Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ήπιαμε κοκτέιλ σε καροτσάκι, σε ένα παραλιακό μαγαζί στην Κύπρο

Εμφάνιση και κοκτέιλ που εντυπωσιάζουν για τη δημιουργικότητά τους

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2018

Μια καινούρια άφιξη, μας απασχολεί ιδιαίτερα τη νέα σεζόν που διανύουμε, χάρη στον υπέροχο χώρο του αλλά και τη δημιουργικότητα των κοκτέιλ του.

Πρόκειται για ένα αυθεντικό cocktail bar, που λειτούργησε φέτος στον Πρωτατά, με μία ιδιαίτερη λίστα από signature cocktail και έναν πολύ ψαγμένο mixologist πίσω από την μπάρα μαζί με την ομάδα του!

Ο λόγος για το Cartel Cocktail Bar, το οποίο είναι ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό, με industrial διακόσμηση και νεοϋορκέζικη αισθητική, και θα το βρεις στην οδό Πρωταρά 34, την πολυσύχναστη λεωφόρο των ξενοδοχείων να κλέβει ήδη τις εντυπώσεις και μαγνητίζει τα βλέμματα όλων.

Αυτά ωστόσο που κερδίζουν περισσότερο τα σχόλια και τα βλέμματα των θαμώνων του είναι το ιδίαιτερα γευστικά και πολύ πρωτότυπα κοκτέιλ, τα οποία επιμελήθηκε ο βραβευμένος mixologist Ιωάννης Ιωάννου. 

Εμείς πάντως δοκιμάσαμε το Femme fatale και σου το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Πρόκειται για ένα ακαταμάχητο κόκτειλ, το οποίο μάλιστα κέρδισε και τον Παγκύπριο Διαγωνισμό Bartending του 2017, ενώ αντιπροσώπευσε την Κύπρο μας στους παγκόσμιους Διαγωνισμούς στην Copenhagen!

Τι θα πιεις σερβιρισμένο σε... σακουλάκι μέσα στο καροτσάκι; 

Υπέροχα αρώματα από Purity vodka και φρέσκο χυμό μανταρίνι, πινελιές από φρούτο του πάθους και βανίλιας και σταγόνες τζίντζερ είναι η ολοκλήρωση για ένα παιχνιδιάρικο κοκτέιλ για αυτό το καλοκαίρι. 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 99438888.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close