Δημοσιεύτηκε στις 08 Οκτωβρίου 2018
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα, αρχικά, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος από κυρίως ψηλές και µέσες νεφώσεις, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, περιοχές στο εσωτερικό και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, είναι πολύ πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τρίτη, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Τετάρτη και την Πέµπτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.
Σχετικά
Condé Nast Traveller: Η Ελλάδα ψηφίστηκε η καλύτερη χώρα στον κόσμο για ταξίδια το 2026
«Ο έρωτάς μας για την Ελλάδα έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του», γράφει το ταξιδιωτικό περιοδικό, σημειώνοντας ότι η χώρα εξακολουθεί να προσελκύει ταξιδιώτες σε αριθμούς-ρεκόρ
Αίθριο το «σκηνικό» - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια
Αυτή είναι η 2η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Κεντρική Ευρώπη στα "Όσκαρ της αεροπορικής βιομηχανίας"
Η αναγνώριση από τους επιβάτες αντικατοπτρίζει την αφοσίωση των ανθρώπων της Wizz Air και τη συνεχή εστίασή της σε προσιτά, αξιόπιστα και φιλικά προς τον επιβάτη ταξίδια
«Τότε και Τώρα»: Τσουβέλας και Χαραλαμπούδη επιστρέφουν στο ΣΙΓΜΑ με… κρίση μέσης ηλικίας
Η δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 22:30, με καλεσμένους τον Ηλία Βαλάση και τη Δανάη Μικέδη Προδρόμου.
Τρία ελληνικά bars στα 50 καλύτερα του κόσμου - Ένα στην κορυφαία πεντάδα
Ανακοινώθηκε η λίστα με τα 50 Best Bars 2026
3 κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα κορυφαία resorts της Ευρώπης
Διακρίθηκαν στα Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2026
Πραγματοποιήθηκε η 22η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες
Δυναμική παρουσία από χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν ενώνοντας τις φωνές τους για την πρόληψη και τη στήριξη στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Κυπριακό ξενοδοχείο στην 5η θέση των Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2026
Μία διάκριση που επιβεβαιώνει τη θέση του ανάμεσα στα κορυφαία resorts της Ευρώπης.
Αναμένονται βροχές και καταιγίδες το απόγευμα – Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
10 χρόνια Fresh Partnership: Η Lidl επεκτείνει τo Global Handball Partnership με τα IHF World Championships έως το 2030
Η ανανέωση της συμφωνίας συμπίπτει με μια ξεχωριστή χρονιά, καθώς στις αρχές του 2027, η Lidl και η IHF θα γιορτάσουν τη 10η επέτειο της συνεργασίας τους
Netflix: 5 νέες αφίξεις για τη φθινοπωρινή watchlist – Από το «Unabomber» στο «East of Eden»
Συνοδεύουμε με ένα ζεστό ρόφημα ή ένα χορταστικό μπολ με ποπκορν.