Bars & Clubs , News & Events

Ο αριστοκρατικός χαρακτήρας της βότκας Beluga Noble

Η Beluga έχει κατακτήσει τη θέση που της αξίζει στην παγκόσμια κουλτούρα ικανοποίησης και κατανάλωσης των spirits.

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2018

H βότκα Beluga Noble είναι μία εκλεπτυσμένη, με κάθε τρόπο και σε κάθε λεπτομέρεια ρωσική βότκα. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία παραγωγής της, με πρωτοποριακό εξοπλισμό σε συνάρτηση με τη μακραίωνη παράδοσή της, η γεύση της Beluga Noble γίνεται ανεπανάληπτη.

Όλα τα συστατικά της Beluga Noble περνούν μέσα από ένα αυστηρό σύστημα καθαρισμού και φιλτραρίσματος, το οποίο εγγυάται το μέγιστο επίπεδο καθαρότητας και ποιότητας στο τελικό προϊόν. Τέλος η βότκα Beluga Noble παραμένει σε μία κατάσταση "ξεκούρασης" για 30 ημέρες ώστε να ουδετεροποιηθεί η οποιαδήποτε υπόνοια αιχμηρής αίσθησης τόσο στο άρωμά της, όσο και στο στόμα. Γι' αυτόν το λόγο, η γεύση της είναι εξαιρετικά απαλή αλλά και ταυτόχρονα πλούσια.

H βότκα Beluga Vodka είναι το απόσταγμα από ποιοτικό σιτάρι με αρτεσιανό νερό Σιβηρίας που αφήνει μία απαλή γεύση στον ουρανίσκο. Το φυσικό μέλι, τα εκχυλίσματα βρόμης και βανίλιας δίνουν μία ραφιναρισμένη γεύση, ιδανική για απαιτητικούς.

Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός της φιάλης με χειροποίητα στοιχεία αντικατοπτρίζει απόλυτα τον αριστοκρατικό χαρακτήρα της Beluga Noble. Σε κάθε μία από τις φιάλες θα βρείτε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό - ένα μικρό ψάρι Beluga, παραδοσιακά τοποθετημένο με το χέρι, κάνοντας κάθε μπουκάλι μοναδικό.

Η βότκα Beluga Noble παράγεται στην καρδιά της Σιβηρίας, μια περιοχή η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή ως μία από τις πιο περιβαλλοντικά καθαρές στη Ρωσία. Η καθαρότητα των αρτεσιανών νερών της Σιβηρίας και όλων των άλλων συστατικών της βότκας Beluga Noble μας εξηγούν και την επιλογή της γεωγραφικής της θέσης, στοιχεία που καθιστούν την βότκα Beluga τον απόλυτο ηγέτη στη ρωσική αγορά αλκοολούχων ποτών.

Η βότκα Beluga Noble διανέμεται στην Κύπρο από την Tempo Beverages Cyprus Ltd. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close