Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2019
Η Emirates δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες της να ζήσουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες στο Ντουμπάι και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την κάρτα επιβίβασης τους. To “My Emirates Pass” μετατρέπει την κάρτα επιβίβασης της Emirates σε μια αποκλειστική κάρτα μέλους, προσφέροντας περισσότερες από 500 αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις στα ΗΑΕ, δίνοντας την ευκαιρία να ξεκινήσει η Νέα Χρονιά με τις δραστηριότητες και τα αξιοθέατα του Ντουμπάι.
Οι επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν προς ή μέσω Ντουμπάι μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 31ης Μαρτίου 2019, μπορούν να εκμεταλλευτούν μια σειρά προσφορών για μερικά από τα καλύτερα σημεία της πόλης, δείχνοντας απλώς την κάρτα επιβίβασής τους* και την ταυτότητά τους.
Το “My Emirates Pass” παρέχει στους επιβάτες περισσότερες από 500 προσφορές, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων παγκόσμιας κλάσης, πολυτελή σπα σε όλη την πόλη, καταστημάτων λιανικής με ειδικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα brands, καθώς και μισή τιμή για water sports και γκολφ. Για να δείτε όλες τις προσφορές της Emirates στο Ντουμπάι πατήστε εδώ.

Το Ντουμπάι είναι ένας προσιτός και για οικογένειες προορισμός προσφέροντας διαρκή ηλιοφάνεια, καταστήματα και εστιατόρια παγκοσμίου φήμης, εκπληκτικές παραλίες και εμβληματικά κτίρια.
Η Emirates με έδρα στο Ντουμπάι συνδέει περισσότερες από 150 πόλεις σε 85 χώρες, μέσω του δικτύου της των 6 ηπείρων. Η Emirates προσφέρει επίσης περισσότερα από 4.000 κανάλια ψυχαγωγίας μέσω του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας ice, 20ΜΒ δωρεάν Wi-Fi εν πτήσει, καθώς και ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες από βραβευμένους σεφ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, όπως να κλείσετε εισιτήρια ή για την πλήρη λίστα όρων και προϋποθέσεων, επισκεφτείτε https://www.emirates.com/cy/greek/.
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχετικά
Δωρεάν ξεναγήσεις, πεζοπορίες και εκδηλώσεις σε χώρους Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Κύπρου
Με αφορμή τη νέα έκδοση της Κυπριακής Εθνικής Επιτροπής UNESCO «Παγκόσμια Κληρονομιά της Κύπρου: Ιστορία, Μύθος, Θρησκεία»
Lidl Κύπρου: Δυναμική παρουσία και ουσιαστική στήριξη στο Ayia Napa Youth Soccer Festival 2026
Ως Platinum Sponsor, η Lidl Κύπρου συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης, προσφέροντας χιλιάδες θρεπτικά γεύματα και αναδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής στον αθλητισμό
Η Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 22 προορισμούς, με τιμές από €19 (μόνο για σήμερα)
Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξεις προορισμό
Ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία διαμονής στο πρώτο πολυθεματικό θέρετρο του νησιού
Μείναμε για 24 ώρες στο City of Dreams Mediterranean και σου μεταφέρουμε εικόνες και εντυπώσεις
Πότε αρχίζει το Κύπρος-Ελλάδα με το πλοίο «AF Marina»
Η έναρξη των κρατήσεων και η αγορά των εισιτηρίων για την φετινή χρονιά, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 22 Απριλίου
Τιτανικός: Η ιστορία του πιο διάσημου ναυαγίου που έγινε σαν σήμερα το 1912
Το παρθενικό ταξίδι του Τιτανικού ξεκίνησε σαν μια θριαμβευτική στιγμή της ναυπηγικής ιστορίας και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα κατέληγε σε μία από τις μεγαλύτερες ναυτικές τραγωδίες όλων των εποχών
Το «The Floor» επιστρέφει και... παίζεται αλλιώς
Πρεμιέρα, την Παρασκευή 17 Απριλίου στις 21:00 και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα
Η νέα τηλεοπτική σεζόν στο ΣΙΓΜΑ φέρνει στις οθόνες μας το «DRAGONS’ DEN»
Με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη
«Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»: Πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix – Η ιστορία μιας οικογένειας στην Αμερικάνικη Δύση
Η πρώτη σεζόν είναι εμπνευσμένη από το τρίτο βιβλίο της πολυαγαπημένης σειράς της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ.
Σαν καρτ ποστάλ – Αυτές είναι οι πιο πολύχρωμες πόλεις του κόσμου
Για την ανάλυση επιλέχθηκαν αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες κάθε τοποθεσίας που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς έντονα φίλτρα, αποκαλύπτοντας τις πιο πολύχρωμες πόλεις.