Πάμε Ταξίδι , Guide

Ανακάλυψε τον διαφορετικό τρόπο διακοπών, τον Celestyal τρόπο διακοπών!

Ειδυλλιακές κρουαζιέρες με Celesτyal Cruises

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2018

Από τη Μύκονο μέχρι τη Σαντορίνη και από τη Σάμο μέχρι την Κρήτη, μια κρουαζιέρα της Celestyal Cruises είναι ο καλύτερος τρόπος για να βιώσετε την εμπειρία των ελληνικών νησιών με έναν ιδιαίτερο τρόπο διακοπών.

Κάντε στον εαυτό σας λοιπόν το καλύτερο δώρο και ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας για να ζήσετε τη ζωή όπως σας αξίζει: ξέγνοιαστα, με καλό φαγητό και φόντο τη θάλασσα και τον ήλιο του Αιγαίου, με αυθεντικές εμπειρίες τόσο κατά την περιήγησή σας στους προορισμούς, όσο και κατά τη διάρκεια που βρίσκεστε εν πλω και απολαμβάνετε τη ζεστή φιλοξενία της Celestyal Cruises.

Η Celestyal Cruises προσφέρει 3ήμερες (Παρασκευή πρωί με Δευτέρα πρωί) και 4ημέρες κρουαζιέρες (Δευτέρα πρωί με Παρασκευή πρωί) σε διάσημους προορισμούς του Αιγαίου, με πλήθος δραστηριοτήτων για όλα τα γούστα, από επισκέψεις και ξενάγηση σε ιστορικά μνημεία, μέχρι βουτιές σε ειδυλλιακές παραλίες.

Επιπρόσθετα, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του επιβατικού κοινού, το 2018 εγκαινίασε την 7ήμερη κρουαζιέρα "Ειδυλλιακό Αιγαίο", δίνοντας την ευκαιρία για διανυκτέρευση στους δημοφιλείς προορισμούς της Μυκόνου και της Σαντορίνης, αλλά και για ολοήμερη παραμονή στο νησί της Μήλου.

Έτσι, η πασίγνωστη νυκτερινή ζωή των δύο κοσμοπολίτικων νησιών και οι ανεξερεύνητες ομορφιές τους γίνονται πλέον προσιτές με την άνεση και την ευκολία της διανυκτέρευσης στο πλοίο.

Γιατί Celestyal Cruises;

Η διαφορά μιας κρουαζιέρας με τη Celestyal Cruises σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες που επικεντρώνονται στην εξυπηρέτηση εν πλω; Η Celestyal Cruises πάει ένα βήμα πιο μακριά και θέτει τους προορισμούς στο επίκεντρο του ταξιδιού! Φροντίζει όχι μόνο να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και διασκέδαση στο πλωτό σας ξενοδοχείο, αλλά και να περάσετε υπέροχα ενώ επισκέπτεστε ένα συνδυασμό δημοφιλών ελληνικών νησιών με «ανεξερεύνητους» τουριστικά προορισμούς, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία που ονομάζεται ο Celestyal Τρόπος Διακοπών!

Ο Celestyal Τρόπος Διακοπών αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο που προσφέρεται αποκλειστικά από τη Celestyal Cruises με στόχο να σας χαρίσει την απόλυτη εμπειρία διακοπών, χωρίς εσείς να ανησυχείτε για τίποτα! Η τιμή περιλαμβάνει άνετη διαμονή, πλήρη διατροφή, απεριόριστη κατανάλωση επώνυμων ποτών, διασκέδαση εν πλω, τουλάχιστον μία εκδρομή σε μαγευτικά σημεία του Αιγαίου, αλλά και όλα τα λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα.

Το 'Ειδυλλιακό Αιγαίο', είναι η καινούρια πρόταση διακοπών της Celestyal Cruises. Οι προορισμοί του "Ειδυλλιακού Αιγαίου" περιλαμβάνουν συναρπαστικά θέρετρα, αλλά και κρυμμένα στολίδια του Αιγαίου.

Για ένα ολόκληρο 24ωρο θα ζήσετε την εμπειρία της Μυκόνου, του πιο κοσμοπολίτικου νησιού της Ελλάδας, που προσελκύει διάσημους αστέρες και έχει να προσφέρει εξαιρετικές παραλίες, γραφικά στενά και βραβευμένα εστιατόρια. Βολτάρετε, κάντε τα ψώνια σας και εκμεταλλευτείτε τη διανυκτέρευση που σας δίνει η Celestyal Cruises για να χαλαρώστε με ένα δροσερό κοκτέιλ σ' ένα από τα αμέτρητα σικάτα μπαράκια ή να πάρετε μια γερή δόση από τη θρυλική νυχτερινή ζωή της Μυκόνου.

Το ταξίδι συνεχίζει στην υπέροχη, μαγευτική Μήλο, όπου θα έχετε στη διάθεσή σας μια ολόκληρη μέρα για να απολαύσετε τις ομορφότερες παραλίες στις Κυκλάδες, όπου λευκά πετρώματα συνδυάζονται με τιρκουάζ νερά για να δώσουν μια εικόνα που θα έχετε πάντα μέσα σας σαν μια πανέμορφη ανάμνηση! Στη Μήλο μπορείτε επίσης να δείτε τα ορμητήρια των πειρατών του Μεσαίωνα, με μια επίσκεψη στις σπηλιές στο Κλέφτικο και στο Σαρακίνικο.

Επόμενος προορισμός είναι η γοητευτική Σαντορίνη, το «νησί των ηφαιστείων» που είναι από τα δημοφιλέστερα στην Ελλάδα! Περιπλανηθείτε στα γραφικά δρομάκια του νησιού και κατά το απογευματάκι κατευθυνθείτε στην Οία, όπου μπορείτε να δείτε το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Ευρώπης. Η Celestyal Cruises σας προφέρει κι εδώ διανυκτέρευση για να απολαύσετε την έντονη νυχτερινή ζωή και να χορτάσετε ασύγκριτες ομορφιές του νησιού.

Μετά από δύο γεμάτες μέρες στη Σαντορίνη, ο επόμενος σταθμός είναι η Κρήτη και το Ηράκλειο. Εκεί μπορείτε να επισκεφθείτε - ανάμεσα σε πολλά άλλα- τα Ενετικά τείχη, το φρούριο Κούλε στο παλιό λιμάνι του Ηρακλείου αλλά και τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Μη ξεχάσετε να σταματήσετε σε μια παραδοσιακή ταβέρνα για να γευτείτε την πλούσια κρητική κουζίνα και φυσικά να πιείτε ένα ποτηράκι ρακή!

Η εμπειρία όμως που προσφέρει η Celestyal Cruises δεν εξαντλείται στα κοσμοπολίτικα νησιά και τα μαγικά ηλιοβασιλέματα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 6ωρη στάση στο πανέμορφο Κουσάντασι της Τουρκίας με τις αψεγάδιαστες παραλίες και το τεράστιο σκεπαστό του παζάρι. Μέσα στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται και… ταξίδι στο χρόνο, με μονοήμερη εκδρομή στην Αρχαία Έφεσο, ένα από τα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Αναγνωρίζοντας ότι διαφορετικοί επιβάτες μπορεί να έχουν διαφορετικές ανάγκες, η Celestyal Cruises σας προσφέρει την ευκαιρία να δώσετε στις διακοπές σας αμιγώς ελληνικό χρώμα και αντί στο Κουσάντασι να περάσετε τη μέρα σας στην πανέμορφη Σάμο, το σταυροδρόμι της Ελλάδας με την Ανατολή, που είναι γνωστό για τις δαντελωτές ακτές, τους γραφικούς όρμους και τους παραδοσιακούς οικισμούς και τη μεγάλη εμπορική αγορά!

Οι καλύτερες διακοπές, με βούλα!
Η παγκόσμια ταξιδιωτική πλατφόρμα Cruise Critic απένειμε στη Celestyal Cruises το βραβείο Best Value & Best Service, ενώ οι υπηρεσίες της έχουν τιμηθεί και με τα βραβεία Best of Embarkation, Best of Entertainment και Best of Shore Excursions. Η εμπειρία και η επιτυχία της Celestyal Cruises σφραγίστηκε το 2017, καθώς την προτίμησε ένας εξαιρετικά μεγάλος αριθμός επιβατών (100.000).

Τι περιμένετε λοιπόν; Κλείστε τώρα μια θέση και κάνετε τις διακοπές σας με τον τρόπο που σας αξίζει. Τον Celestyal Τρόπο Διακοπών!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close