Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2018
Ένα νέο σύγχρονο αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου διαβατηρίων και ταυτοτήτων λειτουργεί στα αεροδρόμια της Κύπρου από την Τρίτη 10/07.
Με το νέο σύστημα οι ταξιδιώτες θα έχουν την δυνατότητα να σαρώνουν την ταυτότητά του ή το διαβατήριό τους μόνοι τους, παραλαμβάνοντας μια απόδειξη την οποία θα προσκομίζουν στην Αστυνομία στον χώρο.
Όπως λέχθηκε στη μεσημβρινή εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha Κύπρου, «Άλφα Ενημέρωση», έχουν τεθεί σε λειτουργεία 74 σημεία ελέγχου, εκ των οποίων τα 44 βρίσκονται στο αεροδρόμιο Λάρνακας.
Σκοπός του εν λόγω μέτρου είναι η ταχύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και η αποφυγή της ταλαιπωρίας κατά την αναμονή στον έλεγχο διαβατηρίων.
Παράλληλα αναφέρεται πως το εν λόγω σύστημα είναι προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες.
Σχετικά
Let’s Do It! Cyprus 2026: Η αλλαγή είναι #ΣτοΧέριΣου!
Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2026 η προθεσμία για εγγραφές στην παγκύπρια εκστρατεία καθαρισμού
Τηλεόραση: Αλλάζει το σήμα από το Σάββατο – Κάντε τώρα αυτή τη ρύθμιση
Η διαδικασία δεν θα γίνει με ταυτόχρονο «switch off» σε ολόκληρη την Κύπρο
Ένα μουσείο αφιερωμένο στο ελληνικό ανδρικό μόριο
Ένα μουσείο αφιερωμένο στο ελληνικό ανδρικό μόριο
Οι 10 κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2027 -Ηλιόλουστες παραλίες, hi-tech πόλεις και ένα ελληνικό νησί
Αναρωτιέστε πού να πάτε διακοπές την χρονιά που έρχεται;Οι νέεοι συναρπαστικοί προορισμοί έχουν αποκαλυφθεί και περιλαμβάνουν παραλίες, hi-tech πόλεις και ένα ελληνικό νησί
«The Empress»: Η Σίσσυ ανάμεσα στον έρωτα και το στέμμα – Το τρέιλερ της τελευταίας σεζόν
Η σειρά του Netflix επιστρέφει στις 12 Νοεμβρίου. Ο γάμος της Ελισάβετ και του Φραγκίσκου Ιωσήφ που κλονίζεται, αλλά και ο γοητευτικός κόμης Αντράσι.
«Dragons’ Den»: Επτά επενδυτές αναζητούν το επόμενο μεγάλο deal στο ΣΙΓΜΑ
Πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 22:10, με τον Σάκη Τανιμανίδη και επιχειρηματίες που διεκδικούν χρηματοδότηση για τις ιδέες τους.
Το Minthis φιλοξένησε την πρώτη συνάντηση της Κυπριακής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού
Μια σημαντική διήμερη επιστημονική διοργάνωση αναδεικνύει το Minthis ως έναν ξεχωριστό προορισμό για συνέδρια, επαγγελματικές εκδηλώσεις και εταιρικές συναντήσεις.
Η Πάολα παίρνει θέση στο «The Voice of Greece» που επιστρέφει στο ΣΙΓΜΑ
Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 21:00 για τη 12η σεζόν, με τέσσερις coaches και τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση.
Condé Nast Traveller: Η Ελλάδα ψηφίστηκε η καλύτερη χώρα στον κόσμο για ταξίδια το 2026
«Ο έρωτάς μας για την Ελλάδα έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του», γράφει το ταξιδιωτικό περιοδικό, σημειώνοντας ότι η χώρα εξακολουθεί να προσελκύει ταξιδιώτες σε αριθμούς-ρεκόρ
Αίθριο το «σκηνικό» - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια
Αυτή είναι η 2η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Κεντρική Ευρώπη στα "Όσκαρ της αεροπορικής βιομηχανίας"
Η αναγνώριση από τους επιβάτες αντικατοπτρίζει την αφοσίωση των ανθρώπων της Wizz Air και τη συνεχή εστίασή της σε προσιτά, αξιόπιστα και φιλικά προς τον επιβάτη ταξίδια
«Τότε και Τώρα»: Τσουβέλας και Χαραλαμπούδη επιστρέφουν στο ΣΙΓΜΑ με… κρίση μέσης ηλικίας
Η δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 22:30, με καλεσμένους τον Ηλία Βαλάση και τη Δανάη Μικέδη Προδρόμου.