Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2018
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, στους 20 στα δυτικά και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα αναµένεται να παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται µετά το µεσηµέρι να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, στα εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά. Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο να σηµειωθούν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια και αργότερα και σε άλλες περιοχές.
Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη, παραµένοντας πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Τετάρτη και την Πέµπτη αναµένεται σταδιακή πτώση, για να κυµανθεί την Πέµπτη κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά
Η Πάολα παίρνει θέση στο «The Voice of Greece» που επιστρέφει στο ΣΙΓΜΑ
Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 21:00 για τη 12η σεζόν, με τέσσερις coaches και τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση.
Condé Nast Traveller: Η Ελλάδα ψηφίστηκε η καλύτερη χώρα στον κόσμο για ταξίδια το 2026
«Ο έρωτάς μας για την Ελλάδα έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του», γράφει το ταξιδιωτικό περιοδικό, σημειώνοντας ότι η χώρα εξακολουθεί να προσελκύει ταξιδιώτες σε αριθμούς-ρεκόρ
Αίθριο το «σκηνικό» - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια
Αυτή είναι η 2η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Κεντρική Ευρώπη στα "Όσκαρ της αεροπορικής βιομηχανίας"
Η αναγνώριση από τους επιβάτες αντικατοπτρίζει την αφοσίωση των ανθρώπων της Wizz Air και τη συνεχή εστίασή της σε προσιτά, αξιόπιστα και φιλικά προς τον επιβάτη ταξίδια
«Τότε και Τώρα»: Τσουβέλας και Χαραλαμπούδη επιστρέφουν στο ΣΙΓΜΑ με… κρίση μέσης ηλικίας
Η δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 22:30, με καλεσμένους τον Ηλία Βαλάση και τη Δανάη Μικέδη Προδρόμου.
Τρία ελληνικά bars στα 50 καλύτερα του κόσμου - Ένα στην κορυφαία πεντάδα
Ανακοινώθηκε η λίστα με τα 50 Best Bars 2026
3 κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα κορυφαία resorts της Ευρώπης
Διακρίθηκαν στα Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2026
Πραγματοποιήθηκε η 22η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες
Δυναμική παρουσία από χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν ενώνοντας τις φωνές τους για την πρόληψη και τη στήριξη στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Κυπριακό ξενοδοχείο στην 5η θέση των Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2026
Μία διάκριση που επιβεβαιώνει τη θέση του ανάμεσα στα κορυφαία resorts της Ευρώπης.
Αναμένονται βροχές και καταιγίδες το απόγευμα – Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
10 χρόνια Fresh Partnership: Η Lidl επεκτείνει τo Global Handball Partnership με τα IHF World Championships έως το 2030
Η ανανέωση της συμφωνίας συμπίπτει με μια ξεχωριστή χρονιά, καθώς στις αρχές του 2027, η Lidl και η IHF θα γιορτάσουν τη 10η επέτειο της συνεργασίας τους