News , Guide

Central Park Residence: σχεδόν έτοιμο το νέο ψηλό κτήριο της Λευκωσίας

Το "αδελφάκι" των δίδυμων πύργων της Λεμεσού,αναμένεται πολύ σύντομα να υποδεχτεί τους μόνιμους και τους προσωρινούς κατοίκους του

Δημοσιεύτηκε στις 22 Αυγούστου 2018

Θέμα ορισμένων εβδομάδων είναι η λειτουργία του νέου εντυπωσιακού έργου οικιστικής ανάπτυξης της Λευκωσίας.

Το Central Park Residence, το οποίο θεωρείται το «αδελφό» έργο του Olympic Residence, των δίδυμων πύργων της Λεμεσού, αναμένεται να υποδεχτεί τους μόνιμους και τους προσωρινούς κατοίκους του στις 15 Σεπτεμβρίου του 2018.

Οι κατασκευαστικές εργασίες του έργου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του παλιού ΓΣΠ στη Λευκωσία, κράτησαν για περίπου τρία χρόνια. Το κόστος του πύργου συνολικά 22 ορόφων ανέρχεται στα €38 εκατ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πωλήσεις των πολυτελών διαμερισμάτων βρίσκονται στο ζενίθ, καθώς έχουν ήδη διατεθεί το 90%, δηλαδή 47 διαμερίσματα, ενώ μόλις 7 είναι διαθέσιμα για πώληση.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι το έργο διαθέτει διαμερίσματα προς ενοικίαση μικρής και μεγάλης διάρκειας (short term and long term). Ήδη η δημοφιλής πλατφόρμα ενοικίασης καταλυμάτων (booking.com) έχει προσθέσει το έργο στην ιστοσελίδα της.

Οι εγκαταστάσεις πέντε αστέρων περιλαμβάνουν υδρομασάζ με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, εκπληκτικό σπα που περιλαμβάνει κλασικό ρωμαϊκό λουτρό, σύγχρονο γυμναστήριο, μπαρ και 24ωρη υπηρεσία θυρωρείου.

Γενικότερα, το Central Park Residence θα προσφέρει όλες τις υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου πολυτελείας για μόνιμους και προσωρινούς κατοίκους.

Το νέο ψηλό κτήριο της Λευκωσίας ανεγείρεται από την Marfields Enterprises, την κατασκευάστρια εταιρεία του του Olympic Residence, των δίδυμων πύργων στη Λεμεσό.

Το κομψά σχεδιασμένο οικιστικό έργο που βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας χαρακτηρίζεται από έντονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, ενώ η κατασκευή του βασίζεται στα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close