Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε ένα νέο, μαγευτικό χώρο από πέτρα και πράσινο, ιδανικό για εκδηλώσεις

Ένας χώρος με θέα το βουνό για τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής σου

Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2018

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου, στο γάμο σου, στη βάφτιση του παιδιού σου, στο πάρτι ή οποιοδήποτε άλλο μεγάλο γεγονός θέλεις να γιορτάσεις.

Και τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηρίσει περισσότερο μια εκδήλωση από το χώρο που θα τη φιλοξενήσει… και, όπως μπορείς να δεις κι από τις φωτογραφίες, ο χώρος που μόλις ανακαλύψαμε είναι τόσο ξεχωριστός όσο θα ήθελες!

Το HoneyLi Hill είναι ένας υπέροχος χώρος στη Μελίνη, στα σύνορα των επαρχιών Λεμεσού και Λάρνακας. 'Χωμένος' στο καταπράσινο τοπίο της περιοχής, ο χώρος αυτός διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν κάθε σημαντική εκδήλωση της ζωής σου, ακόμα πιο όμορφη.

Βρίσκεται σε μια ιδιόκτητη έκταση γεμάτη πράσινο και τόσο ο εσωτερικός (που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 180 άτομα) όσο και ο εξωτερικός χώρος (των 500 ατόμων) είναι το κατάλληλο σκηνικό στο οποίο μπορείς να διοργανώσεις τη γαμήλια τελετή, τη δεξίωση, το δείπνο ή το γεύμα για τη βάπτιση του παιδιού σας, το πάρτι ή οποιοδήποτε άλλο γεγονός.

Το HoneyLi Hill συνδυάζει την ομορφιά της φύσης, την ιδανική θέα και μια γοητευτική ατμόσφαιρα για τις ιδιαίτερες εκδηλώσεις της ζωής σου.

Η φυσική πέτρα, το ξύλο, το πλακόστρωτο, και το prive εκκλησάκι είναι τα στοιχεία που κάνουν το χώρο αυτό ιδιαίτερο.

Πέρα από τους χώρους όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν δεξιώσεις γάμων, υπάρχει και σουίτα νεονύμφων, χώρος για τα παραδοσιακά ζώσματα, αλλά και για τέλεση πολιτικών γάμων.

Οι υπεύθυνοι του χώρου μπορούν να σας παρέχουν ακόμα λύσεις για την τροφοδοσία, το συντονισμό, τη διακόσμηση και ό,τι άλλο αφορά τη διοργάνωση του event σας στο χώρο τους!

Όλα όσα χρειάζεσαι λοιπόν για μία επιτυχημένη διοργάνωση βρίσκονται στον ίδιο χώρο (ζώσματα, εκκλησία, χώρος για δεξίωση, δείπνο αλλά και διαμονή του ζευγαριού), κι αυτός ακριβώς ήταν και ο αρχικός στόχος: οι καλεσμένοι αλλά και το ζευγάρι να απολαύσει τη μέρα και κανείς να μην ταλαιπωρηθεί.

Γι' αυτό άλλωστε και στο χώρο διατίθενται και mini bus για τη μεταφορά των καλεσμένων εντός του κτήματος (όπως για παράδειγμα από το εκκλησάκι στο χώρο δεξιώσεων).

Πληρ. 99278454.

*Φωτογραφίες Karina Leonenko Photography

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close