Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2018
Η διεθνής Ελληνίδα τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη τραγουδά για το "HOPE FOR CHILDREN" στο Προεδρικό Μέγαρο δίνοντας μία μοναδική συναυλία στις 8 Ιουλίου 2018, στο πλαίσιo της παγκόσμιας περιοδείας της σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά.
Η Νάνα Μούσχουρη ξεκίνησε από την Ελλάδα πριν από 60 χρόνια, έχοντας στις μουσικές "αποσκευές" της τα τραγούδια του Νίκου Γκάτσου και του Μάνου Χατζιδάκι. Με τη φωνή της ταξίδεψε την ελληνική μουσική στα σπουδαιότερα θέατρα του κόσμου, από την Όπερα του Παρισιού, το Royal Albert Hall του Λονδίνου και Φιλαρμονική του Βερολίνου έως το Lincoln Center στη Νέα Υόρκη, την Όπερα του Σίδνεϋ και το Teatro Monumental στη Χιλή αλλά και θέατρα και μουσικές σκηνές σε μικρές πόλεις και χωριά.
Έχοντας δώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 10.000 παραστάσεις σε όλο τον κόσμο, έρχεται στην Κύπρο μέτα τη συναυλία στις 5 Ιουλίου στο Ηρώδειο, για να μας τραγουδήσει τον «Μύθο της». Τον μύθο που ξεκίνησε με ένα Χάρτινο Φεγγαράκι και έκανε αληθινά όσα είχε ονειρευτεί.
Τον μύθο που την συνέδεσε για πάντα με τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Νίκο Γκάτσο και τη Μελίνα Μερκούρη που αποτέλεσαν για εκείνη τους μουσικούς "φάρους" στις θάλασσες του κόσμου. Η "παρουσία" τους ως εκ τούτου στη συναυλία θα είναι περισσότερο από αισθητή, αφού τα τραγούδια αυτά παραμένουν για εκείνη ό,τι πολυτιμότερο διαθέτει.
Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.

-
Προεδρικό Μέγαρο
08 Ιουλίου 2018
Σχετικά
Ο Γιώργος-Εμμανουήλ Λαζαρίδης συναντά για πρώτη φορά τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Με τη Ζωή Ζενιώδη στο πόντιουμ, το πρόγραμμα συνδυάζει έργα των Νέστορ Ταίηλορ, Saint-Saëns και Bizet, από τον λυρισμό του πιάνου μέχρι το πάθος της «Carmen»
Πόσα τραγούδια έχει η Βίσση χωρίς τον Καρβέλα;
Πόσα τραγούδια μπορεί να ερμηνεύει η Άννα Βίσση, αν ο Νίκος Καρβέλας κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα που της έχει κάνει
«Νωρίς την Κυριακή» στο Παλαιά Ελιά Live Stage: Μια πρεμιέρα που έκλεψε τις εντυπώσεις!
Eξαιρετικές ερμηνείες, χημεία επί σκηνής και ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα
Ο Νίκος Καρβέλας κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, απαγορεύει στην Άννα Βίσση να λέει τα τραγούδια του
Ο Νίκος Καρβέλας έχει υπογράψει τη συντριπτική πλειονότητα των μεγάλων επιτυχιών της Άννας Βίσση με περισσότερα από 400 τραγούδια, τα οποία αποτελούν βασικό μέρος του ρεπερτορίου της
O Χάρης Βαρθακούρης τραγουδά (δωρεάν) στη Λεμεσό
Μια ξεχωριστή συναυλία στην κεντρική πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού.
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση στο Αθηνών Αρένα για τον φετινό χειμώνα
Η Άννα Βίσση ενημέρωσε τους συνεργάτες της για την εξέλιξη που ανατρέπει όσα αναμένονταν το φετινό χειμώνα
Eurovision 2027: Η χώρα που αποσύρεται από τον διαγωνισμό
Η Τσεχική Τηλεόραση ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της: «Δεν θα δούμε την τσεχική σημαία στη σκηνή την επόμενη χρονιά»
«Το πιο λαμπρό αστέρι: 30 χρόνια χωρίς την Αλίκη»: Μια μουσικοθεατρική παράσταση
Ένα ταξίδι στο φως, που η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε αναμμένο, μέσα από τα τραγούδια, τις λέξεις, τις εικόνες, το χαμόγελό της!
Τα 25 "δυνατά" μουσικά ραντεβού του Οκτώβρη
Ποιες είναι οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις
Andreas Krambias Quintet και Ιδαίον Project σε μια διπλή μουσική βραδιά στη Λευκωσία
Η παράδοση της Ανατολικής Μεσογείου συναντά τον σύγχρονο ήχο και τον πειραματισμό στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας.
Ο Γιάννης Κουτής παρουσιάζει το «Words of Silence» στο Κυπριακό Μουσείο
Μαζί με τον Markus Stockhausen και τον Μάριο Τακούσιη, ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του ουτιού συναντά το κοινό στις 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2026.
Oι Fuse και η Φρειδερίκη Τομπάζου στο DownTown Live
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική μουσική βραδιά!