Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2018
Η Ηχώ, έχοντας χάσει τις ιδιότητες που της χάρισαν οι Μούσες (αυλός, μελωδική φωνή) περιπλανιέται στο δάσος, διατηρώντας μόνο την ικανότητα να επαναλαμβάνει ό,τι ακούει. Εκεί, συναντά ένα μικρό παιδί που παίζει μόνο του και αποφασίζει να το παρασύρει σε μία συναρπαστική περιπέτεια. Στο δρόμο του θα συναντήσει ασυνήθιστα πλάσματα που θα το βοηθήσουν να γνωρίσει τον εαυτό του και τον κόσμο. Μία παράσταση-περίπατος, για μικρά και μεγάλα παιδιά, ένα εικαστικό και ακουστικό ταξίδι στο φυσικό χώρο του πάρκου Aκαδημίας.

Η θεατρική ομάδα Join the Dots, που δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδικού θεάτρου, δημιουργήθηκε το 2015. Έκτοτε, χρησιμοποιώντας διαδραστική αφήγηση, ζωντανή μουσική, σωματικό performance και θέατρο κούκλας, δημιούργησε την παράσταση «Τα Μαγικά Μαξιλάρια», του Ευγένιου Τριβιζά, που ανέβηκε στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου και την παράσταση «Box of Freedom», που παρουσιάστηκε στις φυλακές FAENGSLET στη Δανία, στo πλαίσιo του ευρωπαϊκού project «Freedom Prison» - Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα Aarhus 2017. Παράλληλα, συμμετείχε με θεατρικές δράσεις στον Ραδιομαραθώνιο.
Ηχώ από τους Join the Dots 5, 6, 7 Οκτωβρίου 2018 /18.00
Πάρκο Ακαδημίας (Αγλαντζιά)
Σκηνοθεσία: Τζωρτζίνα Τάτση
Σκηνικά/κοστούμια: Ελένη Ιωάννου
Μουσική: Σάββας Θωμά
Παίζουν: Μαριλένα Κυριάκου, Ειρήνη Ανδρέου
*για ηλικίες 5 ετών και πάνω
-
Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακαδημίας
05 Οκτωβρίου - 07 Οκτωβρίου 2018
Σχετικά
Ο Νοέμβριος επί σκηνής: 20 παραστάσεις σε όλη την Κύπρο
Πρεμιέρες, επαναλήψεις και παραγωγές από την Ελλάδα γεμίζουν τις σκηνές της Κύπρου με κωμωδίες, δυνατά δράματα και ιστορίες που αξίζει να ανακαλύψουμε
Η Οικογένεια Άνταμς – The Musical έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία για να μας χαρίσει μια μοναδική θεατρική εμπειρία!
Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων
Η Κοκκινοσκουφίτσα του ΘΟΚ τον Νοέμβριο ταξιδεύει σε Πάφο, Λεμεσό και Λάρνακα
Η Κοκκινοσκουφίτσα ανεβαίνει σε μια σύγχρονη διασκευή της Άνδρης Θεοδότου και σκηνοθεσία Φώτη Νικολάου
«Τάκκουνοι εν δράσει»: Η Λυσιστράτη μιλά κυπριακά στη Λεμεσό
Η κωμωδία των Θεατρικών Παραγωγών Φοίνικας έρχεται στο Θέατρο Συνεργείο στις 31 Οκτωβρίου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Νικολέττας Μήτσιου.
«Ημερολόγιο Φρανκενστάιν»: Πέντε γυναίκες μέσα στο ίδιο μυαλό, για 3 μόνο παραστάσεις
Το έργο της Λένας Κιτσοπούλου ανεβαίνει στην Πάνω Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Ελένης Αναστασίου.
All of It: Μια ολόκληρη ζωή μέσα από την καθηλωτική ερμηνεία της Αντωνίας Χαραλάμπους
Ο απαιτητικός μονόλογος του Άλιστερ ΜακΝτάουαλ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Ιόλης Καρολίδου, γίνεται μια παράσταση που ταράζει με την απλότητα της ιστορίας της και τη δύναμη της πρωταγωνίστριάς της Αντωνίας Χαραλάμπους
Η «Οικογένεια Άνταμς» έρχεται στην Κύπρο με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Σολωμού
Το μιούζικαλ σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου ανεβαίνει σε Λεμεσό και Λευκωσία τον Φεβρουάριο του 2027, με πολυμελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα.
«Το Όνειρο ενός Γελοίου» του Ντοστογιέφσκι στη Λευκωσία για δύο παραστάσεις
Ο Βασίλης Λάβρικωφ ερμηνεύει τον μονόλογο σε σκηνοθεσία Τάκη Χριστοφάκη, στις 30 και 31 Οκτωβρίου στο Θεατράκι ΡΙΚ — μια διαδρομή από την απόγνωση στην ελπίδα και τη δύναμη της αγάπης.
«Για πάντα δικός μου», μια διασκευή του έργου «Μητέρα» του Φλοριάν Ζελέρ.
Στο Flea Theatre τον Νοέμβριο
Μαραθώνιος Θεατρικών Αναγνώσεων…της Αλεξίας
12 νέα θεατρικά έργα παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό
«Το Παπούτσι το Μονό» για τη στήριξη του TELETHON Κύπρου
Μια τρυφερή και διαδραστική παιδική θεατρική παράσταση, γεμάτη φαντασία, μουσική και χιούμορ, παρουσιάζεται στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων του TELETHON 2026.
«Με Δύναμη από την Κηφισιά»: Δύο βραδιές θεάτρου με ελεύθερη είσοδο στη Λεμεσό
Το Θέατρο Versus παρουσιάζει το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά σε μορφή θεατρικού αναλογίου, σε σκηνοθεσία Λουκά Ζήκου.