Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Μεγάλος αμερικανικός κολοσσός ετοιμάζει το νέο του ξενοδοχείο στην Κύπρο

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο, εντυπωσιακόπεντάστερο ξενοδοχείο της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2018

Η Wyndham Hotels & Resorts και η Zeus International ανακοίνωσαν στις 17 Οκτωβρίου τη συμφωνία για την προσθήκη δύο νέων ξενοδοχείων με τη σημαία των brands Wyndham Grand και Wyndham, σηματοδοτώντας την είσοδο της Wyndham τόσο στην Κρήτη όσο και στην Κύπρο.

Η Wyndham θα εγκαινιάσει την παρουσία της στη νησιωτική Ελλάδα με ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο στην Κρήτη, το Wyndham Grand Mirabello, προσθέτοντας το διάσημο πρώην Mirabello Beach & Village στο εμπορικό σήμα της Wyndham Grand. Αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο που αποτελεί και ιδανικό προορισμό για συνέδρια, βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από τον Άγιο Νικόλαο, στη διάσημη Ελούντα.

Όσον αφορά στο νέο πολυτελές ξενοδοχείο που θα ξεκινήσει την λειτουργία του στη Λευκωσία - το Wyndham Nicosia (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις) - σηματοδοτώντας το ντεμπούτο της Wyndham στην Κύπρο, αυτό θα πάρει τη θέση του πρώην Holiday Inn, μια θέση που το καθιστά ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της κυπριακής πρωτεύουσας, εντός των Ενετικών Τειχών της πόλης, πολύ κοντά στο εμπορικό της κέντρο και στην υπό ανάπλαση Πλατεία Ελευθερίας.

Θα διαθέτει 140 δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής, επτά αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων συνολικής χωρητικότητας 1.200 ατόμων, δύο εστιατόρια και μπαρ εκ των οποίων ένα εντυπωσιακό roof top με θέα στην πόλη της Λευκωσίας, spa, γυμναστήριο καθώς και πληθώρα υπηρεσιών, στοχεύοντας να καταστεί σημείο αναφοράς για τον κυπριακό τουρισμό, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της κυπριακής πρωτεύουσας.

Υπενθυμίζεται ότι η ανάληψη της ανακατασκευής και λειτουργίας του εν λόγω ακινήτου από τη Zeus International, έρχεται στο πλαίσιο συμφωνίας με την Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, τη μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, στον όμιλο εταιρειών της οποίας ανήκει το ακίνητο.

Και τα δύο ξενοδοχεία θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς αναμένεται να προσληφθούν περισσότερα από 400 άτομα, τα οποία θα εκπαιδευτούν στα υψηλότερα πρότυπα της Wyndham.

«Η Zeus International έχει γίνει ένας εξαιρετικά σημαντικός και στρατηγικός συνεργάτης για εμάς στην περιοχή της Μεσογείου και είμαστε ενθουσιασμένοι για την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας αυτών των δύο νέων ξενοδοχείων», δήλωσε ο Geoff Ballotti, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Wyndham Hotels & Resorts. «Το 2018 παρουσιάσαμε το Dolce, το signature brand μας στο χώρο των εκδηλώσεων και επαγγελματικών συναντήσεων, στην Αττική Ριβιέρα - πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο Dolce στην Ελλάδα - και ανοίξαμε το Wyndham Athens Residence, το πρώτο μεικτής χρήσης (mixed-use) concept φιλοξενίας στην Ελλάδα. Βλέπουμε τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή και έχουμε φιλόδοξα σχέδια να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας και να εισαγάγουμε νέα brands. Η συνεργασία μας με τη Zeus θα μας βοηθήσει να φτάσουμε με επιτυχία σε όλους τους σημαντικούς αυτούς σταθμούς».

«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, καθώς η στρατηγική συνεργασία της Zeus International με τη Wyndham Hotels & Resorts επεκτείνεται» δήλωσε ο Χάρης Σιγανός, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Zeus International. «Τα δύο νέα αυτά πολυτελή ξενοδοχεία στον Άγιο Νικόλαο και στη Λευκωσία έρχονται να μεγαλώσουν την ξενοδοχειακή μας "οικογένεια" και να συστήσουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας και την άρτια φιλοξενία μας στην Κρήτη και την Κύπρο, δύο περιοχές με αναπτυγμένο το τουριστικό τους προϊόν, από τις οποίες ο επισκέπτης έχει υψηλές προσδοκίες. Σε αυτές τις προσδοκίες ερχόμαστε να απαντήσουμε με τα δύο νέα μας ξενοδοχεία που η Zeus International θα έχει τη χαρά να διαχειρίζεται».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Wyndham Hotels & Resorts, είναι η ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της φιλοξενίας με παγκόσμια παρουσία σχεδόν 9.000 ξενοδοχείων σε περισσότερες από 80 χώρες και η Zeus International, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων.

Το 2017 η Wyndham και η Zeus ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την ανάπτυξη 20 ξενοδοχείων, σε διάστημα 10 ετών, σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία και τις Βαλκανικές Χώρες. Τους τελευταίους 18 μήνες, οι δύο εταιρείες έχουν ήδη εντοπίσει οκτώ ξενοδοχεία και έχουν ανοίξει έξι από αυτά (συμπεριλαμβανομένoυ του Wyndham Grand και του Wyndham Athens Residences που άνοιξαν πρόσφατα στην καρδιά της Αθήνας) - με δύο επιπλέον ξενοδοχεία που αναμένεται να ανοίξουν τους επόμενους μήνες.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close