News , Guide

Νέο πεντάστερο και το δικό της mall θα αποκτήσει η επαρχία Αμμοχώστου

Μεγάλες επενδύσεις έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου

Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2018

Σημερινό δημοσίευμα του inbusinessnews αναφέρεται στις νέες επενδυτικές δραστηριότητες του ομίλου Jim Chang Global Corporation Group, της εταιρεία που ανέλαβε την κατασκευή του Sun City Spa Resort & Residences, στην παραλία Αγία Θέκλας στη Σωτήρα. 

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα ο CEO του ομίλου, Tommy Chen αποκάλυψε κατά την τελετή εγκαινίων του γραφείου του ομίλου Jim Chang Global Corporation Group στο Παραλίμνι ότι στο προσεχές μέλλον θα επεκταθούν οι επενδύσεις της εταιρείας με τη δημιουργία του Sun City 2, του Sun City Mall και supermarkets. 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Κινέζων επενδυτών με τη Giovanni Group μέσω της κοινοπραξίας Jim Chang Giovanni, εκτός από το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο μεικτής ανάπτυξης στη Σωτήρα, στους σχεδιασμούς βρίσκεται παράλληλα και το Sun City 2, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανεγερθεί στην περιοχή Αγίας Νάπας.

Η συγκεκριμένη επένδυση βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του ομίλου, τα οποία θα οριστικοποιηθούν στο επόμενο διάστημα. Από την άλλη, το Sun City Mall αλλά και η δημιουργία supermarkets, που βρίσκονται στα μακροπρόθεσμα πλάνα του κινεζικού ομίλου, θα ανεγερθούν στην περιοχή του υπό ανέγερση Sun City. 

Το Sun City Spa Resort & Residences, το κόστος του οποίου ξεπερνά τα €50 εκατ., είναι το πρώτο συγκρότημα μικτής τουριστικής ανάπτυξης στην περιοχή που συνδυάζει οικιστικές μονάδες και πεντάστερο ξενοδοχείο. Οι κατασκευαστικές εργασίες του έργου, οι οποίες ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2017 πλησίον της Μαρίνας Αγίας Νάπας, εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν σε δύο χρόνια.

 Σημαντική θεωρείται η δημιουργία τουλάχιστον 150 θέσεων εργασίας, από τις οποίες θα επωφεληθεί η τοπική κοινωνία και οικονομία.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close