καταφύγιο που σε ταξιδεύουν και σε χαλαρώνουν. Σ' αυτό το resort θα απολαύσεις επιπλέον εξαιρετικό φαγητό στο εστιατόριο 'Ambrosia', που διοργανώνει θεματικές γαστρονομικές βραδιές με ζωντανό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Ακόμη, η καλοκαιρινή ταβέρνα 'Nissi' προσφέρει εκλεπτυσμένες γεύσεις διεθνούς και παραδοσιακής κουζίνας και ολόφρεσκο ντόπιο ψάρι που αλιεύεται από τις ψαρόβαρκες της περιοχής. Η μοναδική αμμουδιά του δεν θα σου αφήσει περιθώρια να αναζητήσεις αλλού δροσιά και διασκέδαση και βεβαίως το φιλόξενο προσωπικό του θα σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι, επιδιώκοντας να σου μείνει αξέχαστη αυτή η εμπειρία.

Τι άλλο να κάνεις

Ψάρεμα αλλά και κολύμπι μέχρι τη βραχονησίδα του, για να αγναντέψεις την πόλη από μια διαφορετική οπτική!

Πληροφορίες/κρατήσεις

τηλ.: 23721021

φαξ: 23721623

website: www.nissi-beach.com

e-mail: sales@nissi-beach.com.cy

 

Olympic Lagoon Resort Αγία Νάπα

Save the memories

Ετοιμάσου να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία με το all inclusive πακέτο του, που περιλαμβάνει ασταμάτητη ψυχαγωγία και διασκέδαση αλλά και χαλάρωση, καθώς επίσης και πολύ καλή κουζίνα! Κι αφού μιλάμε για γαστρονομία, η ποικιλία των εστιατορίων και των μπαρ που διαθέτει, ικανοποιεί κάθε γούστο, δίνοντας σημασία στην ποιότητα εξυπηρέτησης, στην επιλογή γεύσεων και την ευχαρίστηση της οικογένειας αλλά και των ενοίκων του γενικότερα. Το κομψό 'Cinnamon Bar' προσφέρει εξωτικά κοκτέιλ και show για ενήλικες από τις 21.00 μέχρι τα μεσάνυχτα. Το γιαπωνέζικο εστιατόριο 'Kiku' σε καλωσορίζει με την geisha του σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία και η κυπριακή ταβέρνα 'Captain's Deck', καθώς επίσης και το κυρίως εστιατόριο 'Royal Olympic' προσφέρουν ιδιαίτερα νόστιμες επιλογές. Όσο για τα ειδικά ψυχαγωγικά του προγράμματα, όλα γίνονται υπό την εποπτεία επαγγελματιών ψυχαγωγών, μετατρέποντας τη διαμονή σου σε μια εμπειρία μοναδική και αξέχαστη! Οι 5 διαφορετικοί τύποι δωματίων, οι 7 θεματικές πισίνες, οι απέραντοι κήποι του και οι οργανωμένες αθλητικές διευκολύνσεις, θα σου δώσουν άπειρες επιλογές να ξεδώσεις και να χαλαρώσεις πραγματικά.

Τι άλλο να κάνεις

Να επισκεφτείς τις κατακόμβες στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Θέκλας ή να κάνεις ποδήλατο στον ειδικό ποδηλατόδρομο της περιοχής.

Πληροφορίες/κρατήσεις

τηλ.: 23722500

φαξ: 23722502

website: www.kanikahotels.com

e-mail: olympicres@kanikahotels.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close