Μουσική , Music News

Χωρίς κατασκηνωτικό χώρο το φετινό Φεστιβάλ Φέγγαρος

Φέτος δεν θα στήσουμε σκηνή στον Φέγγαρο!

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλίου 2018

To πολυαναμενόμενο φεστιβάλ Φέγγαρος, ένα από τα κορυφαία καλοκαιρινά φεστιβάλ στο νησί επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά φέτος, από τις 2-4 Αυγούστου στο Δημοσιογραφικό Χωριό στα Περβόλια Λάρνακας. 

Φέτος δεν επιστρέφει μόνο φανερά αναβαθμισμένο, σε νέα τοποθεσία και με εμπλουτισμένο line up, επιστρέφει και μία ακόμα διαφοροποίηση: χωρίς κατασκηνωτικό χώρο. 

Κι επειδή πολλοί είστε αυτοί που αναρωτιέστε το γιατί δεν θα στήσετε φέτος σκηνή στον Φέγγαρο, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση του επιτυχημένου φεστιβάλ, δίνει όλες τις απαντήσεις μέσα από τη σελίδα της στο Facebok.

"Αγαπητοί φίλοι του Φέγγαρου,

Τις τελευταίες μέρες έχουμε δεχτεί αρκετά μηνύματα από φίλους του φεστιβάλ με ερωτήσεις αναφορικά με τον οργανωμένο κατασκηνωτικό χώρο που είχαμε προσφέρει τις προηγούμενες χρονιές. Αν και υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τις αρχές Μαρτίου στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ, για αποφυγή παρεξηγήσεων θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι την φετινή χρονιά δεν θα λειτουργήσει οργανωμένος κατασκηνωτικός χώρος κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια η διοργάνωση παραχωρούσε το χώρο για τη δημιουργία camping για τους θαμώνες του φεστιβάλ χωρίς επιπλέον χρέωση στο εισιτήριο, πλέον η διαχείρισή του είναι πέραν από τις δυνατότητές μας. Δυστυχώς, είναι αδύνατο για την οργανωτική ομάδα αλλά και για οποιαδήποτε κοινοτική αρχή να μπορέσει να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία ενός κατασκηνωτικού χώρου, ειδικά όσον αφορά θέματα ασφαλείας, υγείας και καθαριότητας. Με μεγάλη λύπη αλλά και αίσθημα ευθύνης προς το κοινό του φεστιβάλ, πήραμε την απόφαση ο Φέγγαρος να λειτουργήσει ομαλά μόνο στους περιφραγμένους χώρους όπου θα γίνονται οι συναυλίες, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια και την υγεία του κοινού.

Υποσχόμαστε ότι το φεστιβάλ Φέγγαρος για ακόμη μια χρονιά αναβαθμίζεται σημαντικά και θα παρουσιάσει καλλιτέχνες μεγάλου βεληνεκούς όπως καμία άλλη διοργάνωση στην Κύπρο. Κύριο μέλημα της διοργάνωσης είναι η άρτια παρουσίαση της μουσικής. Αυτός ήταν πάντοτε, άλλωστε, ο κύριος σκοπός και στόχος του Φέγγαρου, από την πρώτη του διοργάνωση το 2011 στη Λόφου.

Φέτος έρχεται να προστεθεί μια καινούργια εμπειρία για όλους, ένας ακόμη Φέγγαρος. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους στο φεστιβάλ, στις 2-4 Αυγούστου, στο Δημοσιογραφικό Χωριό στα Περβόλια, δίπλα από τη θάλασσα".

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close