Bars & Clubs , News & Events

Το πιο καυτό beach bar της Κύπρου επιστρέφει

Το κορυφαίο beach bar της χώρας μας και ένα από τα καλύτερα του κόσμου ανοίγει καιεπισήμως τις πόρτες του με πολύ δυνατά ονόματα on stage για τον Μάιο

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2018

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και το Guaba άνοιξε και επισήμως τις πόρτες του! Και το κάνει εμφαντικά με πολύ δυνατά ονόματα on stage για τον Μάιο.

Guaba opening w. Skazi, Blasterjaxx, B Jones, Antoine Clamaran, Fraanklyn
Είναι το πρώτο 'καλημέρα' και στα deck του Guaba έχουμε… κοσμοσυρροή! Ονόματα, όπως ο διάσημος για τις δυνατές live εμφανίσεις του -ο 'ροκάς' της electro- Skazi, οι Ολλανδοί Blasterjaxx -με νέο single στη φαρέτρα τους το '1 second'-, οι B Jones, ο Antoine Clamaran, ο Fraanklyn και όλο το Guaba crew, άπαντες είναι στις επάλξεις! Έτοιμοι;
Κ 6 Μαΐου.

Aly & Fila
Trance icons, που οι εμφανίσεις τους στο Guaba αποτελούν σημείο αναφοράς, αφού αποτελούν σταθερές αξίες, τις οποίες οι Guabians επευφημούν και αναζητούν κάθε χρόνο. Κατάφεραν να κάνουν το 'Future sounds of Egypt' σ' ένα από τα μεγαλύτερα brand της ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως, με τέσσερα label και ένα radio show, που αντέχει στον χρόνο, όπως και αυτοί οι δύο θρύλοι. 'Χρειάζεται πολύ δουλειά, αλλά αξίζει τον κόπο! Χρειάζεσαι και μια δυνατή ομάδα να σε στηρίζει' δηλώνουν οι ίδιοι στο 'Skiddle'.
Κ 13 Μαΐου.

Simon Kidzoo (on the beach)
O 24χρονος Swenno Hoogerwaard, a.k.a Simon Kidzoo, εγκαινιάζει τα 'on the beach' πάρτι της Παρασκευής στο Guaba. Tα tech vibe του και τα catchy drum στις παραγωγές του κέρδισαν την προσοχή αρκετών σουπερσταρ Dj και στα σίγουρα θ' ακούσουμε πολύ περισσότερα από αυτόν μελλοντικά.
Π 18 Μαΐου.

Third Party, Mesto
Οι Jonnie Macaire και Harry Bass είναι οι Third Party και όντας παιδικοί φίλοι, η χημεία τους εντός και εκτός σκηνής είναι αυτή που τους οδήγησε στα μεγαλεία του σήμερα. Τα 'Release', 'Lights', 'Feel' και 'Thank you' είναι κομμάτια που αγαπήθηκαν και που τους οδήγησαν σε σημαντικές συνεργασίες και κορυφαία gig. O Mesto, από την άλλη, βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά όσοι τον έχουν ακούσει live, του βγάζουν το καπέλο για τις ικανότητές του στο mixing και στην παραγωγή. Το YouTube αποδείχθηκε το ιδανικό σχολείο γι' αυτόν, αφού παρακολουθώντας τα ινδάλματά του κατάφερε να δημιουργήσει τον δικό του, ξεχωριστό ήχο. Το 2016 συνεργάστηκε με τον Martin Garrix και τον Justin Mylo, κυκλοφορώντας το 'Bouncybomb', που έμελλε να γίνει τεράστια επιτυχία. Το μέλλον του ανήκει και είναι το επόμενο μεγάλο αστέρι της ηλεκτρονικής μουσικής.
Κ 20 Μαΐου.

Matt Nash (on the beach)
H ενέργεια και η επιμονή του είναι αυτές που οδήγησαν τον Βρετανό στην επιτυχία και αποδείχθηκε πως η Λονδρέζικη σκηνή είναι πολύ μικρή για τα όνειρα και το ταλέντο του. Μετακόμισε στο Άμστερνταμ και εκεί ξεκίνησαν οι κυκλοφορίες με label, όπως Axtone και Revealed, και εμφανίσεις σε φεστιβάλ, όπως το Creamfields.
Π 25 Μαΐου.

Lost Frequencies
Are you with me? O Βέλγος παραγωγός Felix De Laet, a.k.a Lost Frequencies, έρχεται στο Guaba την τελευταία Κυριακή του μήνα στην πρώτη του εμφάνιση στο νησί. Έχει πια το δικό του stage στο TomorrowLand, οι εμφανίσεις του σε κάθε μεγάλο φεστιβάλ και venue είναι sold out και συγκαταλέγεται στην αφρόκρεμα της σκηνής τα τελευταία χρόνια. 'Δεν φοβάμαι να παίρνω ρίσκα' δηλώνει στο RaveJungle, και είναι αυτό το mentality που του χάρισε βραβεία, όπως Best Breakthrough Artist (Red Bull Elektropedia Awards 2015), Dance International και Hit of The Year στα ECHO, τo #1 τραγούδι σε 18 χώρες και ένα ντεμπούτο στο top 100 του Dj Mag στο #26!
Κ 27 Μαΐου.

Guaba Beach Bar, Λεωφόρος Αμαθούντος, Λεμεσός. Πληρ. 96340000.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close