Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Γυναικεία υπόθεση φέτος η παρουσίαση των Eating Awards 2018

Δύο παλιές γνώριμες τωνEating Awards θα βρεθούν φέτος στο πηδάλιο της παρουσίασης της μεγάλης τελετής βράβευσης του μεγαλύτερου γαστρονομικού θεσμού της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου 2018

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα πιο... νόστιμα βραβεία της χώρας μας, τα Eating Awards, γιορτάζουν φέτος 14 χρόνια και διοργανώνονται για ακόμη μία χρονιά, για να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού.

Η φετινή χρονιά θα έχει γεύσεις αστέρων και αυτό διότι ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ Arnaud Bignon, ο οποίος έφερε δύο αστέρια Michelin στο εστιατόριο Σπονδή στην Αθήνα και δύο αστέρια Michelin στο εστιατόριο The Greenhouse στο Λονδίνο, δημιουργεί το μενού της βραδιάς. Από την άλλη τα φετινά βραβεία πραγματοποιούνται στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus, στην καρδιά της Λευκωσίας την Τρίτη 27 Νοεμβρίου.


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην παρουσίαση των περσινών βραβείων

Μαρία Μπεκατώρου-Ντορέττα Παπαδημητρίου
Η ξεχωριστή αυτή βραδιά των αγαπημένων μας βραβείων θα γίνει ακόμη ομορφότερη αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στην παρουσίαση της βραδιάς θα βρεθούν δύο πανέμομορφες κυρίες. Πρόκειται για τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες Μαρία Μπεκατώρου και Ντορέττα Παπαδημητρίου οι οποίες θα αφήσουν για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην Αθήνα και θα βρεθούν στην Κύπρο ειδικά για την παρουσίαση των Check In Eating Awards 2018.

Οι δύο κομψές κυρίες γνωρίζουν από πρώτο χέρι τον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό της Κύπρου αφού βρέθηκαν ξανά στη θέση αυτή τα δύο προηγούμενα χρόνια. Η Μαρία Μπεκατώρου παρουσίασε τα βραβεία το 2016 ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε στην παρουσίαση της τελετής βράβευσης των Eating Awards μόλις πέρσι μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γνωτό μας Ντάνο, νικητή του Survivor 1.

Η θετική τους ενέργεια, ο αυτοσαρκασμός, το χιούμορ, ο επαγγελματισμός και φυσικά η ομορφιά των δύο γυναικών θα δώσει μία άλλη νότα στην σπουδαία βραδιά όπου θα τιμήσουμε πάνω από όλα την κυπριακή εστίαση και γαστρονομία. Τόσο η Μαρία Μπεκατώρου όσο και η Ντορέττα Παπαδημητρίου απέδειξαν πολλές φορές τον επαγγελματισμό και το ταλέντο τους γι' αυτό και αποτελούν σήμερα δύο πολύ αγαπημένα πρόσωπα στον χώρο της ελληνικής showbiz.

Έτσι, η φετινή τελετή βράβευσης αποκτά ένα μεθυστικό άρωμα γυναίκας και γίνεται... γυναικεία υπόθεση με δύο λαμπερές παρουσίες στην παρουσίαση της βραδιάς που υπόσχονται να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.


Η Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίαση των Check In Eating Awards 2016

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close