Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2018
Το πλήρως εξοπλισμένο σπίτι που θα σου προτείνουμε σήμερα τα έχει όλα! Ηρεμία, γραφικότητα, δύο υπνοδωμάτια, με δικό του κήπο και πισίνα, και θα σου χαρίσει ένα πραγματικό συναίσθημα φύσης και ηρεμίας! Βρίσκεται στο χωριό Μέσανα της Πάφου, σε ένα από τα ωραιότερα φυσικά μονοπάτια της Κύπρου, απέχοντας μόλις 30 λεπτά από την πόλη της Πάφου και τις όμορφες παραλίες της.
Ο χώρος
Αποτελώντας μέρος του Σχεδίου Χρηματοδότησης Αγροτουρισμού της ΕΕ, το Boubouki Cottage είναι μοναδικό με την έννοια ότι συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες και καλλιτεχνικές λεπτομέρειες. Και παρόλο που είναι ένα απλό σπίτι στην εξοχή, έχει τη δική του ιδιωτική πισίνα και έτσι μπορεί να το απολαύσετε όλες τις εποχές. Για να μην αναφέρουμε τον υπέροχο κήπο του, που αυτήν την εποχή είναι στα καλύτερά του.
Σίγουρα, αυτό το κατάλυμα, είναι ιδανικό για ταξιδιώτες, ζευγάρια και οικογένειες. Χρησιμοποιείται επίσης ως Resident Artist's / Writer's Residency, καθώς είναι ένα πολύ εντυπωσιακό μέρος.
Πέρα από το ίδιο το κατάλυμα και το χωριό, πολύ κοντά βρίσκεται και το χωριό Σαλαμιού με καφετέριες, ταβέρνες, μίνι μάρκετ, υπαίθριο κινηματογράφο (εποχιακό), το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κλπ. Απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια.

Ακόμα, η Πάφος με τις όμορφες παραλίες και τα διάσημα ιστορικά μνημεία απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το γεφύρι του Τζελεφού που είναι ένα κρυφό φυσικό κόσμημα, απέχει μόλις 15 χιλιόμετρα και είναι ιδανικό για τους λάτρεις της φύσης. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τα δύο ποδήλατα Boubouki και να εξερευνήσουν περαιτέρω την περιοχή. Έχουν επίσης πρόσβαση σε κήπο με μίνι βότανα, ενώ μπορούν να ζητήσου ακόμα και παραδοσιακό πρωινό (διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος - με επιπλέον χρέωση).
Το Boubouki διαθέτει επίσης παραδοσιακό τζάκι ("τσιμινιά"), προγράμματα τηλεόρασης Internet και ταινίες (Netflix), επιλογή μουσικής USB και πολλά άλλα. Η πισίνα είναι επίσης φωτεινή και τη νύχτα. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το μέλι Mesana, ένα από τα καλύτερα στην Κύπρο! Ένα φορτηγό γεμάτο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά περνάει από το χωριό ορισμένες ημέρες την εβδομάδα. Ακούστε το όταν θα περνά απ' έξω, αγοράστε και απολαύστε!
Καλή διαμονή....
Πληρ. 99 404072.


Σχετικά
Πανσέληνος Νοεμβρίου: Πότε θα φωτίσει τον νυχτερινό ουρανό το «Φεγγάρι του Κάστορα»
Γιατί ονομάζεται Φεγγάρι του Κάστορα
Μια εντυπωσιακή τοιχογραφία 70 μέτρων αφηγείται την ιστορία της Χοιροκοιτίας
Μια εντυπωσιακή νέα τοιχογραφία ξεδιπλώνει την ιστορία, τις παραδόσεις και τους θρύλους της κοινότητας
Αυτές είναι οι 15 ασφαλέστερες πόλεις του κόσμου για ταξίδια το 2027
Ευρωπαϊκές πόλεις όπως η Ζυρίχη, το Άμστερνταμ και το Ρέικιαβικ είναι από τις ασφαλέστερες στον κόσμο για τους ταξιδιώτες, σύμφωνα με μια νέα κατάταξη
Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στο Adams Beach Hotel
Από τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και το φιλανθρωπικό Christmas Market μέχρι τα εορταστικά δείπνα, τις μουσικές βραδιές και τις οικογενειακές δραστηριότητες, το Adams Beach Hotel ετοιμάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα για όλη την περίοδο των γιορτών
«Μικρά μωρά, μεγάλες προοπτικές»
Τα «Μωρά Θαύματα» αναδεικνύουν τη σημασία της συστηματικής παρακολούθησης των πρόωρων παιδιών
Καιρός: Πότε αναμένονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός μέχρι το Σάββατο
Διπλή επιτυχία για την Pafilia στα European Property Awards 2026–2027
Το Minthis ενισχύει τη διεθνή του αναγνώριση με το βραβείο πέντε αστέρων στην κατηγορία Best Mixed Use Development στην Κύπρο, ενώ το Elysia Blu διακρίνεται στην κατηγορία Residential Development 20+ Units
Αυτή αναδείχθηκε λέξη της χρονιάς για το 2026 σύμφωνα με το λεξικό Collins του Ηνωμένου Βασιλείου
Η λέξη της χρονιάς για το 2025 ήταν το «vibe coding», η δημιουργία μιας εφαρμογής μέσω περιγραφών σε εργαλεία AI
Το νέο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο της Λάρνακας που θα γίνει talk of the town
Με 47 δωμάτια και σχεδιασμό εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο, το πλήρως ανακαινισμένο ibis Styles Larnaca Finikoudes Beach προσθέτει μια νέα επιλογή διαμονής στο κέντρο της πόλης.
Χειμώνας στην Ευρώπη: 10 προορισμοί που αξίζει να ανακαλύψετε
Η Ευρώπη διαθέτει μια τεράστια ποικιλία προορισμών για να επισκεφθεί κανείς τον χειμώνα, είτε αναζητά χιονισμένες αποδράσεις, είτε παραθαλάσσιες διακοπές, είτε ιστορικές περιηγήσεις
Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πέφτει η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό
Javokhir Sindarov: Η μεγάλη επιστροφή στο Cap St Georges Hotel & Resort
Η επιστροφή του Javokhir Sindarov στο Cap St Georges Hotel & Resort έχει ιδιαίτερο συμβολισμό.