Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2013
Παρέα με το γιο του Δημήτρη αλλά και την μπάντα του, φέτος το καλοκαίρι ο Στέλιος Ρόκκος θα βολτάρει στην Ελλάδα. Μια καλοκαιρινή περιοδεία που θα ξεκινήσει με κάποιες μεγάλες συναυλίες στο εξωτερικό παρέα με τους Αντώνη Ρέμο και Ελένη Φουρέιρα και θα συνεχιστεί με εμφανίσεις σε Κύπρο και Ελλάδα. Στην Κύπρο έρχεται τέλος του μήνα, για δύο συναυλίες σε Αγία Νάπα και Χλώρακα, έχοντας μάλιστα μαζί του έναν ολοκαίνουργιο δίσκο. Συγκεκριμένα, πρόσφατα κυκλοφόρησε μια δουλειά με τίτλο "Η γυναίκα μέσα μου", ένα ιδιαίτερο CD με 13 διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών, που έχουν πρωτοτραγουδήσει πολύ σημαντικές ερμηνεύτριες, όπως η Χάρις Αλεξίου (‘Μες στα δυο της μάτια’), η Άννα Βίσση ("Σε σκέφτομαι συνέχεια"), η Ελένη Βιτάλη ("Η ταχεία"), η Ρένα Βλαχοπούλου ("Έχω στενάχωρη καρδιά"), η Tάνια Tσανακλίδου ("Αν μ’ αγαπάς"), η Καίτη Γαρμπή ("Μη με συγκρίνεις"), η Βίκυ Μοσχολιού ("Αλήτη"), η Ρίτα Σακελλαρίου ("Σώσε με"), η Θεοδοσία Τσάτσου ("Φοβάμαι") κ.ά. Οπότε, με αυτά τα δεδομένα, αντιλαμβάνεσαι πως οι επικείμενες συναυλίες του στο νησί αποκτούν άλλη διάσταση.
-
Aloft Music bar
28 Ιουνίου 2013
-
Κοινοτικό Στάδιο Χλώρακας
29 Μαΐου 2013
Σχετικά
Το Dimitris Miaris Quintet τιμά τον θρυλικό Bud Powell στην Αξιοθέα
Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον πρωτοπόρο του bebop και στη διαχρονική μουσική κληρονομιά του, μέσα από τον αυτοσχεδιασμό και τον δημιουργικό διάλογο πέντε μουσικών της τζαζ σκηνής
Μια μουσική «Αγκαλιά» στο Αρχοντικό της Αξιοθέας
Οι κορυφαίοι Γάλλοι μουσικοί Vincent Peirani και Émile Parisien συναντούν την τζαζ με το τανγκό στη συναυλία «Abrazo» στη Λευκωσία
Οι εμβληματικές «Σπουδές» του Philip Glass ζωντανεύουν στη Λευκωσία
Ο διακεκριμένος Κύπριος πιανίστας Ράμι Σαριεντίν παρουσιάζει τις δέκα συνθέσεις του πρώτου βιβλίου των «Etudes» σε ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ πιάνου
Ο Σταύρος Λάντσιας σε μια μουσική συνάντηση χωρίς σύνορα στην Αξιοθέα
Οι λυρικές συνθέσεις του διακεκριμένου πιανίστα συναντούν τους Led Zeppelin, τους Doors, τον Beethoven και τον Morricone, σε μια συναυλία όπου η τζαζ συνομιλεί με την κλασική και τη διεθνή μουσική.
Μεγάλη λαϊκή βραδιά στα Καμπιά με αγαπημένους Κύπριους καλλιτέχνες
Η Έλενα Ανδρέου, ο Γιάννης Θεοτόκης και η Ηράκλεια Κουμπάρη δίνουν ραντεβού στο Lake Wood για μια βραδιά με ζωντανή μουσική, φαγητό και απεριόριστο κυπριακό ποτό.
Ο σπουδαίος κιθαρίστας του Sting, Dominic Miller, έρχεται στην Κύπρο
Ο δημιουργός του εμβληματικού «Shape of My Heart» παρουσιάζει συνθέσεις από την προσωπική του δισκογραφία και νέες ακουστικές εκδοχές τραγουδιών των Sting και Police.
Το «ΦόΒ, Υπογλώσσιο νυχτερινό» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη σκηνή
Το ποιητικό έργο της Στέλλας Βοσκαρίδου συναντά τη μουσική του Ανδρέα Παπαπέτρου σε μια πρωτότυπη παράσταση λόγου, ήχου και σιωπής που εξερευνά τον φόβο ως δημιουργική δύναμη.
Ο Βασίλης Φιλίππου παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική του δουλειά
Η κυπριακή διάλεκτος συναντά τις μουσικές παραδόσεις της Ανατολικής Μεσογείου σε έναν νέο κύκλο τραγουδιών, εμπνευσμένο από τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.
Οι Elana Sasson Quartet φέρνουν στην Κύπρο τον πολυπολιτισμικό ήχο του «In Between»
Περσική ποίηση, παραδοσιακά τραγούδια των κουρδικών βουνών και ήχοι της Ανατολικής Μεσογείου συναντούν τον αυτοσχεδιασμό της σύγχρονης τζαζ.
Το «Cinema in Concert» ταξιδεύει σε τρεις κοινότητες της Κύπρου
Η Orchestra Lumiere ενώνει αγαπημένες κινηματογραφικές μελωδίες με πρωτότυπο διαδραστικό video art, παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή οπτικοακουστική εμπειρία σε Μελίνη, Σίμου και Παναγιά.
Η μαγική μουσική των ταινιών του Hayao Miyazaki ζωντανεύει σε Πάφο και Λάρνακα
Η ορχήστρα δωματίου The Symphonians παρουσιάζει αγαπημένες μελωδίες από τα «Spirited Away», «My Neighbor Totoro», «Howl’s Moving Castle» και άλλα αριστουργήματα του σπουδαίου Ιάπωνα δημιουργού.