Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιανουαρίου 2019
Για πολλούς ανθρώπους, η ιδέα του να είσαι σε θέση να τρως σοκολάτα όλη την ημέρα και να πληρώνεσαι γι’ αυτό, φαντάζει όνειρο.
Χάρη στην Χάρη στην Mondelez International, ωστόσο, η οποία έχει τις σοκολάτες Cadbury και τα μπισκότα Oreo,το όνειρο αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Η εταιρεία άνοιξε 4 νέες θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των «Δοκιμαστή σοκολάτας» και «δοκιμαστή ροφημάτων σοκολάτας και κακάο». Όλες οι θέσεις είναι με μισθό 11 δολάρια την ώρα και μερικής απασχόλησης, δηλαδή σχεδόν 7,5 ώρες την εβδομάδα ενώ πληρώνουν και ένσημα.

Στην περιγραφή των θέσεων εργασίας επισημαίνεται ότι οι εργαζόμενοι θα κληθούν να δώσουν τα αντικειμενικά σχόλιά τους σχετικά με πιθανά νέα προϊόντα, καθώς και να συνεργαστούν με μια ομάδα ούτως ώστε να διαμορφώσουν μια άποψη σχετικά με το γευστικό κομμάτι, να περιγράψουν με ακρίβεια τη γεύση των γλυκών χρησιμοποιώντας ένα ευρύ λεξιλόγιο και να κατανοήσουν τις δεοντολογικές απαιτήσεις της εταιρείας, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα. Θεωρούν πως ένα «πάθος για τα είδη ζαχαροπλαστικής» είναι απαραίτητο προσόν, όπως επίσης και η «ειλικρίνεια» και η «καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας».
Με βάση την εφημερίδα «Sun», η εταιρεία ξεκίνησε την αναζήτηση παρόμοιων εργαζομένων πέρυσι και έλαβε πάνω από 1.500 αιτήσεις σε μία μόνο ημέρα. Πάντως, η εν λόγω θέση εργασίας κατέχει την 5η θέση σε αυτές που έχουν δει περισσότερο οι χρήστες του LinkedIn, για προφανείς λόγους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση εδώ, ωστόσο θα πρέπει να ξέρουν ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων λήγει στις 16 Φεβρουαρίου. Η εταιρεία αναμένει ήδη ένα μεγάλο αριθμό αιτούντων έτσι αν δεν έχετε νέα μέσα στις επόμενες 14 ημέρες, είναι πιθανό να έχουν επιλέξει άλλους δοκιμαστές.
Σχετικά
Τα αθηενίτικα πάνε Ευρώπη: Δύο κυπριακά προϊόντα αποκτούν Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη
Το αθηενίτικο ψωμί και το λουκούμι του γάμου, έχουν ήδη εξεταστεί σε εθνικό επίπεδο και έχουν τύχει ευνοϊκής απόφασης
Νέο μενού, live και DJs: Το OLIO επιστρέφει στη Στασικράτους
OLIO: More than a restaurant!
Το Chivas Regal Crystalgold έφτασε και στην Κύπρο
Μια πρωτοποριακή νέα δημιουργία που επαναπροσδιορίζει την παράδοση και συστήνεται στο κοινό μέσα από μια ξεχωριστή καμπάνια
Επιστρέφει το αγαπημένο brunch στο The Barn
Από τις 28 Οκτωβρίου, το The Barn της Royal Goat Farm επιστρέφει με το αγαπημένο του Royal Brunch, αυτή τη φορά μαζί με τη νέα The Greenhouse Experience
Κλείνει για τη σεζόν ένα από τα πιο εντυπωσιακά rooftops της Λευκωσίας
Μάθαμε την ημερομηνία
Ένας νέος, ξεχωριστός χώρος για brunch στο χωριό, μόλις άνοιξε!
Νέο brunch spot στην επαρχία Λεμεσού μάς δίνει λόγο να ανέβουμε στο χωριό
Μια βραδιά γνωριμίας με το κυπριακό κρασί στη Λευκωσία, με δωρεάν είσοδο
Το Νέο Δημαρχείο φιλοξενεί μια εκδήλωση αφιερωμένη στους ανθρώπους, στα κρασιά και στις ιστορίες του κυπριακού αμπελώνα.
Ένα νέο στέκι για sushi καταφθάνει από τη Λεμεσό και "προσγειώνεται" στην καρδιά της πρωτεύουσας
Οι λάτρεις του sushi στη Λευκωσία έχουν μια νέα άφιξη να περιμένουν
Ένα από τα πιο iconic rooftops της Λευκωσίας έκλεισε για τη σεζόν
Το Balza ολοκλήρωσε τη φετινή του σεζόν στις 3 Οκτωβρίου, αφήνοντας για ακόμη μία χρονιά το δικό του αποτύπωμα στα βράδια της πρωτεύουσας
Κυπριακές και ελληνικές γεύσεις με σύγχρονη ματιά, σε ένα υπέροχο bar-restaurant
Το Museum έχει κοσμοπολίτικο touch, νόστιμα ποτά και πολύ ωραίο vibe
Coffee Berry Kύπρου: «Ισότητα σε κάθε γουλιά»
Κοινή πρωτοβουλία με το Γραφείο Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων για ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα έμφυλων διακρίσεων
Το Λατσί έχει το δικό του δυνατό "χαρτί" στο ψάρι
Η ψαροταβέρνα-σταθερή αξία που διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες του νησιού