Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ονειρικά ηλιοβασιλέματα στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο της Πάφου

Το νέο, εντυπωσιακό θέρετρο της Κύπρου για all inclusive διακοπές

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2018

Tο Louis Paphos Breeze βρίσκεται στην περιοχή της Χλώρακας στην Πάφο σε ένα καταπράσινο τοπίο και έχει προνομιακή θέα προς τη Μεσόγειο. Το περιβάλλον του ξενοδοχείου δημιουργεί ένα μοναδικό καταφύγιο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να επαναφέρουν την ισορροπία του σώματος και του μυαλού.

Το θέρετρο είναι χτισμένο ανάμεσα σε εκτεταμένους κήπους σε μια μεγάλη περιοχή με υπέροχη πανοραμική θέα. Η μαγευτική θέα στη θάλασσα συμπληρώνεται με την κομψή διακόσμηση, με βάση τα φυσικά υλικά, και μία παλέτα χαλαρωτικών χρωμάτων εμπνευσμένη από τη θάλασσα. Τα πολυτελή και ευρύχωρα studio για ζευγάρια, καθώς και οι σουίτες ενός υπνοδωματίου για οικογένειες, είναι ιδανικά για άνετες διακοπές.

Ως Ultra All- Inclusive ξενοδοχείο, το Louis Paphos Breeze ανεβάζει την All-Inclusive εμπειρία σε ένα υψηλότερο επίπεδο με τα εισαγόμενα αλκοολούχα ποτά, πρόσθετες επιλογές για φαγητό, όπως το ελληνικό εστιατόριο Meze by Elliniko, και VIP υπηρεσίες φιλοξενίας. Στο πρόγραμμα Ultra All-Inclusive συμπεριλαμβάνεται και το Local Breakfast, το οποίο επικεντρώνεται στην αυθεντική γεύση φρέσκων, κυπριακών προϊόντων και υγιεινών, μεσογειακών συστατικών.

ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το 4 Plus αστέρων Ultra All-Inclusive Louis Paphos Breeze αποτελείται από 144 Superior στούντιο και σουίτες ενός υπνοδωματίου, όλα σχεδιασμένα για να αξιοποιήσουν στο έπακρο το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον τους και να δημιουργήσουν μια
ατμόσφαιρα απόλυτης αρμονίας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Δύο εξωτερικές πισίνες, με ξεχωριστή παιδική πισίνα και kids club με πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων είναι μόνο η αρχή. Οι υπαίθριες συνεδρίες yoga, τα μονοπάτια ποδηλασίας και τζόκινγκ, καθώς και το Spa & Fitness Center με εσωτερική πισίνα, προσφέρουν μια πολύτιμη διάσταση ευεξίας, που δεν θα βρεις κάπου αλλού.

Tηλ.: 26950200
Φαξ: 26207121
Website: www.louispaphorbreeze.com
email: paphosbreeze@louishotels.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close