Πάμε Ταξίδι , Guide

H Cobalt ανακοίνωσε ειδικά ναύλα για φοιτητές

Μειωμένα φοιτητικά ναύλα και δωρεάν μεταφορά αποσκευής, για όλους τους φοιτητές

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουνίου 2018

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι στο προσκήνιο και η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στην Κύπρο, Cobalt Air, το απολαμβάνει με ήλιο, θάλασσα και… φοιτητικές προσφορές. Ο κυπριακός αερομεταφορέας, προσφέρει σε όλους τους φοιτητές δωρεάν μεταφορά αποσκευών 25 κιλών σε όλες της τις πτήσεις.

Τα μειωμένα φοιτητικά ναύλα και η δωρεάν μεταφορά αποσκευής, προς το παρόν διατίθενται μόνο στα Τουριστικά Γραφεία που συνδέονται με τα Global Distribution Systems (GDSs), καθώς και μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου της Cobalt που λειτουργεί όλο το 24ωρο (77 00 00 01). Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, η Cobalt Air αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη που προσφέρει στην οικονομία της χώρας μας.

Η προσφορά ισχύει για φοιτητές 17-26 ετών και περιλαμβάνει μία αποσκευή ανά άτομο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι δικαιούχοι είναι να παρουσιάσουν τη φοιτητική τους ταυτότητα όταν θα κάνουν check-in για τον προορισμό τους.

Με έδρα τη Λάρνακα,  το δίκτυο της Cobalt καλύπτει περισσότερους από 20 δημοφιλείς προορισμούς σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Όσοι ταξιδεύουν από το Ηνωμένο Βασίλειο προς το ηλιόλουστο νησί της Μεσογείου μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα 4 αεροδρόμια της χώρας (Heathrow, Gatwick, Stansted και Manchester) σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από £62.

Οι μειωμένες τιμές για τους φοιτητές αποφασίστηκαν αμέσως μετά τη νέα συμφωνία μεταξύ της Cobalt και της ΙΑΤΑ, η οποία εντάσσει την εταιρεία στο πρόγραμμα διευθέτησης λογαριασμών IATA Billing Settlement Plan (BSP). Αυτή η εξέλιξη, επιτρέπει σε όλους τους αναγνωρισμένους από την ΙΑΤΑ ταξιδιωτικούς πράκτορες, να εκδίδουν και να πωλούν εισιτήρια της Cobalt Air, φέρνοντας την εταιρεία πιο κοντά τόσο στους επαγγελματίες του κλάδου όσο και στο επιβατικό κοινό.



Ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της  Cobalt Air αναφέρει:
«Οι νεαροί μας ταξιδιώτες έχουν εργαστεί σκληρά κατά τη διάρκεια της χρονιάς και τώρα το μόνο που χρειάζονται είναι να απολαύσουν το καλοκαίρι τους. Εμείς, με μεγάλη χαρά τους προσφέρουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε προνομιακές τιμές και να μεταφέρουν και την αποσκευή τους 25 κιλών δωρεάν.  Οι νέες προνομιακές τιμές για τους φοιτητές ισχύουν για όλες τις ημερομηνίες, που σημαίνει ότι οι φοιτητές μπορούν να κλείσουν από τώρα τα εισιτήρια τους για την επιστροφή τους στο Πανεπιστήμιο το Σεπτέμβρη, καθώς και για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Η ανακοίνωση για τα φοιτητικά ναύλα προκύπτει ακριβώς μετά τη συμφωνία ένταξής μας στο πρόγραμμα BSP, που επιτρέπει σε όλους τους ταξιδιωτικούς πράκτορες της ΙΑΤΑ να εκδίδουν και να πωλούν εισιτήρια της Cobalt Air. Νωρίτερα αυτό το μήνα ανακοινώσαμε την τελευταία προσθήκη στις υπηρεσίες μας – το Cobalt Holidays, το οποίο προσφέρει φανταστικά πακέτα προσφορών (πτήσεις και ξενοδοχεία) προς όλους τους προορισμούς μας.

Μέσω όλων αυτών των πρωτοβουλιών της εταιρείας μας καταδεικνύεται ότι πρώτιστος στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες των επιβατών μας και να του προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Εμείς, θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να αναπτυσσόμαστε με γνώμονα αυτές τις ανάγκες».

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close