Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2018
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και πιθανόν χιόνια ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά από το μεσημέρι και μετά, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου το πρωί ενδέχεται να επικρατεί παγετός.
Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και πιθανόν χιόνια ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μείον 1 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να επικρατεί παγετός.
Την Κυριακή και την Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα και στα ψηλότερα ορεινά χιόνι ή χιονόνερο.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο και θα κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Με τη νέα εφαρμογή, θα ελέγχεις τον καιρό, τη θάλασσα και την κίνηση στις παραλίες πριν φύγεις από το σπίτι
Live εικόνα και καιρικές συνθήκες από τις παραλίες του Πρωταρά
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Καλοκαίρι στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για να είσαι εδώ, κάθε μέρα.
AMARA: 7 Χρόνια Αριστείας και Διαχρονικής Φιλοξενίας
Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, το AMARA καθιερώθηκε ως ένας ξεχωριστός προορισμός πολυτελούς φιλοξενίας
Η Coral Cyprus και τα πρατήρια Shell παρουσιάζουν τη νέα καμπάνια των Shell V-Power & Shell GO+ με μεγάλο έπαθλο 3 Jeep® Avenger
Η νέα καμπάνια συνδέει τα καύσιμα τελευταίας γενιάς Shell V-Power με την εφαρμογή Shell GO+ και ολοκληρώνεται με διαγωνιστικές δοκιμασίες δεξιότητας για την ανάδειξη τριών νικητών
Η Lidl Κύπρου θωρακίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με τη νέα εταιρική δέσμευση «Full εγγύηση Lidl»
Η εταιρεία εισάγει πολιτική επιστροφής χρημάτων στα φρέσκα προϊόντα, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της τοπικής εφοδιαστικής της αλυσίδας
Δύο ξενοδοχεία της Louis Hotels στα Best of the Best της Ευρώπης
Μία σημαντική διάκριση πέτυχαν δύο ξενοδοχεία της Louis Hotels, καθώς βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων, με βάση τα Travelers’ Choice Awards του Tripadvisor
Το Aphrodite Hills Resort παρουσιάζει το ανανεωμένο The Racket Club
Ένα νέο κεφάλαιο για το κορυφαίο θέρετρο της Κύπρου.
Στους 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία με βροχές και καταιγίδες
Πώς θα είναι ο καιρός το σαββατοκύριακο
Η Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean εγκαινιάζει το NALU Latchi by Leonardo Limited Edition-Πρώτες εικόνες
Το θέρετρο προσφέρει άμεση πρόσβαση στην παραλία, κεντρική πισίνα και πλωτό υδάτινο πάρκο στη θάλασσα
Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Έρχονται βροχές από την Παρασκευή
Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται από αύριο Παρασκευή.
Η Κύπρος έχει τις καθαρότερες θάλασσες για κολύμπι στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Πρωτιά για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά
Διεθνής αποθέωση για κυκλαδίτικο νησί μέσα από αφιερώματα των Times
Περιγράφεται ως ένα «χαρακτηριστικό και γοητευτικό σύμπλεγμα» Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, ιδανικό για να απολαύσει κανείς το ηλιοβασίλεμα, τη γαστρονομία και τη ζωντανή ατμόσφαιρα του νησιού