Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαρτίου 2018
Μία ακόμη μεγάλη διάκριση απέσπασε πριν από λίγες ημέρες το ξενοδοχείο Χίλτον Κύπρου. Σε μία ξεχωριστή τελετή του Ιδρύματος DM Thomas για Νέους, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, το Χίλτον Κύπρου έλαβε τιμητικό βραβείο για το φιλανθρωπικό του έργο.
Αυτή είναι μια σημαντκή επιβράβευση και διάκριση των μελών της ομάδας του ξενοδοχείου απο το συγκεκριμένο ίδρυμα. Η ομάδα έχει υπό την ευθύνη της την διεκπεραίωση διαφόρων φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων καθόλη την διάρκεια του χρόνου ούτως ώστε να στηρίξουν την τοπική κοινότητα.
Το Ίδρυμα DM Thomas για Νέους παρέχει υποστήριξη, εκπαίδευση και εξοπλισμό σε ευάλωτες ομάδες παιδιών και νέων σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Simon Sheehan, Διευθυντής του Ιδρύματος DM Thomas για νέους δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά περήφανοι για όλη τη σκληρή δουλειά που κάνει η ομάδα στο Χίλτον Κύπρου για το Ίδρυμα και για τους νέους της Κύπρου. Η ομάδα σας είναι μια πραγματική έμπνευση για όλους εμάς και είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παραδίδουμε αυτό το βραβείο ως αναγνώριση του έργου που επιτελείτε”.
Ο Χάρης Μιχαήλ, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Χίλτον Κύπρου ανέφερε: “Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το βραβείο και θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνώμοσύνη μας προς το Ιδρυμα DM Thomas για νέους. Από το 2011, όταν δημιουργήθηκε το φιλανθρωπικό ίδρυμα του ξενοδοχείου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε περισσότερα από 80 χιλιάδες ευρώ, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσουν ευάλωτες ομάδες νέων και παιδιών. Φυσικά όλο αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την πολύτιμη στήριξη όλων των μελών της ομάδας μας, που δίνουν το χρόνο και την ενέργειά τους για την επίτευξη των φιλανθρωπικών μας στόχων. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους γενναιόδωρους χορηγούς μας, που είναι πάντα στο πλευρό μας σε όλες μας τις εκδηλώσεις. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και ζήλο το φιλανθρωπικό μας έργο, ώστε τα παιδιά και οι νέοι μας να έχουν ένα καλύτερο μέλλον”.
Σχετικά
Η τοιχογραφία που έδωσε χρώμα στον Πρωταρά
Νέα τοιχογραφία δίνει χρώμα και καλλιτεχνική ταυτότητα στην τουριστική περιοχή του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας.
Διεθνής διάκριση για την παραλία Αγίου Ερμογένη
Ένα από τα σημαντικά σημεία αναφοράς της παράκτιας ζώνης του Δήμου Κουρίου, πήρε και φέτος τη "Γαλάζια Σημαία"
Δωρεάν είσοδος στο διάσημο υδροπάρκο για όλους τους μπαμπάδες!
Οι μπαμπάδες μπαίνουν δωρεάν στο Fasouri Watermania για τη Γιορτή του Πατέρα
Στο «μενού» βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Πότε αναμένεται άνοδος θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση
Coastal Urban Futures: Τριήμερη έκθεση και πρόγραμμα παράλληλων δράσεων για το μέλλον της παράκτιας ζώνης της Λάρνακας
Με προβολή ταινιών, ποδηλατική περιήγηση και ακρόαση ηχοτοπίων
Αυτές είναι οι 18 πιο καθαρές, οργανωμένες και προσβάσιμες παραλίες του Πρωταρά
Πρώτος παγκύπρια ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας με 18 Γαλάζιες Σημαίες για το 2026
Η καλοκαιρινή Madame Figaro κυκλοφορεί με cover girl τη Βίκυ Καγιά
Ένα τεύχος γεμάτο μόδα, ομορφιά, προτάσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές και ουσιαστικές συναντήσεις.
Νέα σημαντική διάκριση για κυπριακό ξενοδοχείο
Το Louis Ledra Beach, μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels, βραβεύεται ξανά για τις καινοτόμες κοινωνικές πρακτικές του
Ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες στο Cap St Georges Hotel & Resort
Υπάρχουν μέρη που απλά πας για διακοπές, και υπάρχουν και μέρη που σε κάνουν να νιώθεις ότι ζεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό
Αυτές είναι οι παραλίες της Κύπρου με Γαλάζια Σημαία για το 2026
56 παραλίες και οι 2 μαρίνες βραβεύθηκαν φέτος από σύνολο 123 περιοχών νερών κολύμβησης
Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες το απόγευμα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Απόψε ξεκινά το Μουντιάλ 2026: Πρεμιέρα με Μεξικό–Νότια Αφρική στο Sigma
Το Μουντιάλ 2026 κάνει πρεμιέρα και το Sigma σε βάζει στο παιχνίδι