Πάμε Ταξίδι , Guide

Η Πάφος συνδέεται με έναν αγαπημένο προορισμό (από τις 3 Ιουνίου)

Εταιρεία αρχίζει τις πτήσεις προς την Πάφο από τις 3 Ιουνίου με δύο πτήσεις την εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2018

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, χαιρετίζει με σημερινή της ανακοίνωση την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας LAUDA MOTION με βάση την Αυστρία, για έναρξη δρομολογημένων τακτικών πτήσεων από την Βιέννη προς την Πάφο.

Η εξέλιξη αυτή, επισημαίνει η ΕΤΑΠ, είναι ιδιαίτερα σημαντική και αρκετά υποσχόμενη αφού μέσω Βιέννης η Πάφος συνδέεται με πολλά αεροδρόμια και χώρες προτεραιότητας. Παράλληλα συνάδει πλήρως με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για επέκταση της τουριστικής περιόδου, διείσδυση  σε νέες αγορές και ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού. 

"Η εν λόγω εταιρεία αρχίζει τις πτήσεις προς την Πάφο από τις 3 Ιουνίου  με δύο πτήσεις την εβδομάδα", τονίζεται, "προσφέροντας ανταγωνιστικά ναύλα μέχρι τη λήξη της καλοκαιρινής περιόδου τον Οκτώβριο του 2018

Η ΕΤΑΠ αναμένεται να συναντηθεί με το τμήμα μάρκετινγκ της LAUDA MOTION με στόχο να συζητηθούν τρόποι συνεργασίας σε επίπεδο προώθησης και δημοσίων σχέσεων  ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία των δρομολογίων και πιθανή επέκταση τους σε ολόχρονη βάση».

Στην ανακοίνωση του ο τουριστικός φορέας της Πάφου ευχαριστεί για τη θετική αυτή εξέλιξη τόσο την αυστριακή αεροπορική εταιρεία όσο και την Ηermes airports και τον ΚΟΤ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close