Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2018
Ξεκίνησαν από σήμερα (17/5) οι εργασίες για τη δημιουργία υπόγειου χώρου στάθμευσης στη λεωφόρο Ομήρου, οι οποίες θα διαρκέσουν –βάσει προγράμματος τουλάχιστον- για 16 μήνες.
Κατά την περίοδο εκτέλεσης των εργασιών η λεωφόρος Ομήρου θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα, από τη συμβολή της με την Πλατεία Σολωμού μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ελευθερίας.
Για διευκόλυνση των οδηγών θα εφαρμοστούν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ούτως ώστε να μην μειωθεί στο ελάχιστο η ταλαιπωρία και η συμφόρηση στο σημείο.
Οι τρεις λωρίδες της λεωφόρου Ομήρου, με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Στασίνου, διαμορφώνονται ως εξής:
• Η αριστερή λωρίδα παραμένει ως έχει, με υποχρεωτική πορεία προς τα αριστερά (προς Πλατεία Σολωμού)
• Ως έχει παραμένει και η δεξιά λωρίδα, με υποχρεωτική πορεία προς τα δεξιά (προς οδό Αναστάσιου Γ. Λεβέντη)
• Η μεσαία λωρίδα που ακολουθούσε ευθεία πορεία προς τη λεωφόρο Στασίνου αλλάζει, με υποχρεωτική προς τα δεξιά πορεία, επίσης προς την οδό Αναστάσιου Γ. Λεβέντη.
Επίσης,
• Η δεξιά και μεσαία λωρίδα της οδού Α. Γ. Λεβέντη παραμένουν ως έχουν, με υποχρεωτική πορεία προς τα δεξιά και κατεύθυνση προς το παλιό ΓΣΠ.
• Η αριστερή λωρίδα της οδού Αναστάσιου Γ. Λεβέντη, η οποία μέχρι σήμερα ακολουθούσε ευθεία πορεία προς τη λεωφόρο Μακαρίου διαμορφώνεται και θα επιτρέπει και τη στροφή προς τα αριστερά, όπου διαμέσου της λεωφόρου Ευαγόρου, τα οχήματα θα κατευθύνονται προς τη λεωφόρο Στασίνου.
• Η πορεία των οχημάτων από τη λεωφόρο Στασίνου προς την λεωφόρο Ευαγόρου δεν επηρεάζεται από τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Σχετικά
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η παράδοση του Bring Your Child to Work της Pafilia στο Minthis
To Minthis μετατράπηκε σε έναν χώρο εξερεύνησης για μερικούς πολύ ξεχωριστούς επισκέπτες
Γνωστό κτήμα της Λευκωσίας αποκτά νέα εντυπωσιακή αίθουσα για γάμους
Μια νέα εποχή ξεκινά στο Κτήμα Κουσιουμή!
9 μεγάλες εικόνες από την Αφροδίτη της Λευκόλλας που επέστρεψε στον Πρωταρά
Μεγαλειώδης τελετή υποδοχής της Αφροδίτης της Λεύκολλας στον Πρωταρά
Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με πρεμιέρες στο ΣΙΓΜΑ
Τα προγράμματα που κάνουν δυναμική αρχή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Lidl και WWF επιτυγχάνουν σημαντικά ορόσημα στη βιώσιμη προμήθεια φοινικέλαιου
Έμπρακτη Δράση για Υπεύθυνη Προμήθεια
Η Ryanair ανακοίνωσε προσφορές για 15 προορισμούς, με τις τιμές να ξεκινούν από μόλις €14.99
Ετοιμάσου για υπέροχα φθινοπωρινά ταξίδια
Το ήσυχο ελληνικό νησί που αναμένεται να γίνει top τουριστικός προορισμός το 2027
Διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν, ότι μετά την κινηματογραφική επιτυχία της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, η Ιθάκη θα είναι από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς το 2027
The Deck: Εκεί όπου οι ξεχωριστές βραδιές αποκτούν νόημα
Το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσεις κάθε στιγμή