Μουσική

Flying Away Festival 2018: Αυτοί θα τραγουδήσουν φέτος

Ένα τριήμερο φεστιβάλ γεμάτο τέχνη και μουσική από τις 7 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2018

Tο Concepto TORO παρουσιάζει το Flying Away Art and Music Festival και μας προσκαλεί για τρεις μέρες γεμάτες τέχνη και μουσική από τις 7 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Ορφέα στη Λευκωσία.

9 xρόνια, 11 φεστιβάλ, κι ένα διάλειμμα ενός χρόνου, είχαν ως αποτέλεσμα τη μαγική συνάντηση εκατοντάδων δημιουργικών καλλιτεχνών, ταλαντούχων μουσικών, συγκροτημάτων και Djs, των οποίων η δουλειά εκτιμήθηκε από χιλιάδες επισκέπτες. Φέτος, με το «THE GAME» το Flying Away Art and Music Festival κλείνει τον κύκλο των 12 φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ πάντοτε έχει ως γνώμονα την προβολή της τέχνης και των Κυπρίων καλλιτεχνών, για αυτό φέτος δίνει και πάλι την ευκαιρία σε 150 και πλέον καλλιτέχνες να αναδείξουν τις δημιουργίες τους στα ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια. Η γκάμα των έργων των καλλιτεχνών-δημιουργών είναι αρκετά ευρεία και στα μαγαζάκια μπορείτε να βρείτε έργα ζωγραφικής που θα δώσουν χαρακτήρα στον χώρο σας, illustrations, ταξιδιάρικες φωτογραφίες, κατασκευές που θα δώσουν αυτό το έξτρα touch στο σαλόνι σας (σίγουρα θα βρείτε ένα ξεχωριστό coffee table που θα ζηλεύουν όλοι οι φίλοι σας!), έργα γραφιστικής, χειροποίητες δημιουργίες με ποικίλα υλικά, ιδιαίτερα κοσμήματα με τεχνικές που δεν συναντάτε συχνά, και φυσικά μόδα από πλήθος ταλαντούχων Κύπριων δημιουργών.

Το κοινό θα μπορεί να παραγγείλει ή να αγοράσει απευθείας τα έργα-δημιουργίες που επιθυμεί, υποστηρίζοντας έμπρακτα τους καλλιτέχνες και δημιουργούς του τόπου μας.

Φεστιβάλ χωρίς μουσική δεν γίνεται βέβαια. Φέτος το Flying Away Festival παραχωρεί τη σκηνή σε δημοφιλείς Dj's και σε σπουδαία ονόματα που θα ανέβουν στο stage για live!

Θα απολαύσουμε όλα τα πιο πάνω έχοντας στη διάθεσή μας street food και παγωμένη μπύρα, καφέ, ποτό. Θα υπάρχουν γεύσεις από Ιταλία, Γερμανία, Βραζιλία, Ασία και φυσικά Κυπριακές γεύσεις για τους παραδοσιακούς τύπους. Επίσης θα υπάρχουν και vegan επιλογές.

Οι τραγουδιστές που θα εμφανιστούν φέτος είναι:

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου
C Real και Μιχάλης Χατζηγιάννης

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου
Λεωνίδας Μπαλάφα και Μπλε

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου
Portiero και Locomondo

Η είσοδος για το κοινό ανοίγει στις 18:00.
. Eίσοδος €10 ανά ημέρα.
. Για παιδιά κάτω των 15 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Παιδιά κάτω των 17 πρέπει να εισέρχονται με τους γονείς τους.

Περισσότερες πληροφορίες και για συνεχή ενημέρωση του αναλυτικού προγράμματος επισκεφθείτε τη σελίδα:
Flying Away Art and Music Festival
Τηλ. Επικοινωνίας. 7008 71 71

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close