Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Κλείσε διαμονή σε ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της Κύπρου

Αυτό είναι τo μοναδικό ξενοδοχείο στην Κύπρο, που είναι μέλος των Design Hotels, και βραβεύτηκε ως Τhe Βest Family Ηotel in Europe

Δημοσιεύτηκε στις 06 Αυγούστου 2018

Είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για όσους αναζητούν αυθεντική φιλοξενία, προσωπική φροντίδα και παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο του ομίλου Thanos Hotels & Resorts σού υπόσχεται ανέμελες και ξεκούραστες διακοπές. Aπό όπου κι αν σταθείς έχεις πανοραμική θέα το λιμανάκι και το Μεσαιωνικό Κάστρο της Κάτω Πάφου. Οι τέσσερις νέες βεράντες με άνετες ξαπλώστρες είναι ιδανικές για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση.

Τα δωμάτια του πρώτου ορόφου διαθέτουν τώρα ιδιωτικές βεράντες και ξαπλώστρες με εύκολη πρόσβαση στη νέα πισίνα, ενώ προσφέρουν φανταστική θέα προς τη θάλασσα. Η εμπειρία εστίασης στο Almyra είναι το ίδιο φανταστική!

Το Ουζερί πάνω στο παραλιακό μέτωπο είναι ένα όμορφο εστιατόριο, προσεγμένο, με χαλαρή ατμόσφαιρα, ζωντανή μουσική καθημερινά και ρεμπέτικα τις Κυριακές.

Το εστιατόριο Notios, που βρίσκεται στον χώρο των εξωτερικών πισινών, συνδυάζει ένα μοναδικό μενού μεσογειακών και ιαπωνικών γεύσεων.

Οι ενήλικες μπορούν να χαλαρώσουν στο spa του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας μασάζ, σάουνα ή γυμναστική. Προσφέρονται διάφορες θεραπείες, όπως θαλασσοθεραπεία, αρωματοθεραπεία και ρεφλεξολογία, για αναζωογόνηση και ευεξία. Το spa διαθέτει, επίσης, εσωτερική πισίνα, εξωτερική πισίνα υπερχείλισης και ξαπλώστρες, καθώς και εστιατόριο, το οποίο προσφέρει υγιεινά γεύματα αποκλειστικά για ενήλικες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ
To μοναδικό ξενοδοχείο στην Κύπρο, μέλος των Design Hotels, βραβεύτηκε ως Τhe Βest Family Ηotel in Europe (Junior Design Awards 2015). Του έχουν επίσης απονεμηθεί τρία Spafinder Reader's Choice Awards, δύο Gallivanter's Guide Awards, ένα Conde Nast Traveller list Award κ.ά.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Διαθέτει 189 άνετα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων deluxe δωματίων, σουιτών καθώς και οικογενειακών δωμάτιων, τα οποία παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια πολυτελή διαμονή. Όλα τα δωμάτια είναι επιπλωμένα με απλές και μοντέρνες γραμμές, όπως και οι υπόλοιποι χώροι του ξενοδοχείου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Τα παιδιά έχουν την ευχέρεια να παίξουν στον ειδικά διαμορφωμένο, καινούριο παιδότοπο, ενώ μπορούν να απασχοληθούν στο children's club από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του ξενοδοχείου. Προσφέρονται, επίσης, υπηρεσίες babysitting.

Πληροφορίες/κρατήσεις
Tηλ.: 26888700
Φαξ: 26942818
Website: www.almyra.com
e-mail: almyra@thanoshotels.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close