Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2018
Επεκτείνει τη δυναμική της παρουσία στην Ελλάδα η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways προσφέροντας ένα νέο απευθείας δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη στη Λάρνακα.
Αυτός θα είναι ο τέταρτος προορισμός της εταιρείας στην Ελλάδα, ύστερα από τους ήδη υπάρχοντες σε Αθήνα, Ιωάννινα, και Αλεξανδρούπολη.
Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στο τέλος Μαρτίου, με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο. Τη Δευτέρα η προγραμματισμένη πτήση θα αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 10:50, την Τετάρτη στις 20:00, την Παρασκευή στις 21:50 και το Σάββατο στις 13:30.
Οι πτήσεις της εταιρείας θα εκτελούνται από δύο νέα αεροσκάφη Fokker jets, τα οποία προστέθηκαν στον αυξανόμενο στόλο της πρόσφατα.
Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη προς κράτηση είτε μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων είτε μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας www.tusairways.com(link is external).
Η κεντρική βάση της TUS Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και στα σχέδια της είναι να προσφέρει πτήσεις σε 16 προορισμούς εντός του 2018.
Σχετικά
4 κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα Top 100 Hotels Worldwide
Διεθνής Διάκριση για την Louis Hotels
Οι ευρωπαϊκές πόλεις που εξερευνώνται πιο εύκολα με τα πόδια -Μια ελληνική πόλη στη λίστα
Όταν επιλέγουν έναν προορισμό για διακοπές, οι ταξιδιώτες λαμβάνουν υπόψη το πόσο εύκολο είναι να τον εξερευνήσουν, με το πόσο περπατήσιμη είναι μια πόλη να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για πολλούς.
Η Αγλαντζιά συστήνει τον φετινό της Βασιλιά Καρνάβαλο με ένα χιουμοριστικό βίντεο
Πρωταγωνιστές οι Δήμαρχος Λευκωσίας, Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς και ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος
Netflix: Οι σειρές και ταινίες που έρχονται τον Φεβρουάριο του 2026
Όλα όσα αξίζουν μια θέση στη watchlist του μήνα
Αυτό είναι το νέο, πολυτελές ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας (Εικόνες)
Ένα πεντάστερο παραθαλάσσιο θέρετρο που θα βρίσκεται στην καρδιά της Αγίας Νάπας ετοιμάζεται να ανοίξει φέτος τις πόρτες του
3 ανοιξιάτικα ευρωπαϊκά ταξίδια για τους επόμενους μήνες
Mε πολιτιστικές και φυσιολατρικές αφορμές που θα κάνουν το ταξίδι ομορφότερο
Στο Top 5 των τουριστικών προορισμών η Αθήνα
Υψηλότερη πληρότητα από κορυφαίες πόλεις στην Ευρώπη κατέγραψε η Αθήνα το 2025 με βάση στοιχεία έρευνας από την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών
50 Χρόνια ΣΗΜΕΡΙΝΗ – Μισός Αιώνας Αξιόπιστης Ενημέρωσης στην Κύπρο
Η επέτειος των 50 χρόνων δεν αποτελεί μόνο αφορμή για αναδρομή, αλλά και δέσμευση για το μέλλον
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε θα πάμε τα ρολόγια πάλι μπροστά
Παρά τη μακρά συζήτηση στην Ευρώπη για το αν πρέπει να σταματήσει, η αλλαγή ώρας συνεχίζει να εφαρμόζεται
Οι τουρίστες θα πληρώνουν από σήμερα εισιτήριο 2 ευρώ για να βλέπουν από κοντά την «Φοντάνα Ντι Τρέβι»
Το εισιτήριο, σύμφωνα με απόφαση του δήμου της Ρώμης, ισχύει για ξένους και ντόπιους επισκέπτες