Μουσική , Συναυλίες & Events

10 ξεχωριστές συναυλίες για το τετραήμερο που έρχεται

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα live του νησιού για τις μέρες που ακολουθούν

Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου 2018

Γεμάτο συναυλίες θα είναι αυτό το τριήμερο (27-29 Aπριλίου) στην Κύπρο.

Μην ξεχνάς άλλωστε ότι, πέρα από το σαββατοκύριακο) και η αργίας της Πρωτομαγιάς που φέτος πέφτει Τρίτη, μας δίνει πολλούς και καλούς λόγους για έξοδο.

Οι δε συναυλίες που ακολουθούν μας κάνουν να αδημονούμε ακόμα περισσότερο:

Σαββέρια Μαργιολά
Η εκπληκτική Σαββέρια Μαργιολά ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζοντας μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή μουσική παράσταση, με τίτλο «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις» όπου παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και επιλογές από τα αγαπημένα της ελληνικά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.
Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της τραγούδια που έχουν αγαπηθεί, από την προσωπική της δισκογραφία, όπως τα «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις», «Νοσταλγία», «Τι με κοιτάζεις» αλλά και την καινούργια της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Ερωτογραφία», μας βάζει στο δικό της μουσικό κόσμο, "παντρεύοντας" περίτεχνα τα δικά της τραγούδια, που της εμπιστεύθηκαν σημαντικοί δημιουργοί , όπως η Βάσω Αλλαγιάννη, ο Μιχάλης Κουμπιός, ο Νίκος Καλλίνης, ο Πόλυς Κυριάκου, ο Νίκος Παραουλάκης, ο Μάριος Μούρμουρας κ.ά. με τα τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Διονύση Σαββόπουλο , Θάνου Μικρούτσικο, Σταμάτη Κραουνάκη, Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Θέμη Καραμουρατίδη, Γιώργου Καζαντζή και άλλων.
Η Σαββέρια συνδιαλέγεται μοναδικά με το κοινό της, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα με τις ξεχωριστές ερμηνείες της και τη σκηνική της παρουσία έχοντας συνταξιδιώτες τους εξαιρετικούς μουσικούς Νίκο Πασσαλίδη, Μάριο Μούρμουρα, Μιχάλη Ευδαίμων, Θάνο Μιχαηλίδη.
Στην Κύπρο θα τη χαρούμε σε δύο συναυλίες σε Λεμεσό και Λευκωσία. Φιλική συμμετοχή: H νέα ταλαντούχα Κύπρια ερμηνεύτρια Ελλάδα Αριστοδήμου.
> Πέμπτη 26 Απριλίου, Στο Πέραμα, Λεμεσός.
> Παρασκευή 27 Απριλίου, Downtown Live, Λευκωσία, 21.30. Για κρατήσεις: 99810011.

 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Οι κοινές εμφανίσεις του απαράμιλλου τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, της υπέροχης Μιρέλας Πάχου του εξαίρετου Kύπριου ερμηνευτή Νικόλα Φιλήτα (Prospectus), και του μοναδικού Ιταλού κιθαρίστα Steve Tesser χαρίζουν κέφι αλλά και πληθωρικά συγκινησιακά συναισθήματα.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο, συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στην νέα δισκογραφική δουλειά «ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ», στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του όπως: «Πεθαίνω για Σένα», «Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας»,«Τιτανικός»,«Εφάπαξ» «Μάτια δίχως λογική» «Έλα ψυχούλα μου», «Διδυμότειχο Blues», «Νότος», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι», «Πόσο σε θέλω» κ.ά.
Μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε αυτήν την μουσική παράσταση συμμετέχουν:
H Μιρέλα Πάχου, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και ακορντεονίστα, η οποία θα μας ξεσηκώσει με τις χορευτικές της μελωδίες και το ζεστό της χαμόγελο εφοδιασμένη με τα κομμάτια της όπως: «Μιρέλα», «Ριπλέϋ», « Δύο και κάτι», «Τι να θυμηθώ» κ.α.
O Κύπριος ερμηνευτής Νικόλας Φιλήτας (μέλος του συγκροτήματος "PROSPECTUS") ο οποίος με την ιδιαίτερη χροιά και το μυστήριο της φωνής του, συναρπάζει & ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια.
O εκθαμβωτικός Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser έχοντας στις «αποσκευές» του δικά του τραγούδια αλλά και πασίγνωστες διασκευές ελληνικών και ξένων ρόκ τραγουδιών.
Μαζί τους ο Άκης Αμπράζης στο μπάσο & ο Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα.
>Πέμπτη 26 Απριλίου, DownTown Live, Λευκωσία, 21.00.
> Παρασκευή, 27 Απριλίου, Στο Πέραμα, Λεμεσός, 22.00.
> Σάββατο, 28 Απριλίου, Dolly Snack Bar, Κυπερούντα, Λεμεσός, 22.00.

 

Θάνος Καλλίρης
Ο Θάνος Καλλίρης μετά από τις πετυχημένες εμφανίσεις του κοντά μας, επιστρέφει ανανεωμένος και έτοιμος να μας απογειώσει και να μας διασκεδάσει με τις επιτυχίες του. Κάθε Πέμπτη για περιορισμένες εμφανίσεις.
>Πέμπτη 26 Απριλίου, Buono Cafe Lounge Bar, Λευκωσία, 21.00, είσοδος ελεύθερη.

 

Γιάννης Κρητικός
Ο ταλαντούχος ερμηνευτής εξ Ελλάδος, που ξεσηκώνει με τις μαντινάδες και τον ιδιαίτερο τρόπο που χειρίζεται τη λύρα, έρχεται για μια ξεχωριστή παραδοσιακή Κρητική βραδιά στην Κύπρο
> Σάββατο 28 Απριλίου, A Club, Αγία Νάπα, 23.45. Πληρ. 97722150.

 

Τάνια Τσανακλίδου
Η επιστροφή της Τάνιας Τσανακλίδου μετά από χρόνια στη Μουσική σκηνή Red αποτελεί καλλιτεχνικό γεγονός. Η εξαιρετική ερμηνεύτρια μετά από ένα μεγάλο κύκλο επιτυχημένων εμφανίσεων στην Αθήνα παρουσιάζει μια μουσική παράσταση με τραγούδια από προσωπικές μνήμες, αλλά και ιστορίες του νου και της καρδιάς.
Η Τάνια Τσανακλίδου είναι μία καλλιτέχνης που γνωρίζουμε κυρίως μέσα από την μουσική πολυτετή της πορεία, αφού παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού. Όμως, η σχέση της με το θέατρο, αν και λιγότερο γνωστή στο ευρύ κοινό, είναι το ίδιο έντονη και διαρκής. Στην παράσταση αυτή η Τάνια Τσανακλίδου με τη μοναδική της θεατρικότητα ταξιδεύει το κοινό της σε ένα μοναδικό κόσμο των συναισθημάτων και των αισθήσεων.
Μαζί της οι τέσσερις ξεχωριστοί μουσικοί Blaine L. Reininger (βιολί), Βαγγέλης Κοντόπουλος (μπάσο), Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (κιθάρες) και ο Αναστάσιος Μισυρλής (τσέλο).
> Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Απριλίου, Μουσική Σκηνή Red, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 99059257 & 96245929. Προπώληση: www.tickethour.com.cy & ACS courier (77777040).

 

Γιώργος Σαμπάνης
Δευτέρα 30 Απριλίου στο Re.buke Lounge, ο αγαπημένος καλλιτέχνης , για μια μοναδική μουσική βραδιά που θα σας απογειώσει. Ο Γιώργος Σαμπάνης, αποδεδειγμένα αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς. Πέραν από αξιόλογος τραγουδιστής, είναι και σπουδαίος μουσικοσυνθέτης. Τα τραγούδια του έχουν σχεδόν πάντα την υπογραφή του και γίνονται αμέσως όλα επιτυχίες. Οι περισσότεροι καλλιτέχνης επιθυμούν να ερμηνεύσουν τραγούδια του και γι αυτό άλλωστε, αριθμεί αμέτρητες συνεργασίες με πολλούς από αυτούς. Καλλιτέχνες όπως η Έλενα Παπαρίζου, η Δέσποινα Βανδή, η Καίτη Γαρμπή, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Βασίλης Καρράς είναι μερικοί από εκείνους που έχει συνεργαστεί, «χαρίζοντας» τους μοναδικά τραγούδια. Επίσης, η φωνή του, οι ερμηνείες του, καθώς και ο παλμός που εκπέμπει την ώρα που βρίσκεται πάνω στη σκηνή, καθηλώνουν στην κυριολεξία τον κόσμο που τον παρακολουθεί.
> Δευτέρα 30 Απριλίου, Re.Βuke Lounge, παραλία Μακένζυ, Λάρνακα, 22.00. Πληρ.: 24626212.

 

Πάνος Κιάμος
Ο Πάνος Κιάμος, ο δημοφιλής Ελλαδίτης καλλιτέχνης, κάνει ένα διάλειμμα από τις live εμφανίσεις του στην Αθήνα, και κατεβαίνει στην Κύπρο για μια γιορτινή εμφάνιση στη Λάρνακα.
Ο Πάνος Κιάμος, ένας αυθεντικός διασκεδαστής που προκαλεί σε κάθε του εμφάνιση πανικό, έρχεται και έχει στις αποσκευές του όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.
"Φωτιά με φωτιά", "Κρύσταλλα", "Από αστέρι σε αστέρι", "Τρελοκομείο", "Αλλού εσύ". και πολλά ακόμα θα ακουστούν live τη Δευτέρα 30 Απριλίου στις 22.00 στο Lush Beach bar, στην παραλία Μακένζι στη Λάρνακα.
> Δευτέρα 30 Απριλίου, Lush Beach bar, παραλία Μακένζυ, Λάρνακα, 22.00. Πληρ.: 70008089.

 

Πάολα
Έχει χαρακτηριστεί φαινόμενο για την κοσμοσυρροή που δημιουργεί στις live εμφανίσεις της.
Αντισυμβατική και εκκεντρική για την σκηνική της παρουσία. Και πάνω από όλα σπουδαία αυθεντική λαϊκή...
Ο λόγος για την εκρηκτική Πάολα, η οποία κατεβαίνει για άλλη μια φορά στο νησί μας για μια live εμφάνιση, αυτή τη φορά στο Colosseo club στη Λεμεσό.
«Ψεύτικα» , «Στόχος», «Να μ' αφήσεις ήσυχη θέλω», «Φταις» που σημειώνουν τεράστια επιτυχία , αλλά και πολλά άλλα σ' ένα πρόγραμμα ειδικά για μας!
> Δευτέρα 30 Απριλίου, Colosseo club, Λεμεσός. Πληρ. 99 99 40 40.

 

Μία ανοιξιάτικη Reggae συνάντηση στη Λευκωσία
Η ομάδα Easy Going Productions σας προσκαλεί την Τρίτη 1 Μαϊου 2018 στη φετεινή, όγδοη Ανοιξιάτικη Συνάντηση στον Κήπο της Ειρήνης (Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας).
Απὀ τις 12:00 μέχρι τις 23:00 επισκεφθείτε το παζαράκι με χειροτεχνίες, την παιδική γωνιά, κάντε γιόγκα, απολαύσετε ποτά και σνακ και χορέψετε σε ρυθμούς Roots Reggae και Dub μουσικής που φέτος θα παρέχει το ηχοσύστημα των High Station Sound! High Station Sound with Med Dred on the mic & melodica, Mrs HCN, Haji Mike, DJ Monday, G - Dubz (Second Hand Soundsystem Cy), Panaretou Jr, Dr Cordoba, Reggae Sunjam Crew, Chillum Brothers, Claudio.
> Τρίτη 1 Μαϊου, Κήπο της Ειρήνης (Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας), 12.00-23.00. Είσοδος ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες: 70007102.

 

 



2ος Διαγωνισμός Ερμηνείας Τραγουδιού, με "δυνατές" ερμηνείες και μελωδικές φωνές
Μοναδικά performances επί σκηνής, αξέχαστες ερμηνείες, μελωδικές φωνές, εκπλήξεις και άπλετη συγκίνηση θα μας χαρίσει ο δεύτερος διαγωνισμός ερμηνείας τραγουδιού «Ένα τραγούδι για την Αγάπη». Πρόκειται για μια βραδιά με φιλανθρωπικό σκοπό την οποία διοργανώνει για δεύτερη φορά ο Σύνδεσμος Ευημερίας Ατόμων Με Νοητική Αναπηρία στο Pavilion Music Hall στη Λευκωσία την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 19:30.
Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι οι Ηρόδοτος Μιλτιάδους και Παναγιώτης Κυριάκου, οι οποίοι με το γνωστό τους χιούμορ θα υποδέχονται έναν έναν τους υποψήφιους της βραδιάς τους οποίους θα παρουσιάζουν στην κριτική επιτροπή αλλά και στο κοινό. Από την βραδιά δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα πλούσια δώρα. Guest star του διαγωνισμού θα είναι ο Hovig που θα εμφανιστεί επίσης στη σκηνή, ντύνοντας με την σειρά του μουσικά την βραδιά. Η είσοδος για την εκδήλωση είναι 10 ευρώ, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία του πρότυπου κέντρου για άτομα με εγκεφαλική σπαστική παράλυση εις μνήμη Μιχάλη Κατσιολούδη.
> Παρασκευή 27 Απριλίου, 19:30, Pavilion Music Hall, Λευκωσία. Είσοδος 10 ευρώ. Εισιτήρια προ πωλούνται στο www.soldouttickets.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close