Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2013
Τι δώρο θα μπορούσε να κάνει σήμερα ένας Χολιγουντιανός σταρ στο γιο του; Ένα πόνι; Μια Ferrari ίσως; Τι θα λέγατε καλύτερα για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια blockbuster υπερπαραγωγή; Ο λόγος για τους Will Smith και Jaden Smith, οι οποίοι έξι χρόνια μετά το “The Pursuit of Happyness” συναντιούνται ξανά στα κινηματογραφικά σετ και ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις ανάγκες του φιλόδοξου project επιστημονικής φαντασίας “After Earth”. Στο “τιμόνι” της σκηνοθεσίας συναντούμε τον M. Night Shyamalan, που δυστυχώς μετά το θρίαμβο τού “The Sixth Sense”, φαίνεται να μην μπορεί να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών των υποστηρικτών του, με τη μία απογοητευτική ταινία να διαδέχεται την άλλη. Αυτή μοιάζει να είναι η ευκαιρία του για δυναμικό comeback. Ή μήπως όχι; Δυστυχώς, το “After Earth” στερείται πρωτοτυπίας και αυτό που αρχικά φάνταζε να είναι μια επική space opera, τελικά καταλήγει ένα αδιάφορο κυνηγητό μέσα στην ζούγκλα. Φυσικά υπάρχουν και κάποια καλά στοιχεία: ο Jaden Smith είναι αρκετά συμπαθητικός στον ρόλο του και θα δεις και ορισμένα οπτικά εφέ που θα σε εντυπωσιάσουν. Σε ότι αφορά στην ιστορία, μια καταιγίδα αστεροειδών χτυπά το διαστημόπλοιο στο οποίο επιβαίνει ο στρατηγός Cypher Raige (Will Smith) μαζί με το γιο του Kital (Jaden Smith), με αποτέλεσμα να πέσουν σε έναν επικίνδυνο πλανήτη που η ανθρωπότητα έχει εγκαταλείψει εδώ και χίλια χρόνια. Στο αφιλόξενο αυτό περιβάλλον, ο μικρός Kital θα πρέπει να υπερνικήσει τους φόβους του, για να σώσει τον εαυτό του, αλλά και τη ζωή του τραυματισμένου του πατέρα.
-
Ρίο 1-7 Πάφος
28 Ιουνίου - 04 Ιουλίου 2013
Σχετικά
Τρέιλερ «Leviticus»: Η queer horror ταινία της χρονιάς έρχεται το καλοκαίρι
Η ταινία τρόμου του Έιντριαν Τσιαρέλα ενθουσίασε το Φεστιβάλ του Σάντανς και κυκλοφορεί στις αίθουσες το καλοκαίρι από τη ΝΕΟΝ
Οι κριτικοί κατακεραυνώνουν την ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον, ανάμεσα στα βιογραφικά φιλμ με τη χειρότερη βαθμολογία
Απλοϊκή, άτολμη και γεμάτη κραυγαλέες παραλείψεις, γράφουν για το Michael
Το «Miami Vice» επιστρέφει στη δεκαετία του ’80 με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και τον Όστιν Μπάτλερ
Η Universal επιβεβαίωσε επίσημα το «Miami Vice ’85», με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και τον Όστιν Μπάτλερ στους ρόλους του Ρίκο Ταμπς και του Σόνι Κρόκετ
3ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ταινίας Μικρού Μήκους για Παιδιά και Νεαρά Άτομα: Οι νικητές
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος 2026
Η Ναόμι Γουότς γίνεται Μαργκότ Φοντέιν σε ταινία για τον πιο θρυλικό έρωτα του μπαλέτου
Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο «Margot & Rudi», το νέο ρομαντικό δράμα του Άντονι Φάμπιαν, που αφηγείται τη θυελλώδη καλλιτεχνική και προσωπική σχέση της Μαργκότ Φοντέιν με τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ
Σοφοκλής: Κυπριακή ταινία που αναφέρεται στο άνοιγμα των οδοφραγμάτων κάνει πρεμιέρα στο διαδίκτυο
Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο YouTube ανήμερα της επετείου του ανοίγματος των οδοφραγμάτων του νησιού το 2003
Τέσσερις μεγάλες πρεμιέρες στις αίθουσες – Ξεχωρίζει το "Michael" για τον Βασιλιά της ποπ
Από τη συγκλονιστική βιογραφία του Michael Jackson μέχρι δράση, animation και ευρωπαϊκό σινεμά, οι νέες ταινίες καλύπτουν κάθε γούστο
Με αρκετή μαγεία με δόσεις νοσταλγίας έρχεται το πρώτο τρέιλερ του «Practical Magic 2»
Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, οι αδελφές Οουενς επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, φέρνοντας μαζί τους μια νέα ιστορία γεμάτη μυστήριο, συναίσθημα και ακαταμάχητη κινηματογραφική μαγεία.
Η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε για τον πάπα Φραγκίσκο κάνει πρεμιέρα στο Βατικανό
Η ταινία θα προβληθεί για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του ποντίφικα
Το θρυλικό «Scary Movie» επιστρέφει με μία έκτη ταινία
Οι αδελφοί Γουέιανς και η Άννα Φάρις παρουσίασαν στο CinemaCon νέο υλικό από την έκτη ταινία της σειράς, γεμάτο αιχμηρή σάτιρα για τη σύγχρονη ποπ κουλτούρα.
Τρέιλερ: Η επιστροφή του «Street Fighter»
Το ομότιτλο βιντεοπαιχνίδι μεταφέρεται ξανά στον κινηματογράφο, πάνω από τριάντα χρόνια ύστερα από την αποτυχημένη μεταφορά της δεκαετίας του ’90.
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει ως Maverick στη συνέχεια του "Top Gun"
Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας βρίσκεται επίσημα σε στάδιο παραγωγής