Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2018
Αν είσαι ριψοκίνδυνος και θα ήθελες να δοκιμάσεις κάτι νέο και διαφορετικό μάθε πως σύντομα η Κύπρος θα αποκτήσει ένα νέο θεματικό πάρκο με παιχνίδια περιπέτειας.

Το Marina’s Adventure Park ανοίγει επίσημα την Πέμπτη 14 Ιουνίου στην Κακοπετριά, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και υπόσχεται στιγμές που θα μας ανεβάσουν και θα μας κάνουν να διασκεδάσουμε.
Σε αυτό το πάρκο μικροί και μεγάλοι μπορούν να έρθουν πιο κοντά στο φυσικό περιβάλλον, να ανασάνουν καθαρό αέρα και να δοκιμάσουν βέβαια τα όρια αλλά και τις δυνάμεις τους σε διάφορες διαδρομές πάνω σε σχοινιά με εμπόδια ύψους 1 μέτρου (Παιδικό Τμήμα), 3 μέτρων (Επίπεδο 1) και 7 μέτρων (Επίπεδο 2).
Όλα όσα υπάρχουν στο Marina’s Adventure Park θα σου προσφέρουν ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης χωρίς να ανησυχείς ούτε στιγμή για την ασφάλειά σου αφού τηρούνται όλοι οι κανόνες.
Όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος στις διαδρομές είναι εξοπλισμένοι με τον πιο ασφαλή εξοπλισμό αναρρίχησης κατά τη διάρκεια παραμονής του στα παιχνίδια.
Πληροφορίες: 99998420.
Σχετικά
Η τοιχογραφία που έδωσε χρώμα στον Πρωταρά
Νέα τοιχογραφία δίνει χρώμα και καλλιτεχνική ταυτότητα στην τουριστική περιοχή του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας.
Διεθνής διάκριση για την παραλία Αγίου Ερμογένη
Ένα από τα σημαντικά σημεία αναφοράς της παράκτιας ζώνης του Δήμου Κουρίου, πήρε και φέτος τη "Γαλάζια Σημαία"
Δωρεάν είσοδος στο διάσημο υδροπάρκο για όλους τους μπαμπάδες!
Οι μπαμπάδες μπαίνουν δωρεάν στο Fasouri Watermania για τη Γιορτή του Πατέρα
Στο «μενού» βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Πότε αναμένεται άνοδος θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση
Coastal Urban Futures: Τριήμερη έκθεση και πρόγραμμα παράλληλων δράσεων για το μέλλον της παράκτιας ζώνης της Λάρνακας
Με προβολή ταινιών, ποδηλατική περιήγηση και ακρόαση ηχοτοπίων
Αυτές είναι οι 18 πιο καθαρές, οργανωμένες και προσβάσιμες παραλίες του Πρωταρά
Πρώτος παγκύπρια ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας με 18 Γαλάζιες Σημαίες για το 2026
Η καλοκαιρινή Madame Figaro κυκλοφορεί με cover girl τη Βίκυ Καγιά
Ένα τεύχος γεμάτο μόδα, ομορφιά, προτάσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές και ουσιαστικές συναντήσεις.
Νέα σημαντική διάκριση για κυπριακό ξενοδοχείο
Το Louis Ledra Beach, μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels, βραβεύεται ξανά για τις καινοτόμες κοινωνικές πρακτικές του
Ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες στο Cap St Georges Hotel & Resort
Υπάρχουν μέρη που απλά πας για διακοπές, και υπάρχουν και μέρη που σε κάνουν να νιώθεις ότι ζεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό
Αυτές είναι οι παραλίες της Κύπρου με Γαλάζια Σημαία για το 2026
56 παραλίες και οι 2 μαρίνες βραβεύθηκαν φέτος από σύνολο 123 περιοχών νερών κολύμβησης
Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες το απόγευμα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Απόψε ξεκινά το Μουντιάλ 2026: Πρεμιέρα με Μεξικό–Νότια Αφρική στο Sigma
Το Μουντιάλ 2026 κάνει πρεμιέρα και το Sigma σε βάζει στο παιχνίδι