Πάμε Ταξίδι , Guide

5+1 υπέροχοι προορισμοί για ταξίδι με απευθείας πτήσεις από την Κύπρο

Τον Σεπτέμβριο ταξιδεύουμε απευθείας από Λάρνακα και Πάφο σε έξι προορισμούς για city breaks.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2018

Τον Σεπτέμβριο ταξιδεύουμε απευθείας από Λάρνακα και Πάφο σε έξι προορισμούς για city breaks.

Αθήνα με Aegean
Η Αθήνα είναι ένας all time classic προορισμός για τους Κύπριους, από τους πιο αγαπημένους μας. Η Αθήνα σου προσφέρει πάρα πολλές και διαφορετικές επιλογές για έξοδο, φαγητό, θέατρο, μουσική και φυσικά shopping. Από τις βόλτες στο Θησείο, στου Ψυρρή μέχρι το Θησείο και το Γκάζι η Αθήνα σου προσφέρει ατελείωτες επιλογές για ένα long weekend με απευθείας πτήσεις με την Aegean.

Βερόνα με Cyprus Airways  
Η νέα κυπριακή αεροπορική εταιρεία της Cyprus Airways πραγματοποιεί και τον Σεπτέμβριο απευθείας πτήσεις για Βερόνα κάθε Τετάρτη και Κυριακή με τις τιμές να ξεκινούν από €69. Η πανέμορφη πόλη της βόρειας Ιταλίας συνδυάζει ιδανικά την ομορφιά του παρελθόντος, την εξαίσια αρχιτεκτονική της, τα εξαιρετικά εστιατόρια, τη μεσογειακή της γαστρονομία, τις πλατείες με το σύγχρονο πρόσωπο της πόλης. Μία πόλη όπου γεννήθηκε ο μεγαλύτερος έρωτας όλων των εποχών, εκείνος του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, εκεί όπου θα βρεθείς στην μεγαλύτερη ανοιχτή όπερα του κόσμου και θα μπορέσεις σε λιγότερο από μία ώρα να ταξιδέψεις σε Μιλάνο, Βενετία και λίμνη Garda τη μεγαλύτερη λίμνη της Ιταλίας.

Διάβασε περισσότερα για τη Βερόνα από το τελευταίο μας ταξίδι στην πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας ΕΔΩ

Ιωάννινα με TUS Air
Η πόλη του Αλή Πασά, των θρύλων και των παραδόσεων, των γαστρονομικών θησαυρών και των φημισμένων ασημουργών είναι πλέον πιο κοντά στην Κύπρο με τις απευθείας πτήσεις της Tus Airways από τη Λάρνακα. Σημείωσε μάλιστα πως το συγκεκριμένο απευθείας δρομολόγιο Λάρνακα-Ιωάννινα πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην ιστορία από αεροπορική εταιρεία στη χώρα μας. Αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για να επισκεφτείς μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας και νοικιάζοντας αυτοκίνητο να περιπλανηθείς στα πανέμορφα τοπία της Ηπείρου.

Διάβασε περισσότερα για τα Ιωάννινα από το τελευταίο μας ταξίδι στην του Αλή Πασά ΕΔΩ

Μαδρίτη με Cobalt
Ακόμη μία κυπριακή αεροπορική εταιρεία μας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε πολλούς προορισμούς απευθείας τόσο από Λάρνακα όσο και από Πάφο. Ένας ακόμη αγαπημένος προορισμός είναι η πρωτεύουσα της Ισπανίας, η Μαδρίτη. Η Μαδρίτη είναι μία σύγχρονη πόλη που έχει καταφέρει να ενσωματώσει το καινούργιο χωρίς να αλλοιώσει το χαρακτήρα και τη μεγαλοπρέπεια του παρελθόντος. Το πάντρεμα των δύο εποχών είναι εντυπωσιακό. Πίσω από τη μνημειακή αρχιτεκτονική, κρύβεται μια πόλη με ιδιαίτερο ύφος και κουλτούρα με μνημεία, παλάτια, μέγαρα και αριστοκρατικές πλατείες που μαγεύουν τους επισκέπτες και τους κάνουν να επιστρέφουν ξανά και ξανά.

Βουκουρέστι με Blue Air
Η ρουμάνικη αεροπορική εταιρία της Blue Air πραγματοποιεί πολλές απευθείας πτήσεις από την Λάρνακα σε ευρωπαϊκούς προορισμούς. Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε ενδιαφέρουσες προσφορές για ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας το Βουκουρέστι με τιμές που αρχίζουν από €34.99. Η ρουμανική πρωτεύουσα είναι τα τελευταία χρόνια μια μητρόπολη under construction χάρη σε τεράστια έργα ανοικοδόμησης και υποδομής. Τα μισοτελειωμένα θολωτά κτίρια που θα στέγαζαν τα επισιτιστικά κέντρα του κομουνιστικού καθεστώτος ολοκληρώνονται πλέον ως καπιταλιστικά malls ή επενδύονται με ατσάλι και γυαλί και γίνονται υπερμοντέρνα συγκροτήματα γραφείων… Παράλληλα αναδεικνύονται εκείνα τα αρ νουβό κτερίσματα που κάποτε έκαναν την πόλη το «Παρίσι της Ανατολής» και «μακιγιάρονται» οι τόνοι τσιμέντου της εποχής Τσαουσέσκου. Σεργιανίστε τη λεωφόρο Calea Victoriei με την αύρα μεγαλοπρέπειας του παρελθόντος χάρη στο πανέμορφο ωδείο Athenaeum ή στην εντελώς παρισινή Αψίδα του Θριάμβου και άλλα μπελ επόκ κτίρια (Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul National George Enescu κ.ά.).

Βιέννη με Ryanair
Τι να πεις για τη Βιέννη. Μία παραμυθένια πόλη με απευθείας πτήσεις και οικονομικό εισιτήριο από τη Ryanair με πτήσεις από Πάφο μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη και μετά πτήσεις από Λάρνακα κάθε Πέμπτη και Κυριακή. Μία πόλη γεμάτη από επιλογές, μουσεία, βόλτες και καλό φαγητό. Ένας πανέμορφος προορισμός στην καρδιά της Ευρώπης που πρέπει να ανακαλύψεις.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close