Things to Do , Top Stories

Mykonos Theoxenia & Jackie O’

Ανακαινισμένο πλήρως από τον διακεκριμένο σχεδιαστή Άγγελο Αγγελόπουλο, το Mykonos Theoxenia του Ομίλου Louis και μέλος των Design Hotels of the World, εκλύει σήμερα τους διάδοχους της Jackie O’ στην παγκόσμια Jet set σκηνή.

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2013

Το κυκλαδικό νησί της Μυκόνου και η αδιαμφισβήτητη ‘Βασίλισσα’ του ραφινάτου στυλ Jackie έχουν ιδιαίτερους δεσμούς. Η Jackie Kennedy παντρεύεται τον Αριστοτέλη Ωνάση το 1968 και γίνεται πλέον παγκόσμια γνωστή ως Jackie O’. Χάρη, λοιπόν, στα συχνά της ταξίδια στη Μύκονο, το νησί καθιερώνεται ως ο απόλυτος κοσμοπολίτικος προορισμός στο Αιγαίο για το διεθνές jest set, βαθύπλουτους, γαλαζοαίματους και σταρ της μεγάλης οθόνης από Ευρώπη και Αμερική, σηματοδοτώντας έτσι την απαρχή μιας χρυσής εποχής.
Το Mykonos Theoxenia, το αγαπημένο ξενοδοχείο της Jackie O’ στη Μύκονο και σταθερή επιλογή μιας πλειάδας άλλων αθάνατων σταρ όπως η ανεπανάληπτη Grace Kelly, κτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ‘60 με αρχιτέκτονα τον διάσημο Άρη Κωνσταντινίδη. σ’  ένα χώρο που αναβιώνει το γκλάμουρ, την ατμόσφαιρα και το μοναδικό στυλ της δεκαετίας του ‘60. Με την είσοδο του στους χώρους του ξενοδοχείου, δίπλα στους περίφημους ανεμόμυλους της Μυκόνου, ο επισκέπτης αισθάνεται λες και μεταφέρεται χρονικά στη μαγεία των 60’s, εμπλουτισμένη με τις ανέσεις του σήμερα και μια ανεπιτήδευτα προσεγμένη boutique φιλοξενία για πραγματικά αξέχαστες διακοπές. 38 deluxe δωμάτια και 12 υπέροχες σουίτες, όλα με μοναδικό στυλ εμπνευσμένο από την εποχή της Jackie, μια μεγάλη free form πισίνα μ’ ένα αναζωογονητικό τζακούζι, κέντρο υγείας και ομορφιάς, καταπράσινοι κήποι, εσωτερικό και εξωτερικό μπαρ κι’ ένα εστιατόριο με θεσπέσιες γεύσεις κυριολεκτικά πάνω στο κύμα και θέα το κάτασπρο ξωκλήσι στο βράχο, είναι μόνο κάποια απ’ τα στοιχεία που συνθέτουν αυτό ακριβώς που πρεσβεύει το Mykonos Theoxenia: Θεϊκή φιλοξενία στη Μύκονο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close