Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2018
Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα, µετά τη διάλυση της τοπικής χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αργότερα όµως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή και καταιγίδα, στα ορεινά και πιθανώς σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και παροδικά το απόγευµα, στα νότια, µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες αναµένεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή και καταιγίδα, στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές στο εσωτερικό. Τη νύκτα αναµένεται να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση.
Την Τετάρτη και την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά ενώ τις αυγινές κυρίως ώρες αναµένεται να σχηµατίζεται τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο κατά το τριήµερο και θα κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά
Let’s Do It! Cyprus 2026: Η αλλαγή είναι #ΣτοΧέριΣου!
Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2026 η προθεσμία για εγγραφές στην παγκύπρια εκστρατεία καθαρισμού
Τηλεόραση: Αλλάζει το σήμα από το Σάββατο – Κάντε τώρα αυτή τη ρύθμιση
Η διαδικασία δεν θα γίνει με ταυτόχρονο «switch off» σε ολόκληρη την Κύπρο
Ένα μουσείο αφιερωμένο στο ελληνικό ανδρικό μόριο
Ένα μουσείο αφιερωμένο στο ελληνικό ανδρικό μόριο
Οι 10 κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2027 -Ηλιόλουστες παραλίες, hi-tech πόλεις και ένα ελληνικό νησί
Αναρωτιέστε πού να πάτε διακοπές την χρονιά που έρχεται;Οι νέεοι συναρπαστικοί προορισμοί έχουν αποκαλυφθεί και περιλαμβάνουν παραλίες, hi-tech πόλεις και ένα ελληνικό νησί
«The Empress»: Η Σίσσυ ανάμεσα στον έρωτα και το στέμμα – Το τρέιλερ της τελευταίας σεζόν
Η σειρά του Netflix επιστρέφει στις 12 Νοεμβρίου. Ο γάμος της Ελισάβετ και του Φραγκίσκου Ιωσήφ που κλονίζεται, αλλά και ο γοητευτικός κόμης Αντράσι.
«Dragons’ Den»: Επτά επενδυτές αναζητούν το επόμενο μεγάλο deal στο ΣΙΓΜΑ
Πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 22:10, με τον Σάκη Τανιμανίδη και επιχειρηματίες που διεκδικούν χρηματοδότηση για τις ιδέες τους.
Το Minthis φιλοξένησε την πρώτη συνάντηση της Κυπριακής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού
Μια σημαντική διήμερη επιστημονική διοργάνωση αναδεικνύει το Minthis ως έναν ξεχωριστό προορισμό για συνέδρια, επαγγελματικές εκδηλώσεις και εταιρικές συναντήσεις.
Η Πάολα παίρνει θέση στο «The Voice of Greece» που επιστρέφει στο ΣΙΓΜΑ
Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 21:00 για τη 12η σεζόν, με τέσσερις coaches και τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση.
Condé Nast Traveller: Η Ελλάδα ψηφίστηκε η καλύτερη χώρα στον κόσμο για ταξίδια το 2026
«Ο έρωτάς μας για την Ελλάδα έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του», γράφει το ταξιδιωτικό περιοδικό, σημειώνοντας ότι η χώρα εξακολουθεί να προσελκύει ταξιδιώτες σε αριθμούς-ρεκόρ
Αίθριο το «σκηνικό» - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια
Αυτή είναι η 2η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Κεντρική Ευρώπη στα "Όσκαρ της αεροπορικής βιομηχανίας"
Η αναγνώριση από τους επιβάτες αντικατοπτρίζει την αφοσίωση των ανθρώπων της Wizz Air και τη συνεχή εστίασή της σε προσιτά, αξιόπιστα και φιλικά προς τον επιβάτη ταξίδια
«Τότε και Τώρα»: Τσουβέλας και Χαραλαμπούδη επιστρέφουν στο ΣΙΓΜΑ με… κρίση μέσης ηλικίας
Η δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 22:30, με καλεσμένους τον Ηλία Βαλάση και τη Δανάη Μικέδη Προδρόμου.