Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Dionysos Central Hotel

Ένα ζεστό, παραδοσιακό ξενοδοχείο, που δανείστηκε το όνομά του από το μυθικό, αρχαίο θεό του κρασιού και της καλοζωίας, σε περιμένει για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2013

Θα το αγαπήσεις με την πρώτη ματιά! Είναι τόσο γραφικό, φιλόξενο και ατμοσφαιρικό, που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου! Βρίσκεται στο κέντρο της Κάτω Πάφου, στην κοσμοπολίτικη λεωφόρο Ποσειδώνος, δύο βήματα από το γραφικό λιμανάκι. Συνδυάζει καλό φαγητό, ποιότητα και προσεκτικό service. Κι επειδή τα κυριότερα πλεονεκτήματά του είναι οι ασυναγώνιστες τιμές του και η βολική του τοποθεσία, σίγουρα θα το επιλέξεις ξανά και ξανά για τις διακοπές σου στην πανέμορφη Πάφο.

Στις υπηρεσί ες σου!
Με τοποθεσία ιδιαίτερα προνομιακή, το ξενοδοχείο υψώνεται πλάι σε σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους (Τάφοι των Βασιλέων, Οίκος του Διονύσου, αρχαία θέατρα, κατακόμβες και παλιές εκκλησίες) αντικρίζοντας από ψηλά το παλιό λιμανάκι με το Μεσαιωνικό Κάστρο, τις ψαρόβαρκες, τις παραλιακές ταβέρνες και τα καφενεία. Από εδώ μπορείς να συμμετάσχεις σε μονοήμερες εκδρομές, να επισκεφθείς πανέμορφες ακρογιαλιές ή γραφικά χωριουδάκια, να ανακαλύψεις τις ομορφιές της φύσης αλλά και τα περίφημα μοναστήρια της περιοχής ή να ξεκουραστείς πλάι στην πισίνα του, να κάνεις τον περίπατό σου στην παραλία ή να απολαύσεις τα θαλάσσια σπορ στη μαγική θάλασσα που απλώνεται μπροστά σου. Όσο για τη διαμονή σου, το επιπλωμένο με χάρη, διακοσμημένο με το παλιό τοπικό στυλ και χτισμένο με παλιές πέτρες και σκούρα ξυλεία ξενοδοχείο, σου εξασφαλίζει μια αξέχαστη διαμονή. Τα ανακαινισμένα του δωμάτια Deluxe, που διαθέτουν πανοραμική θέα είτε προς τη θάλασσα είτε στον κήπο, και προσφέρουν ανάμεσα σε άλλα, καλάθι με φρούτα και μπουκάλι κρασί κατά την άφιξή σου, διευκολύνσεις για να φτιάξεις το τσάι ή τον καφέ σου, μπουρνούζι και παντόφλες μπάνιου, χρηματοκιβώτιο, ψυγείο, δωρεάν σύνδεση Wi-Fi, δορυφορικά κανάλια και ραδιόφωνο, σύστημα κλιματισμού και ανεμιστήρα οροφής, σίγουρα σου παρέχουν τις πλέον κατάλληλες προϋποθέσεις για να ζήσεις μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close