Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2018

Babylon
Πρόσφατα ανακαινισμένη pub, που στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό με μεγάλη αυλή. Διαθέτει ειδικό χώρο για καπνιστές το χειμώνα, ο οποίος ανοίγει το καλοκαίρι, ενώνεται με την αυλή και αποτελεί το εξωτερικό μπαρ.
Διαθέτει 1 projector στην αυλή, 2 οθόνες έξω στο χώρο του μπαρ της αυλής, 1 στη βεράντα και 3 άλλες μέσα. Προβάλλουν συνήθως τα match χαμηλόφωνα, εκτός από τα δυνατά παιχνίδια.
Δοκίμασε: Τα εξαιρετικά nachos τους €6.50 και το κοτόπουλο ταντούρι (€10.50), σερβιρισμένο με σαλάτα και πατάτες. Διαθέτει πάνω από 7 draught και πολλές άλλες σε μπουκάλι, σύνολο γύρω στις 45.
(22665757) Ιάσονος 6, Άγιοι Ομολογητές. Δ-Κ 18.00-02.00.

Cinema Paradiso Lounge Bar
Μία νέα άφιξη στην πρωτεύουσα. Ένας casual χώρος διαθέτει, ίσως, τη μεγαλύτερη γιγαντοοθόνη του νησιού! Θα το βρεις λίγο πριν τον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου με την πυκνόφυτη αυλή του και τους τοίχους του εσωτερικού του χώρου γεμάτους με συλλεκτικές αφίσες του παλιού σινεμά. Διαθέτει μία πανέμορφη αυλή με πρασινάδες ιδανική για τα αυγουστιάτικα βράδια και χαλαρές στιγμές στην πρωτεύουσα.
(22777710) Κυριάκου Μάτση 63, Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία. Δ-Κ 18.00-01.00 (καλοκαίρι) Δ-Κ 12.00-01.00 (χειμώνας).

New Division
Ίσως το πιο διαχρονικό στέκι της πρωτεύουσας. Διαθέτει 7 διαφορετικές draught και 37 σε μπουκάλι- και hot dog και να ακούω μουσικές που κινούνται σε ρυθμούς funky, electro swing, jazz, blues, rock, dub, afro beats και experimental electronic. Κάθισε στην αυλή του με την παρέα σου και απόλαυσε την παγωμένη σου μπίρα.
(22679957) Βασιλίσσης Φρειδερίκης 2.

Πίβο Microbrewery
Ένα μικρό λατρεμένο ζυθοποιείο το οποίο λειτουργεί και σαν μια μικρή μπυραρία (brewhouse) με υπέροχο κήπο, όπου θα απολαύσεις μαζί με την παρέα σου μία από τις 4 μπύρες που παράγονται εκεί.
(22377088) Ασκληπιού 36.
Plato's
Ένα από τα πιο παλιά και ιστορικά μαγαζιά της πόλης, με μία μικρή αυλή, που κρατά ψηλά την παντιέρα του αυθεντικού pub philosophy. Με jazz, soul και rock, η νεοϋορκέζικη ατμόσφαιρα βγαίνει αβίαστα, draught μπύρες που δύσκολα θα βρεις αλλού, αλλά και περίπου 100 επιλογές σε μπουκάλι.
(22666552) Πλάτωνος 8-10.
Σχετικά
Το Theatre Bar του Ριάλτο επιστρέφει και η βραδιά ξεκινά νωρίτερα
Ο εξωτερικός χώρος επιστρέφει από τις 30 Απριλίου, μετατρέποντας κάθε παράσταση σε ολοκληρωμένη εμπειρία
Γεύσεις, κοκτέιλ και συγκλονιστική θέα, σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες του Πρωταρά
Ξεχωριστό μέσα στην απλότητά του, το μπιστόμπαρο του Πρωταρά θα σου χαρίσει και φέτος υπέροχες στιγμές ξεγνοιασιάς, χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης!
Το απόλυτο hot spot της Λεμεσού, ανοίγει ξανά τις πόρτες (και τον κήπο) του!
Ανακοινώθηκε το opening του για τη σεζόν
Η πιο hot «Kaliva» του νησιού ανοίγει τις πόρτες της
Ένα από τα πιο εξωτικά spots στο νησί ετοιμάζεται να ανοίξει για την καλοκαιρινή σεζόν .
Η Παλαιά Πινέζα γιορτάζει τα γενέθλιά της με ένα δυνατό street party
Μουσική από DJs, ποτά, φαγητό και χορός στον δρόμο!
Beach days loading: Τα διάσημα beach bars που επέστρεψαν για τη σεζόν
Ετοιμάσου για έξοδο δίπλα στη θάλασσα
Το Columbia Sun επιστρέφει για τη σεζόν 2026
Από τις 23 Απριλίου, το Lady’s Mile υποδέχεται ξανά το καλοκαίρι
Μάθαμε πότε ανοίγει το πιο hot spot του Lady’s Mile και ανυπομονούμε
Ετοιμάσου για ακόμη μία σεζόν γεμάτη θάλασσα, χαλαρή διάθεση, ωραίο κόσμο, cocktails και all-day εξόδους που καταλήγουν σχεδόν πάντα να κρατούν λίγο παραπάνω
Ακυρώνεται το πολυαναμενόμενο rooftop event του Πάσχα
Μία μοναδική εμπειρία που από μόνη της αξίζει την ανάβαση μέχρι την Κακοπετριά.
Το διάσημο all day beach bar/εστιατόριο στο πιο ειδυλλιακό σημείο του νησιού, επιστρέφει
Ετοιμάσου να ζήσεις ξανά όμορφες νύχτες και μέρες στον παράδεισο
Η μεγάλη επιστροφή: Το Opening Party του Nammos θα έχει λάμψη, μουσική και πολυτέλεια
Save the date: 05 Απριλίου 2026
Το αγαπημένο μας bar σερβίρει hits από το παρελθόν
O καταπληκτικός dj Goofy φέρνει νέα πνοή στο Lost and Found