Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Eating Awards 2018: Ψήφισε τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου

Η ψηφοφορία για τονμεγαλύτερο γαστρονομικό θεσμό του νησιού, αρχίζει!Ψήφισε και κέρδισε πλούσια δώρα!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2018

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα Eating Awards, γιορτάζουν φέτος 14 χρόνια και διοργανώνονται για ακόμη μία χρονιά, για να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία, παρουσιάζει η Nespresso.

Ο θεσμός αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και την επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών. Η γνώση, άλλωστε, και η εμπειρία 14 χρόνων καθιστούν τα Eating Awards τον μοναδικό θεσμό στην Κύπρο, που μπορεί περήφανα να πει ότι γνωρίζει την εστίαση στο νησί. Ακολουθώντας διεθνή πρότυπα η διοργάνωση φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς το κοινό, τους εστιάτορες, τους ιδιοκτήτες και σεφ εστιατορίων, που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης. Με γνώμονα τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την ανώτερη ποιότητα υλικών, υπηρεσιών και τιμής, ανακαλύπτουμε και επιβραβεύουμε τα εστιατόρια, που κρατούν ψηλά τον πήχη της ποιοτικής εστίασης.

Oι κατηγορίες είναι 10 και είναι οι ακόλουθες:
Νέα Άφιξη
(εστιατόρια που άνοιξαν από τον Μάιο 2017 μέχρι τον Μάιο 2018), Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου (δηλαδή που λειτουργούν εντός ξενοδοχειακής μονάδας και εξαιρούνται από άλλες κατηγορίες), Bar/Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι, Nice Price (εστιατόρια που σερβίρουν ποιοτικό φαγητό σε προσιτή τιμή), Μεσογειακή Κουζίνα, καθώς και το Best Beer Place by KEO. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα βραβευθεί το εστιατόριο, που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Check In ως «Το αγαπημένο των αναγνωστών» και είναι ανεξάρτητο από κατηγοριοποίηση. Το κάθε εστιατόριο στην εκάστοτε κατηγορία για να είναι υποψήφιο πρέπει να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και να πετυχαίνει συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του. Με κριτήρια την ποιότητα φαγητού, την παρουσίαση των πιάτων, την υγιεινή, την ατμόσφαιρα εντός και εκτός εστιατορίου, τη ροή των πιάτων, τη σωστή εξυπηρέτηση, τη λίστα κρασιών και τη σχέση προϊόντος και τιμής γίνεται η τελική επιλογή των εστιατορίων σε κάθε κατηγορία. Τα υποψήφια εστιατόρια είναι 75 και επιλέχθηκαν από πολυμελή, ειδική επιτροπή, που συγκέντρωσε το Check In, η οποία απαρτιζόταν από γνώστες της γαστρονομίας με εξειδίκευση στον τομέα της εστίασης.

Επίσης, τιμητικά βραβεία θα απονεμηθούν στον Σεφ της Χρονιάς, το Κυπριακό Προϊόν της Χρονιάς, το Εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα και φέτος για πρώτη φορά για την Εξυπηρέτηση (Service).

Ψήφισε και κέρδισε μεγάλα δώρα
Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν:
1. Μέσω τηλεφώνου.
2. Μέσω sms.
3. Mέσω ειδικού ψηφοδελτίου, που υπάρχει στα τεύχη Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.
4. Μέσω διαδικτύου

Ψηφίζοντας, οι αναγνώστες συμμετέχουν σε κλήρωση για μοναδικά δώρα, όπως ταξίδι στη Σερβία για 5 μέρες, μια προσφορά της Air Serbia και της Let's Go Tours by Amathus, αξίας €1.800, 1 διαμονή για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Four Seasons αξίας €740, 1 διαμονή για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Amathus αξίας €630, 2 διαμονές για 3 βράδια σε πολυτελείς επαύλεις με πισίνα στον Πρωταρά από τη Villas2let αξίας €600 η κάθε μία και 3 μηχανές καφέ Nespresso Citiz & Milk αξίας €249 η κάθε μία.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου 2018 θα ανακοινωθούν τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου, τα οποία θα βραβευτούν σε ειδική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο 2018.

Παρουσιάζει: Nespresso.
Με την υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου.
Χορηγοί: Φυσικό Νερό Acqua Panna, San Pellegrino, Κρασιά Ζαμπάρτας, Παγωτά Mövenpick, Σαμπάνια Jacquart, ΙΚΕΑ, Anco Catering Equipment, Μπίρα ΚΕΟ, Προγράμματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής του Intercollege.
Η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει με την εγκυρότητα του Intercollege.

Κατηγορίες - Υποψήφια εστιατόρια

Ψήφισε εδώ

Σχετικά

Ατζέντα
October 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close