Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2018
Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου πλησιάζει και το ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφο φόρεσε τα γιορτινά του.
Το Μπιγκ Μπεν φτιαγμένο από μπισκότα gingerbread στο λόμπι του ξενοδοχείου, σε βάζει αμέσως στην ατμόσφαιρα των γιορτών. Απόλαυσε το ζεστό περιβάλλον του ξενοδοχείου με απογευματινό τσάι (12:30 – 18:00) ή με ένα ποτό από το εορταστικό cocktail μενού, που από την πρώτη μέρα του Δεκέμβρη θα προσφέρεται ολοήμερα.
Εάν βρεθείς στο ξενοδοχείο στις 21, 26 ή 30 Δεκεμβρίου μεταξύ 15:30 και 17:30, ακολούθησε τις φωνές μικρών και μεγάλων και θα βρεθείς μπροστά σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά, που στήνεται κάθε χρόνο στο Atrium. Εκεί θα βρεις διάφορες επιλογές για δώρα, θα δοκιμάσεις ζεστό μηλίτη και χριστουγεννιάτικα μπισκότα.
Τιμώντας το έθιμο, το ξενοδοχείο φιλοξενεί την Παραμονή των Χριστουγέννων το σχήμα Paphos Zingers για να τραγουδήσει τα κάλαντα των Χριστουγέννων, προσφέροντας παράλληλα και κοκτέιλ (18:00 – 18:30). Το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων το εστιατόριο Fontana βάζει τα επίσημά του και σε προσκαλεί σε δείπνο – μπουφέ. Εναλλακτικά, κλείσε τραπέζι στο εστιατόριο Ouranos όπου θα προσφέρεται δείπνο με επιλογές ‘to share’ ή στο Amorosa, για ένα γκουρμέ δείπνο 5 πιάτων.
Το ξενοδοχείο Annabelle υποδέχεται τα Χριστούγεννα με brunch στο Ouranos Lounge (11:00 – 17:00), με μπουφέ στο εστιατόριο Fontana (13:00 – 15:30) και μενού 7 πιάτων στο Amorosa, τα οποία θα μπορείτε να μοιραστείτε όλη η παρέα. Ο Άγιος Βασίλης θα επισκεφθεί και τα δύο εστιατόρια για να αφήσει δώρα στα παιδιά.
Υποδέξου τον καινούριο χρόνο στην εντυπωσιακά στολισμένη αίθουσα χορού του ξενοδοχείου και ζήσε μια αξέχαστη εμπειρία. Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θα προσφέρεται μπουφές με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, ενώ ένας μάγος θα ψυχαγωγεί τα παιδιά με τα μαγικά του κόλπα. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις το γκουρμέ μενού 6 πιάτων του εστιατορίου Amorosa (19:30 – 22:30) ή την πρόταση του Ouranos Lounge με πιάτα στη μέση για όλη την παρέα. Σε όποιον χώρο του ξενοδοχείου και να βρίσκεσαι, μην ξεχάσεις τα μεσάνυχτα να στρέψεις το βλέμμα προς τον ουρανό, για να απολαύσεις ένα φαντασμαγορικό θέαμα με πυροτεχνήματα.
Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει στο Annabelle με ένα brunch από υγιεινές επιλογές στο νέο rooftop μπαρ Ouranos, με θέα το λιμάνι.
Καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου θα προσφέρονται μαθήματα μαγειρικής, εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης στο spa του ξενοδοχείου, γευσιγνωσία κρασιού και ζωντανή μουσική, βοηθώντας σε να μπεις στο πνεύμα των γιορτών.
Κρατήσεις: 26885473.
Σχετικά
Aya Resort: Βουτιές, χαλάρωση και luxury vibes στον ολοκαίνουριο, lifestyle προορισμό του νησιού
Ένα adults-only 5 αστέρων καταφύγιο όπου η premium φιλοξενία συναντά την ενέργεια του ΑΥΑ Summer Club, την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμπειρία του νησιού
Το νέο Toyota RAV4 παρουσιάστηκε επίσημα στην Κύπρο
Η έκτη γενιά του εμβληματικού SUV της Toyota έκανε πρεμιέρα σε μια εντυπωσιακή βραδιά στο Pavilion, στη Λευκωσία
Ελληνικό νησί κορυφαίος βιώσιμος προορισμός στην Ευρώπη: «Η επιτομή της αυθεντικής Ελλάδας»
Η διάκριση αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς προέρχεται από μία διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα
9 κομψά κτήματα και αίθουσες γάμου, για ονειρεμένες δεξιώσεις
Ο απόλυτος οδηγός για υπέρλαμπρα events, γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις και άλλα
Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό σημείο του Πρωταρά
Ένα νέο floor mural στην καρδιά του Πρωταρά, θα αποτελέσει το νέο καλλιτεχνικό σημείο αναφοράς και φωτογραφικό τοπόσημο
Οι καλύτερες παραλίες της Ευρώπης αποκαλύφθηκαν και ανάμεσά τους βρίσκονται τρεις ελληνικές
Στη φετινή κατάταξη βρέθηκαν συνολικά 11 ευρωπαϊκές παραλίες, από χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Γαλλία, αλλά και η Ιρλανδία
Πτώση θερμοκρασίας και βροχές στα ορεινά - Ανοικτό το ενδεχόμενο καταιγίδων
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Καλοκαίρι στον προορισμό που τα έχει όλα: Πολυτελή διαμονή, κορυφαίες εγκαταστάσεις και ολοκληρωμένες εμπειρίες
Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, υποδέχεται την καλοκαιρινή περίοδο με πλήρη λειτουργία και ολοκληρωμένη εμπειρία lifestyle
Τρέιλερ για την 4η σεζόν του «Ted Lasso»
Με το Μουντιάλ προ των πυλών, η Apple προγραμματίζει τη νέα σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς τον Αύγουστο μην και υπάρξουν ποδοσφαιρικά στερητικά σύνδρομα
Ήρθε κι Έδεσε: Δεν λέμε αντίο, κάνουμε πάσα στο μουντιάλ και λέμε «στο επανιδείν το Φθινόπωρο»!
Το αγαπημένο, ανατρεπτικό δίδυμο, ολοκληρώνει αύριο Πέμπτη 30 Απριλίου τη φετινή σεζόν
Ετοιμαζόμαστε για βουτιές στην «πισίνα του Λέλλου»
Ανοίγει για το καλοκαίρι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας