Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαΐου 2018
Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Κατακλυσμού, καλώντας συνάμα όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή.
Η καθιερωμένη Πανήγυρις του Κατακλυσμού θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Πάφο στο παραλιακό τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου μέχρι τα Δημοτικά Μπάνια.
Όσοι ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν χώρο για τους σκοπούς της Πανηγύρεως, μπορούν να απευθύνονται στον κ. Σάββα Χριστοδούλου (Δημοτική Αγορά), τηλ. 26932049/99425630 μεταξύ των ωρών 7.30 π.μ. – 3.00 μ.μ. Η ενοικίαση των χώρων θα καλύπτει το διάστημα 21 - 28 Μαΐου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν στον Δήμο πιστοποιητικά εγγραφής στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις, το Φόρο Εισοδήματος και το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας, όπου εφαρμόζεται.
Η προκράτηση των χώρων θα γίνεται από τις 9 μέχρι τις 19 Μαΐου και προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν έγκαιρα στον αρμόδιο λειτουργό του Δήμου.
Με την ευκαιρία της Εορτής του Αγίου Πνεύματος, ο Δήμος Πάφου θα οργανώσει κατά το τριήμερο 26-28 Μαΐου τις καθιερωμένες εκδηλώσεις "Γιορτή Κατακλυσμού" στην Πλατεία του Κάστρου και το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.
Σχετικά

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του

Το πιο νεανικό beach party επιστρέφει για 2η χρονιά!
Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πάνω στην χρυσή άμμο
Όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας σας προσκαλεί να διασκεδάσετε στο τριήμερο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού, από τις 6 μέχρι και τις 8 Ιουνίου 2025


14 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Ο Ιούνης φέρνει αγαπημένους καλλιτέχνες, φεστιβάλ, θέατρο και γέλιο

Η αγαπημένη τετράδα του κυπριακού stand-up comedy επιστρέφει
Με μία από τις τέσσερις παραστάσεις να είναι ήδη sold out