Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2018
Το Μουσικό Σύνολο «QUINTUS ENSEMBLE» πρόκειται να παρουσιάσει στις 15 Οκτωβρίου 2018, μια διαφορετική μουσική παράσταση, βασισμένη στο έργο « Το Χαμόγελο Της Τζοκόντα» του μεγάλου μουσουργού Μάνου Χατζιδάκη, στο Θεατράκι του ΡΙΚ « Αντρέας Χριστοφίδη».
Το QUINTUS ENSEMBLE απαρτίζεται από πέντε επαγγελματίες μουσικούς, τον Σάββα Χριστοδούλου (φλάουτο), τη Νάταλι Νεοφύτου (όμποε), τη Χριστιάνα Αντωνουδιού (κλαρίνο), τον Ευάγγελο Χριστοδούλου (Φαγκότο) και την Αννίτα Σκουτέλλα (κόρνο). Με μια αλλιώτικη ηχοχρωματική προσέγγιση και γνώμονα τη μουσική δημιουργία σκοπό έχουν να προσφέρουν ένα μουσικό ταξίδι στη μοναδική μουσική του Μάνου Χατζιδάκι υπό την ενορχηστρωτική επιμέλεια του Νεοκλή Νεοφυτίδη.
Το μουσικό σχήμα QUINTUS ENSEMBLE δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του 2016. Το Μουσικό αυτό σχήμα απαρτίζεται από πέντε επαγγελματίες μουσικούς, τον Σάββα Χριστοδούλου (φλάουτο), τη Νάταλι Νεοφύτου (όμποε), τον Ευάγγελο Χριστοδούλου (φαγκοτο), τη Χριστιάνα Αντωνουδιού (κλαρίνο) και την Ανίτα Σκουτέλλα (γαλλικό κόρνο).
Η πρώτη παρουσίαση του σχήματος έγινε στη Λεμεσό το Μάρτιο του 2017. Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις όπως στο Τεχνόπολις στη Πάφο, στη πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία, στο θεατράκι του ΡΙΚ « Αντρέας Χριστοφίδης» και σε φεστιβάλ όπως το Windcraft Music Fest στα Κατύδατα.
Στόχο έχουν να φέρουν αυτά τα ακούσματα πιο κοντά στο ευρύ κοινό, πάντοτε, με κύριο γνώμονα την πολιτιστική προαγωγή του τόπου μας.
Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, Θεατράκι του ΡΙΚ, Λευκωσία, 20.00.
-
Θεατράκι του ΡΙΚ
15 Οκτωβρίου 2018
Σχετικά
Πόσα τραγούδια έχει η Βίσση χωρίς τον Καρβέλα;
Πόσα τραγούδια μπορεί να ερμηνεύει η Άννα Βίσση, αν ο Νίκος Καρβέλας κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα που της έχει κάνει
«Νωρίς την Κυριακή» στο Παλαιά Ελιά Live Stage: Μια πρεμιέρα που έκλεψε τις εντυπώσεις!
Eξαιρετικές ερμηνείες, χημεία επί σκηνής και ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα
Ο Νίκος Καρβέλας κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, απαγορεύει στην Άννα Βίσση να λέει τα τραγούδια του
Ο Νίκος Καρβέλας έχει υπογράψει τη συντριπτική πλειονότητα των μεγάλων επιτυχιών της Άννας Βίσση με περισσότερα από 400 τραγούδια, τα οποία αποτελούν βασικό μέρος του ρεπερτορίου της
O Χάρης Βαρθακούρης τραγουδά (δωρεάν) στη Λεμεσό
Μια ξεχωριστή συναυλία στην κεντρική πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού.
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση στο Αθηνών Αρένα για τον φετινό χειμώνα
Η Άννα Βίσση ενημέρωσε τους συνεργάτες της για την εξέλιξη που ανατρέπει όσα αναμένονταν το φετινό χειμώνα
Eurovision 2027: Η χώρα που αποσύρεται από τον διαγωνισμό
Η Τσεχική Τηλεόραση ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της: «Δεν θα δούμε την τσεχική σημαία στη σκηνή την επόμενη χρονιά»
«Το πιο λαμπρό αστέρι: 30 χρόνια χωρίς την Αλίκη»: Μια μουσικοθεατρική παράσταση
Ένα ταξίδι στο φως, που η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε αναμμένο, μέσα από τα τραγούδια, τις λέξεις, τις εικόνες, το χαμόγελό της!
Τα 25 "δυνατά" μουσικά ραντεβού του Οκτώβρη
Ποιες είναι οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις
Andreas Krambias Quintet και Ιδαίον Project σε μια διπλή μουσική βραδιά στη Λευκωσία
Η παράδοση της Ανατολικής Μεσογείου συναντά τον σύγχρονο ήχο και τον πειραματισμό στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας.
Ο Γιάννης Κουτής παρουσιάζει το «Words of Silence» στο Κυπριακό Μουσείο
Μαζί με τον Markus Stockhausen και τον Μάριο Τακούσιη, ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του ουτιού συναντά το κοινό στις 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2026.
Oι Fuse και η Φρειδερίκη Τομπάζου στο DownTown Live
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική μουσική βραδιά!
Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται για ένα live στον Πρωταρά
Mε ένα πρόγραμμα με έντονο party χαρακτήρα, μεγάλες επιτυχίες και αστείρευτη διάθεση για διασκέδαση