Πάμε Ταξίδι , Guide

Διαμονή στο Oniro, το νέο πολυτελές boutique hotel της Μυκόνου

8 σουίτες που εντυπωσιάζουν µε την αισθητική τους, σε προσκαλούν να αποδράσεις στο Oniro

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2018

Το Oniro Suites, το νέο πολυτελές boutique hotel της Μυκόνου, ανοίγει τις πόρτες του τον Ιούνιο και σας καλωσορίζει στον ονειρικό κόσµο του.

Είναι χτισµένο σε προνοµιακή τοποθεσία στη χώρα του νησιού, σε ένα από τα οµορφότερα σηµεία της πόλης απέναντι από τη Σχολή Καλών Τεχνών. Η τοποθεσία του, ιδανική, στις παρυφές της πόλης! Απέχει µόλις 5 λεπτά από τα καλύτερα εστιατόρια, τα µπαρ, τα εµπορικά καταστήµατα και όλη τη νυχτερινή ζωή στο κέντρο της πόλης, κοντά στους εµβληµατικούς ανεµόµυλους της Μυκόνου και παράλληλα σε µικρή απόσταση µε το αυτοκίνητο από τις φηµισµένες παραλίες του νησιου.

8 σουίτες εντυπωσιάζουν µε την αισθητική τους, που δανείζεται στοιχεία από τη σύγχρονη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Η κάθε σουίτα είναι διακοσµηµένη µε εξαιρετική κοµψότητα, χρησιµοποιώντας πολύτιµους λίθους και κρυστάλλους από τους οποίους αντλούν τις εµπνευσµένες ονοµασίες τους και προσθέτουν µία ιδιαίτερη ενέργεια ξεκούρασης και διαύγειας.

Το ειδυλλιακό περιβάλλον του “The Terrace” ενδείκνυται για να απολαύσει κανείς την καταπληκτική θέα της Χώρας, τα καταγάλανα νερά της Μυκόνου και µαγικά ηλιοβασιλέµατα. Μπορεί κανείς να απολαύσει όλη µέρα ξεχωριστές γεύσεις, που παρασκευάζονται από βιολογικά και φρέσκα υλικά, από τον ανερχόµενο, βραβευµένο σεφ του ξενοδοχείου, που προσθέτει την προσωπική του πινελιά σε όλες τις δηµιουργίες. Όσο για τις απογευµατινές ώρες, ο φιλόξενος χώρος του ξενοδοχείου προσφέρεται για την έναρξη της βραδιάς απολαµβάνοντας signature cocktails, µια επιλεκτική λίστα κρασιών και ποτών, όπως επίσης και εξαιρετικές ποικιλίες εδεσµάτων.

To εξειδικευµένο προσωπικό είναι δίπλα στους επισκέπτες του ξενοδοχείου όλες τις ώρες προσφέροντας υπηρεσίες concierge υψηλής ποιότητα, κάνοντας τη διαµονή και το ταξίδι ακόµα πιο ευχάριστα.

Με την ονειρική ατµόσφαιρα και το οικείο περιβάλλον που δηµιουργεί, το Oniro Suites προσφέρει στους επισκέπτες του µοναδικές παροχές πολυτέλειας, δηµιουργώντας µια προσωποποιηµένη εµπειρία υψηλής ποιότητας, περιτριγυρισµένη από το βαθυγάλαζο τοπίο του Αιγαίου.

Λίγα λόγια για το Oniro Suites
Στα όνειρα µπαίνουµε σε έναν κόσµο εξ ολοκλήρου δικό µας. Ονειρικό στην έµπνευση, στο σχεδιασµό και στην εκτέλεση, το Oniro Suites είναι ένα οικείο αλλά και πολυτελές boutique hotel, που διακρίνεται για τα κοµψά καταλύµατα και τις εξατοµικευµένες υπηρεσίες, διασφαλίζοντας ότι η διαµονή σας στο κοσµοπολίτικο νησί της Μυκόνου θα είναι τόσο υπέροχη όσο την ονειρευτήκατε.

Λίγα λόγια για την εταιρεία
Η Treppides Investments & Holdings είναι µια εταιρεία επενδύσεων µε ιδιοκτησίες σε ένα µεγάλο εύρος επιχειρήσεων µε έµφαση στον τοµέα του real estate. Στην ηγεσία της εταιρείας βρίσκεται ο Νικόλας Τρεππίδης, ένας επιτυχηµένος επιχειρηµατίας, µε πολύχρονη εµπειρία στα οικονοµικά, τις επιχειρήσεις και το real estate. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις µπορείτε να επισκεφθείτε το www.onirosuites.com

Ακολουθήστε το Oniro Suites στα Social Media
Facebook: onirosuitesmykonos
Instagram: @onirosuitesmykonos

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close