News , Guide

Η τηλεόραση του Σίγμα απέδειξε πως όλα μπορούν να συμβούν...

Χθες βράδυ το Σίγμα επιβεβαίωσε ότι "όλα μπορούν να συμβούν"καλώντας στη σκηνή τον απόλυτο σταρ της ελληνικής μουσικής σκηνής Σάκη Ρουβά

Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2018

Το ΣΙΓΜΑ πραγματοποίησε την παρουσίαση προγραμμάτων του τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Τραπέζης Κύπρου στη Λευκωσία. Συνεργάτες και φίλοι ήρθαν να δουν από κοντά όλα όσα επιφυλάσσει το ΣΙΓΜΑ για τη σεζόν 2018-19.

Αρχικά, μέσα από την ομιλία του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Εκδοτικού Οίκου ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ κύριος Χρύσανθος Τσουρούλλης αποκάλυψε τη νέα αισθητική γραμμή που ακολουθεί ο σταθμός με τα ανανεωμένα id’s που προσδίδουν μια φρεσκάδα στην εικόνα του σταθμού. Ακολούθως, ανέφερε τις εκπομπές που θα μας κρατήσουν συντροφιά αυτή τη σεζόν, ενώ ταυτόχρονα επιβεβαίωσε ό,τι «όλα μπορούν να συμβούν» καλώντας στη σκηνή τον απόλυτο σταρ της ελληνικής μουσικής σκηνής Σάκη Ρουβά. Μια έκπληξη που πραγματικά άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Ενημερωτικά, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ δεν έδωσε στους παρευρισκόμενους κανένα αναμνηστικό δωράκι γιατί προτίμησε, ενισχύοντας τη δράση της κοινωνικής του ευθύνης, να πραγματοποιήσει δύο ευχές παιδιών μέσω του συνδέσμου «ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» που πάσχουν από καρκίνο, χαρίζοντας τους στιγμές χαράς και πραγματοποιώντας μια επιθυμία τους.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ

Όλα μπορούν να συμβούν στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Στο Πρωτοσέλιδο καθημερινά από τις 6:45 μέχρι τις 9:30 ενημερώνεσαι για όλες τις ειδήσεις της ημέρας. Οικονομία, πολιτική, κοινωνία, διεθνή ενημέρωση, περιβάλλον, εθελοντισμός,  και όλα τα μεγάλα γεγονότα στο … Πρωτοσέλιδο του ΣΙΓΜΑ. Καθημερινά αυτά που πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης με ρεπορτάζ, απευθείας μεταδόσεις και τους πρωταγωνιστές στο στούντιο της εκπομπής. Με αντικειμενικότητα, συνέπεια και καθαρή ματιά ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, αναλύει και παρουσιάζει τις ειδήσεις που θα γίνουν Πρωτοσέλιδο.

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ: Εδώ χτυπάει η καρδιά της ενημέρωσης, με δυναμικές παρεμβάσεις, ουσιαστικό σχολιασμό και εκ βαθέων αναλύσεις. Η Κατερίνα Χριστοφίδου, βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο και ζητάει τις απαντήσεις στα ερωτήματα των πολιτών. Ειδήσεις, ρεπορτάζ και αναλύσεις για μια σφαιρική προσέγγιση της τοπικής ειδησεογραφίας. Δυναμικά, ξεκάθαρα, σταράτα. Χωρίς μισόλογα που χαϊδεύουν τα αυτιά αλλά με τον δυναμισμό της διερευνητικής δημοσιογραφίας. Καθημερινά από τις 11:00.

ΤΟΜΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: Η ενημέρωση των πολιτών αποτελεί για μας προτεραιότητα, αντικειμενικά, σφαιρικά, χωρίς φόβο λέμε και μεταφέρουμε μόνο την αλήθεια. Αναλυτικά ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις, έρευνες, αποκλειστικότητες και πάνω από όλα ενημέρωση με καθαρές κουβέντες. Ερευνητική δημοσιογραφία. Χωρίς εξαρτήσεις και συμβιβασμούς. Με δυναμισμό, εγκυρότητα, διαύγεια, άποψη, διεισδυτικότητα. Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΙΓΜΑ στο πιο έγκυρο και αποκαλυπτικό κεντρικό δελτίο ειδήσεων που εμπιστεύεσαι τόσα χρόνια για τη δική σου ενημέρωση.

Όλα μπορούν να συμβούν στη ΖΩΗ

ΘΕΚΛΑ-ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ: Η Ψυχολόγος-συγγραφέας και παρουσιάστρια Θέκλα Πετρίδου δε φοβάται να πει την αλήθεια για όλα όσα σε απασχολούν. Ανθρώπινες σχέσεις, εργασιακές και ερωτικές, παραβατικά παιδιά και γονείς, ερωτηματικά που ψάχνουν επιτακτικά απαντήσεις και τις βρίσκουν σε αυτή την εκπομπή. Η Θέκλα Πετρίδου με τον Πέτρο Αθανασίου και τους καλεσμένους τους, καθημερινά στις 9:30 το πρωί, αναλύουν και αποκωδικοποιούν όλα αυτά που συνθέτουν τον κοινωνικό ιστό.

ΌΛΑ ΚΑΛΑ: Η νέα δροσερή μεσημβρινή εκπομπή που καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 13:30μέχρι τις 15:30 θα σου δείξει την πιο χιουμοριστική, ανατρεπτική και VIRAL πλευρά της ζωής. Κωσταντίνα Ευριπίδου, Τζώρτζια Παναγή Χριστιάνα Αντωνίου, Άντριου Τζωρτζ Ευτυχίου και Κλέλια Γιασεμίδου έγιναν η πιο ανατρεπτική παρέα.

ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΕΥΣΕΙΣ: Ο σεφ Γιώργος Τσούλης και η Χριστίνα Κυριάκου ταξιδεύουν σε άλλους πολιτισμούς μέσω της γεύσης. Μια διαφορετική εκπομπή μαγειρικής καθημερινά στις 15:30.

SUCCESS STORY: Ο Νικόλας Ιωαννίδης και η Μαρία Κορτζιά πραγματοποιούν όνειρα. Όνειρα ανθρώπων που είχαν τη θέληση να πραγματοποιήσουν όλα όσα ήθελαν στη ζωή. Η Cambridge weight plan ξέρει ότι η ομορφιά ξεκινά από μέσα αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα στο όνειρο. Κάθε Σάββατο στις 19:15.

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΚΑ: Η Αθηνά Λοϊζίδου, η δημοφιλέστερη ίσως μαγείρισσα της Κύπρου, έρχεται στο ΣΙΓΜΑ και φέρνει μαζί της την αγάπη της για την ελληνική και κυπριακή κουζίνα, την πίστη στα αγνά υλικά και τον ανεπιτήδευτο τρόπο να μεταδίδει τις γνώσεις και τεχνικές της, εύκολα και σπιτικά! Κάθε Σαββατοκύριακο στις 11:30 το πρωί.

Όλα μπορούν να συμβούν στην ΚΥΠΡΟ

ΓΑΛΑΤΕΙΑ: Η ιστορία της Κύπρου μέσα από τα μάτια της Γαλάτειας συνεχίζεται για Τρίτη χρονιά. Έχουμε φτάσει στην δεκαετία του 60 και η ιστορία ακολουθεί τον μύθο. Μια σειρά που πραγματικά αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό με μια πλειάδα αγαπημένων Κύπριων ηθοποιών που μεταδίδεται καθημερινά στις 19:15.

ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ: Όχι ένα ούτε δύο αλλά τρία ζευγάρια, αποτυπώνουν την κυπριακή καθημερινότητα Η κωμική σειρά του ΣΙΓΜΑ που μπήκε στη ζωή μας την Άνοιξη επιστρέφει ακόμα πιο ανανεωμένη. Άννα Μονογιού, Τόνυ Δημητρίου, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Ελένη Σιδερά Παναγιώτης Κυριάκου και Ξένια Κωνσταντινίδου ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια … διαθήκη.  

Όλα μπορούν να συμβούν στη ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

MY STYLE ROCKS: Το δικό σου στιλ ποιο είναι; Αν έχεις πάθος με τη μόδα τότε έχεις πάθος και για το my style rocks ένα διαφορετικό ριάλιτι μόδας που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στην κριτική επιτροπή ο κύπριος σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης, η Μπέτυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Καθημερινά στις 17:00.

THE POWER OF LOVE: Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο, η Μαρία Μπακοδήμου παρουσιάζει το ριάλιτι της αγάπης που ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό. Καθημερινά ο θεός έρωτας ρίχνει τα βέλη του στους διαγωνιζόμενους.

The VOICE OF GREECE: Το απόλυτο μουσικό ριάλιτι έρχεται για τρίτη χρονιά στο ΣΙΓΜΑ. Γιώργος Καπουτζίδης σε ρόλο παρουσιαστή, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης είναι οι απόλυτοι coaches. Ο πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως  που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο θα αναζητήσει την καλύτερη φωνή της Ελλάδας και της Κύπρου. Πρεμιέρα Τετάρτη 3/10 στις 21:15.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ: Εσύ τι ταλέντο έχεις; Όποιο και να είναι τώρα μπορείς να το δείξεις και να αποδείξεις την αξία σου. Κάθε Κυριακή και Δευτέρα όλη η Ελλάδα και η Κύπρος αποδεικνύει ότι ναι έχει ταλέντο! Παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός. Πρεμιέρα Κυριακή 30/9 στις 21:15

SURVIVOR: Εσύ τι θα κάνεις για να πάρεις ασυλία; Μέχρι που θα φτάσεις για να φας; Τις δύο προηγούμενες σεζόν τα είδαμε όλα και το είδαμε όλοι! Αυτό αποδεικνύει περίτρανα η τηλεθέαση. Ετοιμάσου και φέτος να ζήσεις κάτι διαφορετικό, ακόμα πιο εντυπωσιακό και γεμάτο ανατροπές.

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ: Ο Υπέροχος Σπύρος Παπαδόπουλος τιμά την ελληνική μουσικής, τους συνθέτες που αγαπήσαμε τους στιχουργούς τους ερμηνευτές και όλους όσοι έδωσαν μουσική στη ζωή μας. Μια εκπομπή με καλεσμένους όλους εμάς.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ: Η Άντρη Καραντώνη και ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ, μας ταξιδεύουν στην Κυπριακή παράδοση με τραγούδια και τσιαττιστά με αγαπημένους καλεσμένους και αναμνήσεις που ζωντανεύουν μέσα από αξέχαστες ιστορίες.  Κάθε Σάββατο μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Κάθε Σάββατο στις 21:15.

Όλα μπορούν να συμβούν φτάνει να έχεις ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Και φέτος το ΣΙΓΜΑ συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ Ελλάδος, τόσο σε επίπεδο ενημερωτικό όσο και στην ψυχαγωγία προβάλλοντας τηλεοπτικά προγράμματα υψηλής αισθητικής.

Για ακόμα μια φορά μας περιμένει μια συναρπαστική και ανατρεπτική τηλεοπτική σεζόν με σκοπό να αποδείξουμε στους τηλεθεατές μας ότι στην τηλεόραση… όλα μπορούν να συμβούν!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close