Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Τρυπώσαμε στο πεντάστερο Radisson Blu της Λάρνακας

Οι χώροι του ξενοδοχείου, η πισίνα στον 5ο και το εντυπωσιακό Sky Bar με τα 97 gin στον 16ο όροφο

Δημοσιεύτηκε στις 03 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα ισχυρό διεθνές ξενοδοχειακό franchise, το Radisson Hotel Group που δραστηριοποιείται σε 6 ηπείρους με 1.400 ξενοδοχειακές μονάδες προσγειώθηκε στην πόλη της Λάρνακας ανοίγοντας επίσημα τις πόρτες του στις 20 Αυγούστου το Radisson Blu. Ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι η Quality Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα επενδύσεων και ανάπτυξης γης στην Κύπρο, ενώ τη διαχείριση έχει αναλάβει η εταιρεία Sunnyseeker Hotels, ηγέτιδα εταιρεία στο hotel management and operations.

Το νέο, πέντε αστέρων ξενοδοχείο της Λάρνακας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στην πόλη και αναπτερώνει το ηθικό της αφού εισέρχεται πια σε μία νέα εποχή και στον διεθνή χάρτη των μεγάλων ξενοδοχειακών κολοσσών του πλανήτη και κατ' επέκταση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αύξηση του ποιοτικού τουρισμού στην πόλη.

Το ολοκαίνουργιο Radisson Blu Λάρνακας αποτελεί πλέον ένα σημείο αναφοράς για την πόλη και αποτελεί αυτή τη στιγμή το ψηλότερο κτήριο της ευρύτερης περιοχής. Διαθέτει 16 επίπεδα, χωρίζεται σε τρία διαφορετικά κτηριακά κομμάτια συνδεδεμένα μεταξύ τους ενώ στο ισόγειο του θα λειτουργήσει σύντομα ένα μοντέρνο shopping center με εστιατόρια και καταστήματα, το Q Blu Plaza.

Αυθεντικό business hotel
Το Radisson Blu αποτελεί ένα αυθεντικό business hotel, απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο του εξωτερικού για μικρή διαμονή 1-2 ημερών. Διαθέτει 106 δωμάτια εκ των οποίων 12 μεγάλες, 4 μικρές σουίτες και 16 family rooms. Μπαίνοντας από την είσοδο του ισογείου, θα συναντήσεις ένα χώρο υποδοχής. Από εκεί ο επισκέπτης ανεβαίνει με τον ανελκυστήρα αμέσως στον 5ο όροφο από όπου ξεκινάει ουσιαστικά το ξενοδοχείο.

Η διακόσμηση του Radisson Blu διακρίνεται από τα έντονα στοιχεία του ξύλου ενώ οι χρωματισμοί του κυμαίνονται σε γήινες αποχρώσεις με μοντέρνα και ταυτόχρονα μίνιμαλ στοιχεία στη διακόσμηση. Στον 5ο όροφο θα συναντήσεις την reception στα αριστερά ενώ στα δεξιά θα βρεις το café-bar του ξενοδοχείου.

Απέναντί σου βρίσκεται η εντυπωσιακή πισίνα με το pool bar και υπέροχη θέα της Λάρνακας από ψηλά. Η πισίνα είναι ανοικτή για το κοινό μόνο με κράτηση και κοστίζει 50 ευρώ τόσο για ενήλικες όσο και ανήλικους. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα ακόμη all day εστιατόριο, το Harbor Blu, για πρόγευμα και γεύμα σε μπουφέ ενώ σε κατοπινό στάδιο θα σερβίρει και brunch.

Sky Bar στο 16ο όροφο
Ανεβαίνοντας στον 16ο όροφο του ξενοδοχείου πρέπει να ξέρεις πως βρίσκεται στο υψηλότερο κτήριο της Λάρνακας και έχεις τη δυνατότητα να δεις τη θέα της πόλης από ψηλά. Η θέα κόβει την ανάσα ενώ είναι η πρώτη φορά που μπορεί κάποιος να δει τη Λάρνακα από τόσο ψηλά. Από τη μία πλευρά απλώνεται μπροστά σου εντυπωσιακό το λιμάνι της πόλης και από την άλλη η ακτογραμμή της Δεκέλειας.

Το Sky Bar είναι ανοικτό για το κοινό μόνο με κράτηση καθημερινά από τις 19.00-02.00. Το μπαρ διαθέτει μία τεράστια γκάμα από 97 διαφορετικά τζιν, ένα μενού με signature και κλασικά κοκτέιλ και άλλα αλκοολούχα ποτά. Το Sky Bar σου δίνει τη δυνατότητα να συνοδεύσεις το ποτό σου με sushi platter. Ο 16ος όροφος διαθέτει ταυτόχρονα και μία μεγάλη αίθουσα συσκέψεων με εξαιρετική θέα ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει αρκετούς χώρους για επαγγελματικές συναντήσεις τέλεια εξοπλισμένους.

Infohttps://www.radissonhotels.com/en-us/brand/radisson-blu

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close